Diploma i ljubav

Naopako da svi isto mislimo.. 'de bi otisao ovaj svet ;)

stoji da ako bubas-bubas-bubas do besvesti nema tu mnogo mesta za kreativnost i uposljavanje mozgica...

Ali menjas pricu kako vetar duva... ;)

A sto se kreativnosti tice, ako ti ne zamislis u svojoj glavi kako ide npr. opticki put od oka do mozdane kore, nikada neces nauciti, jer to NE MOZE da se vidi.
To je banalan primer, ali manje vise sve se tako uci.

A, i, nije fora da kad dodjes kod lekara, on uzme svoju literaturu (koje hvala Bogu ima kol'ko hoces), pa trazi sta ti fali, nego da odmah na osnovu simptoma zakljuci sta ti je (ovo se odnosi na onaj post :Ne vidim svrhu drzanja svih podataka u glavi kad to vec negde pise, cemu sluzi literatura nego da se koristi (to sam ja naucila na fakultetu, DA KORISTIM LITERATURU! ))

Koliko ponižavanja fakulteta... sramota...:thumbdown:
Svako može da završi fakultet, samo ako želi... i to bilo koji fakultet... tako da je isprazno pričati koji je kakav...:roll:

Inače, citiraću moderatorku u jednoj sličnoj temi:"Da sam htela da širim vidike, popela bih se na vrh solitera!":mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Naopako da svi isto mislimo.. 'de bi otisao ovaj svet ;)

Ali menjas pricu kako vetar duva... ;)

A sto se kreativnosti tice, ako ti ne zamislis u svojoj glavi kako ide npr. opticki put od oka do mozdane kore, nikada neces nauciti, jer to NE MOZE da se vidi.
To je banalan primer, ali manje vise sve se tako uci.

A, i, nije fora da kad dodjes kod lekara, on uzme svoju literaturu (koje hvala Bogu ima kol'ko hoces), pa trazi sta ti fali, nego da odmah na osnovu simptoma zakljuci sta ti je (ovo se odnosi na onaj post :Ne vidim svrhu drzanja svih podataka u glavi kad to vec negde pise, cemu sluzi literatura nego da se koristi (to sam ja naucila na fakultetu, DA KORISTIM LITERATURU! ))

c,c,c... stvarno me ljutis :rtfm: ;)
Zato sam rekla - MENE, ponavljam MENE ne inspirise i dosadno mi je da bubam i drzim u glavi ono sto ne moram... MENE,MENE,MENE!!! Nisam rekla da tako svi treba niti mogu da rade, sve struke... :dash: :evil: Zato sam odabrala fakultet gde se trazi nesto drugo, koji se studira drugacije i posao koji se obavlja drugacije! I MENE su na MOM faxu ucili da koristim literaturu! Naravno da ne moze to da se primeni za svaki posao, ne moze mislim ni za jedan sem tehnike!!! Zlo i naopako da doktor ne zna sta treba nego da mi lista literaturu... odmah znam da je dobio diplomu preko veze ;):lol:

Auuuuu 12 strana za diplomu i ljubav..... neverovatno..... bas je ljudima znacajno to, a ja mislila da je bitno da li je nko dobar covek ili ne, kad ono vidi ti, diploma je na mestu br. 1
U kojoj sam ja zabludi:confused::(

Хаха, а ја сад мислим нешто друго.

Можда жена из уводног поста уопште није искомплексирана својим мужем, него колегама!
:rtfm:

Можда је хтела мужа да заштити од оваквих расправа факултетски образованих људи! Можда се стидела колега који расправљају који је факултет лакши, који захтева логику...

Мислииим, стварно! :dash:
Свако је завршио оно што је хтео и могао, ја нигде не видим ништа лоше, а још мање видим материјал за расправу где треба више логике!

Лично ценим свакога ко је пронашао чиме ће да се бави и успешан је у томе, имао факултет или не!

П.С. Мислим да би ретко који лекар био успешан бравар. ;)

Хаха, а ја сад мислим нешто друго.

Можда жена из уводног поста уопште није искомплексирана својим мужем, него колегама!
:rtfm:

Можда је хтела мужа да заштити од оваквих расправа факултетски образованих људи! Можда се стидела колега који расправљају који је факултет лакши, који захтева логику...

Мислииим, стварно! :dash:
Свако је завршио оно што је хтео и могао, ја нигде не видим ништа лоше, а још мање видим материјал за расправу где треба више логике!

Лично ценим свакога ко је пронашао чиме ће да се бави и успешан је у томе, имао факултет или не!

П.С. Мислим да би ретко који лекар био успешан бравар. ;)
ja to sve vreme govorim, a "raspravljam" jer se "branim" od onih koji su imali potrebu da mi stavljaju tacku na i ...:roll: Ne mislim nista drugacije od ovog boldovanog sto si sad napisala...

Ju, ju, ju Wanda... čemu podcenjivanje...
Misliš li ti da je lako biti bravar?

Никог не потцењујем,напротив!
Управо то хоћу да кажем, оно што је неком врло лако, другом је веома тешко. И знам да је тешко бити добар мајстор, и то не може свако. Можда је неком лакше да заврши факултет него да буде електричар са средњом школом. То не значи да један има развијену логику, а други не.
То само значи да су различити људи заинтересовани за различите ствари.

