Tallulah
Aktivan član
- Poruka
- 1.162
Ono izreceno od strane Torrentea je verovatno zakljucak do koga je dosao na osnovu odredjenog broja ljudi koje je upoznao (ne verujem da je bas skroz lupio, bez ikakvog osnova..). Ali je pogresno sto je to prosirio na sve ljude koji studiraju ta dva faksa i tako odvalio tesku glupost..
Isto bi bilo kada bih ja rekla da o kreativnosti ne moze da donosi sud onaj ko ide na faks koji studiraju ljudi kojima je vrhunac kreativnosti duga, masna kosa i odlazak u kst..
Ja to, naravno, ne mislim, bez obzira sto sam upozanala i ovakve slucajeve..
Isto bi bilo kada bih ja rekla da o kreativnosti ne moze da donosi sud onaj ko ide na faks koji studiraju ljudi kojima je vrhunac kreativnosti duga, masna kosa i odlazak u kst..
Ja to, naravno, ne mislim, bez obzira sto sam upozanala i ovakve slucajeve..

Bez LOGIKE niko nista ni na jednom fakultetu ne bi uspeo da nauci! Cak sam rekla SVAKA CAST medicinarima! Ali ti vidis samo onoi sto hoces...
mada pravnici su najveca katastrofa oni i njihov muzicki i odevni ukus,mislim u proseku

svako ce braniti svoju, a sta je OBJEKTIVAN ISTINA tesko ko ce hteti ili moci da shvati... i ko je uopste kompetentan za tu objektivnu istinu...
samo te posmatram.