Diskriminacija postenih i radnih gradjana Srbije !

za pocetak bi mogli da imaju toliko mozga da ne rade po 6 meseci bez plate........:roll:

a posle polegaju na prugu , i kuku gazda........di su moji novci??

pa koji si qraz radio , budaletino , 6 meseci bez banke ?:think:

to je i jedan od sustinskih problema kod ovih mentalnih socijalista i samoupravljaca , to je ubedjeno da je u zvezdama i bibliji zapisano da on mora od pocetka radnog staza do penzije da radi u jednoj te istoj fabrici kao u vreme druga Kardelja , pa ce tako dolaziti na posao u istu tu fabriku cak i ako nema posla ,a platu i zdravstveno nije video 3 godine :dash:

E nemoj samo ti da pričaš za moderiranje.... Keve ti ...

Слушај шабане, немој да ми се обраћаш с тим "Keve ti ", то ти тако код тебе у Ниш, с твојом "кевом" разговарај.
А што се мог модерисања тиче, моји подфоруми су били без икаквих проблема, без кажњавања, сјајно уређени и прегледни, за узор. Тако да не лупетај којешта, кад немаш појма.

Poslednja izmena:
Знаш шта, не знам како си постала мод (шалим се знам :mrgreen:), али ово што пишеш је ординарна лаж
и будалаштина, а књижевним језиком речено, хипербола, без премца.

Како уопште неком може да падне на памет, да пореди Милошевића, са Стаљином и Пол Потом?

Запамтили смо сви да си овде у својој мржњи и острашћености док ниси постала мод користила термине -
Злободан, Шешељуга, надрипатројоти,.......али сад као мод морала би озбиљно да поведеш рачуна о томе
шта пишеш!
:rtfm:

Reci reci i nama da znamo kome je .... platila :twisted: :mrgreen:

Back