Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.440
Pricaj utiske, kad vec imas pare....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pricaj utiske, kad vec imas pare....
Zrno evo pronašo sam snimak od majora Bauka kad priča s crncima iz UN.U toku rata 1991-1995. među unproforcima u Kninu je bilo nešto crnaca iz Afrike. Neko je rekao je čuo 2 crnca unproforca da pričaju i kaže jedan od njih drugom za nas domaće/lokalce 'nisu loši ljudi, ali su mnogo ružni.'Crncima su bjelci ružni, kao i oni nama.
i sam crnac će da ode kad bude video da ovde ne bude mogao ni jestiMisliš da je to i dalje nemoguće ?
pazi ovako, da mogu i ja bih proputovala ceo svet, afriku, aziju.....vakcinisana sa stotinu vakcina pazeci da negde ne zapatim nesto, ja kao pojedinac. isla bih i u severnu koreju. isla bih i u cad, i u eritreju...ali ne zelim da oni iz cada, gane, eritreje dolaze u moju zemlju i da je naseljavaju.
utrpati 100.000. crnaca u srbiju znaci pocetak promene naroda.
i sam crnac će da ode kad bude video da ovde ne bude mogao ni jesti
Zrno evo pronašo sam snimak od majora Bauka kad priča s crncima iz UN.
Ne ja,nego ti.Ti živiš u Srbiji.Nemoj ti da se sekiraš. Umesto Ustaše dobićeš Tombu Rombasu.
Ovo za crnce nije još sigurno, radi se o neprovjerenoj informaciji. Nepalaca ima i u Srbiji.
Izvini, ali Tviter nije baš pouzdan izvor.
Izvini, ali Tviter nije baš pouzdan izvor.
nek životarePo Evropi su spremni da se valjaju po železničkim stanicama.
Izgleda da mu se nije čekala 2028 da se iznivelira broj iseljenih i useljenih.
Zrno evo pronašo sam snimak od majora Bauka kad priča s crncima iz UN.
На састанку Ђурића са министром спољних послова Гане је било речи и о размени знања у ископавању литијума.
U kojoj grani industrije je ta plaća?Hajdemo ljudi , ispostujte ove plate pa da vidite da li mladi nece da rade
Cena za mlade radnike je veca nego za starog iskusnog radnika, tako su postavili bas ti stariji ...
Dakle cena za mladog radnika se krece od 1500e za rad u Srbiji u smenama od 7,5h , pa do 1800e
Bez lazi i prevare..
Cena za radnika preko 30 godina,je od 1100e do 1400e
Cena za radnika preko 40 godina je od 900e do 1300e
cena za radnika preko 50 godina bilo koje specijalnosti je od 800e do 1300e
Gde si ti video mašinu koja zida ili popravlja automobil?!Neće omladina da radi,da se isprlja,da se oznoji,u tome je poenta,a život je takav da se mora.imas li ti neke masine ,nesto ergonomski bolje i produktivnije od golih ruku???
ili vam 25 godina trpanja srpskog radnika za bedne pare nije bilo dovoljno da napravite jednu konkurentnu firmu u evropi.?
Vratio se u Gračac,prima penziju.Meni je zadjni dio snimke smiješniji
Zna li se gdje je major Bauk zvani Rambo danas? Bori se kao gerilac između Knina i sinjega mora?