Koliko ponižavanja fakulteta... sramota...:thumbdown:
Svako može da završi fakultet, samo ako želi... i to bilo koji fakultet... tako da je isprazno pričati koji je kakav...:roll:

:

pa dobro ne moze svako da zavrse svaki fakultet....ali recimo ove razne fakultete gde se zavrsava za razne menadzere...to svaki idiot moze da zavrsi samo ako ima trunke volje.....i plus jos par fakulteta gde je potrebno samo da nabubas lekcije i to je to....od pravnog pa na dalje....

Ja na primer medicinu u zivotu ne bih mogao da zavrsim.

Poslednja izmena:
Iha brate, ja danas ne bih ni mogla da radim uspesno to sto sam diplomirala, jer je to otislo, a ja se razvijala i nastavila razvoj u drugoj oblasti ...... te bi me se moje kolege stidele, ali sta cu...... posao radim za novac, a i kretala sam se u pravcu svojih interesovanja, te sam na kraju shvatila da se moje interesovanje promenilo od pre 10 godina kad sam upisivala fakultet i danas bih upisala nesto sasvim drugo

pa dobro ne moze svako da zavrse svaki fakultet....ali recimo ove razne fakultete gde se zavrsava za razne menadzere...to svaki idiot moze da zavrsi samo ako ima trunke volje.....i plus jos par fakulteta gde je potrebno samo da nabubas lekcije i to je to....od pravnog pa na dalje....

Ne podcenjuj sebe... mogao bi svako...:D;)

Da me ne mrzi, upisala bih jos jedan, onako iz dosade.... da manje budem gresna i da mogu da se prikljucim Lindi:mrgreen:
Al me mrzi i da radim, a kamoli da ucim..... ucim samo ono sto me interesuje, sreca pa mi je posao interesantan, samo mi se danas nista ne radi, kad me nema znaci vratila se sefica:mrgreen:

A na pravnom ni prijemni ne bi prošao :mrgreen:

off topic - uvek sam govorila da je dobro sto sam na muskom fakultetu, nema ovoliko ZENA koje bi da se nadglasavaju... :mrgreen:;):per::hahaha::rotf:
Eto nove podele medju fakultetima, nove podele na kategorije ljudi (muskarci i zene :hahaha:) i nove jabuke razdora medju nama forumasima...:whistling: :hahaha:
Glasam za uvodjenje kafica iskljucivo za muskarce i iskljucivo za zene - sa dozvolom da u svaki udje po neki pripradnik suprotnog tabora koji zeli da se odmori od sopstvenog...
Gde je Maricicak da me podrzi, njoj se svidjaju podele :per: :hahaha::mrgreen::rotf::manikir:

off topic - uvek sam govorila da je dobro sto sam na muskom fakultetu, nema ovoliko ZENA koje bi da se nadglasavaju... :mrgreen:;):per::hahaha::rotf:
Eto nove podele medju fakultetima, nove podele na kategorije ljudi (muskarci i zene :hahaha:) i nove jabuke razdora medju nama forumasima...:whistling: :hahaha:
Glasam za uvodjenje kafica iskljucivo za muskarce i iskljucivo za zene - sa dozvolom da u svaki udje po neki pripradnik suprotnog tabora koji zeli da se odmori od sopstvenog...
Gde je Maricicak da me podrzi, njoj se svidjaju podele :per: :hahaha::mrgreen::rotf::manikir:

Ju... Gde si ti videla mene da sam napisala da mi se sviđaju podele?
Ne volim ni veš da delim a kamoli nešto drugo!:mrgreen:

Ajde malo da danem dusom od posla na temi :) E pa ovako...situacija opisana u prvom postu - pod uslovom da postavljacica teme sasvim sigurno zna da je razlog sto zena nije dosla sa muzem na veceru to sto muz nema diplomu - idiotizam. Ona ondak treba da se stidi sebe, a ne njega. Kao prvo, kvalitet obrazovanja je u poslednjih barem 15tak godina u Srbiji prilicno diskutabilna kategorija. U najmanju ruku diploma uopste ne garantuje da pred sobom imas zaista imas osobu sa adekvatnim nivoom znanja, sposobnu da pruzi kvalitetan rad u skladu sa svojim kvalifikacijama. Drugo obrazovanje i inteligencija su dve odvojene kategorije - licno poznajem tuce strahovito pronicljivih i inteligentnih ljudi koji su zavrsili srednju skolu i nisu studirali. I mogla bih ruku u vatru da stavim da bi 10 puta kvalitetnije obavljali neke poslove koje sada obavljaju osobe sa fakultetom samo zato sto je predvidjeno da ta i ta pozicija zahteva tu i tu strucnu spremu.
Da rezimiram - boli me uvo da li moj dragi ima ili nema fakultet. To moze da predstavlja problem njemu licno u smislu nalazenja posla koji bi mu odgovarao, ali ako se to ne odrazava negativno na nas odnos, i ako je covek pametan i sirokouman, nezatucan, ako se slazemo, volimo, pazimo i mazimo, ja cu biti nasretnija i veoma ponosna na njega.

Back