al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.032
Jel ste primetili da neki neuspesni pojedinci promasenih i neuspesnih karijera i zivota sve cesce pokazuju tendenciju da diskriminisu i sputavaju postene i radne gradjane Srbije koji sami nisu uopste krivi sto je ovoj prvoj grupi zivot tako usran . Recimo cujem od prijatelja iz naseg glavnog grada da se cesto desava da neka od tih margionalnih i nezadovoljnih grupa zbog svojih problema recimo blokira centralne gradske ulice i samim tim sprecava postene , radne i produktivne ljude da stignu na vreme na posao , predavanja na fakultetu ili ne daj Boze kod lekara ,em sprecavaju gradjane da obavljaju svoje svakodnevne zivotne aktivnosti , a nisu ni lep prizor na ulici onako odrpani i znojavi 
Slicno se desava i kada proleteri iz nekog propalog kolektriva ili razni kupinari i ratari polezu na prugu i onda se blokira ceo medjunaerodni vozni saobracaj od Atine do Beca , kao da sui im putnici u vozu nesto krivi ?
jako je zanimljivo ti isti sto bez razloga maltertiraju ostale gradjane kad god se pojave na televiziji naprave tuznu facu dok su ukljucene kamere ,poneki puste i suzu i jos ocekuju da ih drugi ljudi sazaljevaju , stvarno vrhunac bezobrazluka
Evo i ja sam kao pravi pravoslavac i iskreni bogobojazljivi hriscanin pokusao da ubedim sebe da ih sazaljevam i da mi postanu simpaticni, ali i pored najbolje volje nikako ne mogu da pocnem da cenimn i postujem nekog odrpanog nesrecnika bez kuceta i maceta sto u sred radnog vremena lezi na asvaltu
Mislim da bi pravo resenje bilo da policija ocisti glavne ulice , pruge i puteve od tih raznoraznih remetilackoh faktora i da im da neku livadu , hipodrom , sumicu,fudbalski teren sve jedno ,da tamo protestvuju ,posto oni mozda i nisu krivi za tezak polozaj u kome su se nasli ali bez obzira na to ,gradjani koje oni svojim protestima maltertiraju su jos manje krivi ,pa da oni jedini ispastaju
Slicno se desava i kada proleteri iz nekog propalog kolektriva ili razni kupinari i ratari polezu na prugu i onda se blokira ceo medjunaerodni vozni saobracaj od Atine do Beca , kao da sui im putnici u vozu nesto krivi ?
jako je zanimljivo ti isti sto bez razloga maltertiraju ostale gradjane kad god se pojave na televiziji naprave tuznu facu dok su ukljucene kamere ,poneki puste i suzu i jos ocekuju da ih drugi ljudi sazaljevaju , stvarno vrhunac bezobrazluka
Evo i ja sam kao pravi pravoslavac i iskreni bogobojazljivi hriscanin pokusao da ubedim sebe da ih sazaljevam i da mi postanu simpaticni, ali i pored najbolje volje nikako ne mogu da pocnem da cenimn i postujem nekog odrpanog nesrecnika bez kuceta i maceta sto u sred radnog vremena lezi na asvaltu

Mislim da bi pravo resenje bilo da policija ocisti glavne ulice , pruge i puteve od tih raznoraznih remetilackoh faktora i da im da neku livadu , hipodrom , sumicu,fudbalski teren sve jedno ,da tamo protestvuju ,posto oni mozda i nisu krivi za tezak polozaj u kome su se nasli ali bez obzira na to ,gradjani koje oni svojim protestima maltertiraju su jos manje krivi ,pa da oni jedini ispastaju
Jedino shto sam onako svim srcem podrzavao iako je blokiralo saobracaj su bili ovi protesti kada je onaj ker roknuo Djordja Zarica... Tada su blokoirali ljudi kruzni tok na Novom Beogradu... Poshto sam tada radio za jednu piceriju u Zemunu, a bash tog danu u to vreme je zena koja zivi blizu Hajata naruchila picu + ja nisam znao unapred da je blokiran krug inache bih okolo auto-putem ishao odmah, nisam stigao da izvrshim isporuku na vreme i pica se ohladila...
Ali ipak odobravam taj protest... 

al je to sa Marakanom odlicna ideja cenjeni kolega
E sada, shto si me ti upoznao u trenutku pogodnom za zaje*anciju, lump, razvrat, ludovanje i dernek uopshte... Nisam ja kriv.