Diskus hernija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najbolje da stavim naslov ove teme vjerujem,ne vjerujem.Iskreno sam sve napisala,ali posto ljudi nisu nikad culi ni vidjeli ovakav slucaj neka se i dalje cude.Meni ostaje da se borim sa bolovima i cekam misljenje dr doktora.Mozda netko pise lazi po ovom forumu,ali ja sam napisala sve kako je misleci da ce netko dati neki savjet.Pozdrav svima!!!

Poslednja izmena:
Najbolje da stavim naslov ove teme vjerujem,ne vjerujem.Iskreno sam sve napisala,ali posto ljudi nisu nikad culi ni vidjeli ovakav slucaj neka se i dalje cude.Meni ostaje da se borim sa bolovima i cekam misljenje dr doktora.Mozda netko pise lazi po ovom forumu,ali ja sam napisala sve kako je misleci da ce netko dati neki savjet.Pozdrav svima!!!

Mislim da je najveci problem kod tebe sto doktori ne mogu da utvrde sta ti najvise generise bol. To je ono sto sam pomenuo u nekom od ranijih postova. Nije svaka diskus hernija ista, a nekad bol ne potice samo od diskus hernije.
Svaka cast tom doktoru na hrabrosti sto te je operisao, ali moram da kazem da je u najmanju ruku neozbiljan. Doktor koji u 21 veku pored magnetne rezonance, na kojoj se vidi svaki detalj, kaze da ne zna kako ce da te operise dok ne otvori je za mene sarlatan. Pa ljudi su operisali DH i pre 20 godina kad magnetna nije ni postojala...Kada su samo na rendgenskom snimku mogli na osnovu polozaja prsljenova da utvrde stanje kicme. A ne ovo gde moze da se vidi i minimalna hernija.
Ja bez garancije da ce mi biti makar malo bolje ne bi prihvatio operaciju. Primetio sam da hirurzi ne vole bas kad pacijent zna o bolesti malo vise od proseka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back