ZvezdanKa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.242
Crnci i Belci - zajedno.
Srbi i Hrvati - bratstvo i jedinstvo.
Zene i muskarci - ravnopravni.
Ljudi i zivotinje - sve Bozija stvorenja.
Ali:
Ljudi sa diplomom i bez nje ne mogu biti zajedno, nisu isti niti ravnopravni. I ne treba da piju kafu u istoj kancelariji niti da se druze sa istim ljudima.
Ako vam zena nema fakultet ostavite je, ako muz nema diplomu razvedite se ili barem ga povremeno menjajte ljubavnikom lekarom ili inzinjerom, ne zbog dobrog seksa ili emocija vec tek toliko da ga pokazete drustvu.
Ne treba dozvoliti da fakultet bude bitan samo na poslu, ne treba diploma biti samo mogucnost vise da se zaradi za zivot lakse i vise, ona treba da bude merilo "sirih pogleda", viseg drustva i naravno treba da upravlja nasim zivotom i nasim osecanjima.
Formalno obrazovani i neobrazovani ne treba i ne smeju biti zajedno!!!
Tako je!
Imamo novu kategoriju stanovnista kojoj necemo dozvoliti da se izbori za ravnopravnost!
Nikada necemo biti jednaki!

mada pravnici su najveca katastrofa oni i njihov muzicki i odevni ukus,mislim u proseku 

) ali stoji da ako bubas-bubas-bubas do besvesti nema tu mnogo mesta za kreativnost i uposljavanje mozgica... Uvek sam govorila da bi mi pravni fax bio najtezi (a moj je, kao, tezak... nekima...) jer ne bih mogla da bubam dalje od uvoda...
) Te zato takvi fakulteti nisu za mene. A naravno znam divne ljude i sa pravnog i ekonomskog... 

) Mene to ne ispunjava, ne vidim nikakav izazov u tome da reprodukujem nabubanu materiju i dosadno mi je do besvesti...
zato sam rekla to nije za mene... Neko to voli a jezi se od matematike... (a to je upravo zato sto ima drugacije sklonosti, predispozicije, vise voli i bolje mu idu drustvene nauke itd. ) nismo svi isti i zlo bi bilo da je tako...
svaka cast! dajte ipak meni neke zadatke da radim, onako uz muziku...