Dinkic: Kuku lele ako pobedi Nikolic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tacno, ali nije onda trebalo dati nikome ni centa. Trebalo je to da kazes Slobi, sad je kasno.

nije kasno. sad je upravo pravo vreme da mi narod srbije razvlastimo i potrpamo u zatvore vas demokratske kriminalce, lopine, bandite i pljackase koji zivite na grbaci ovog naroda vec 8 godina.

po vama je sloba kriv i sto sunce dovoljno ne sija.

alo bre!

vi ste na vlasti od 2000te do 2008! koliko je autoputeva izgradjeno za ovo vreme? Ko je kriv sto nije nijedan? Sloba? Mao ce tung? Ili vi koji ste na vlasti?

prema sporazumu BIH i Srbije , svi drzavljani RS imaju pravo na drzavljanstvo srbije - i obratno.

shodno tome nase unutrasnje stvari su i njihove i obratno.

tako da ubuduce ne lupas gluposti ovoliko. cisto da ne ispadas najgora.

Je l' mi to imamo pravo da glasamo u Republici Srpskoj, cisto da znam?
Ne bih rekla da sam bas najgora, procitaj samo sta si ti sve napisao!!!

pa sustina tih akcija i jeste da se prodaju velikim kupcima posle odredjenog vremena a ne da bude neka nenormalna disperzija po stanovnistvu :? neki ce prodati pre neki kasnije u zavisnosti kad ti zatreba novac ili da li hoces da se bavis time,kako se krece cena na berzi itd u zavisnosti od gomile licnih i objektivnih faktora.
kod nas se i onako vecina privatizacija vrsi tenderski ili aukcijiski...ceska je uglavnom delila akcije stanovnistvu pa opet ne vidim da im nesto fali :?

Koje gluposti. Ta javna preduzeca su leglo neradnika, a plate su im kao u najrentabilnijim firmama, plus ostale beneficije.
Kredite ne odredjuje drzva, vac banka, a kod nas su tako visoke zbog politicke nestabilnosti. Ako ti dodje grobar na vlast, sto prizeljkujes, ima da porastu do nebesa. Nema nista dzabe.

jos jedna masna demokratska laz.

kakvapoliticka nestabilnost sta ti trabunjas?

po cemu je hrvatska politicki stabilnija od srbije?

koje to garancije za kredite ima hrvatska a nema srbija?

naravno ti na ovo nemas odgovor.

u srbiji nema politicke nestabilnosti a sto se tice sigurnosti plasmana kapitala srbija je u samom evropskom vrhu.

naime banke su iznele podatak da preko 99% srba vraca uredno i na vreme sve kredite.

znaci nesigurnosti nema.

ono cega ima na trzistu jeste precutnog dogovora svih banaka da sve imaju jedne iste veoma visoke kamatne stope.

na to ih tera mafijas i kriminalac dinkic i djelic, jer nece da izdaju dozvole za rad novim bankama sve dok ne pristanu na njihove uslove.

recimo neke ruske banke su htele da pocnu da rade u srbiji i da daju kratkorocne kredite sa kamatnim stopama od 7-8% . nisu mogle da dobiju dozvolu za rad.

tada je reagovao ruski ambasador u nasoj zemlji i rekao da vlast sprecava ulazak ruskog kapitala u nasu zemlju.

cinjenice:

- kamate na kratkorocne kredite u hrvatskoj iznose 6-7%
- kamate na kratkorocne kredite u srbiji iznose 20-35%

na tajn acin se pljackaju gradjani ove zemlje.

situacija ce se promeniti na bolje jedino kad se razvlaste demokratski kriminalci, lopine, banditi i tajkuni i kada se uspostavi prava trzisna utakmica u bankarskom sektoru.

nije kasno. sad je upravo pravo vreme da mi narod srbije razvlastimo i potrpamo u zatvore vas demokratske kriminalce, lopine, bandite i pljackase koji zivite na grbaci ovog naroda vec 8 godina.

po vama je sloba kriv i sto sunce dovoljno ne sija.

alo bre!

vi ste na vlasti od 2000te do 2008! koliko je autoputeva izgradjeno za ovo vreme? Ko je kriv sto nije nijedan? Sloba? Mao ce tung? Ili vi koji ste na vlasti?

Cek' da izracunam koliko ste VI bili na vlast. Da ste ostali, ne bismo mi znali ni sta je komp, ni sta je mobilni telefon. Ma, nisi mogao dobiti ni prikljucak za fixni u to bajno vreme. Nemoj mi pominjati autoput, kad nije bilo ni benzina.
'Alo.

Cek' da izracunam koliko ste VI bili na vlast. Da ste ostali, ne bismo mi znali ni sta je komp, ni sta je mobilni telefon. Ma, nisi mogao dobiti ni prikljucak za fixni u to bajno vreme. Nemoj mi pominjati autoput, kad nije bilo ni benzina.
'Alo.

littlestoryje4-2.jpg

sad znate kako je djelic dosao do 11 miliona eura akcija Meridijan Banke.

Omogucio im je kamatne stope tj zaradu 3-5 puta vecu nego u bilo kojoj drugoj zemlji Evrope.

Za tu uslugu oni su mu se revansirali sa 11 miliona eura akcija. Kako su mu se revansirale druge banke , najbolje znamo iz tzv. afere Kofer . Revansirale su se sa koferom punim para.

jos jedna masna demokratska laz.

situacija ce se promeniti na bolje jedino kad se razvlaste demokratski kriminalci, lopine, banditi i tajkuni i kada se uspostavi prava trzisna utakmica u bankarskom sektoru.

Da je nece Nikolic uspostaviti, majke ti? Nikolic i trziste, kako to lepo zvuci. Pa, bili su oni na vlasti u konkubinatu sa SPS-om. Bas nam je bilo lepo, prosto me hvata nostalgija. To su ti te nova snage! Pa, i Maja pobeze od njih.

'Alo.

ja sam imao komp i za vreme komunizma, (zx spectrum 48K), i za vreme slobe (Amigu i PC Pentium 1 pa Pentium 2-3) . Zao mi je ako si ti tada zivela u nekoj kartonskoj kucici bez struje, grejanja, mobilnog i kompjutera al mislim da ti za to nije kriv milosevic vec tvoji roditelji.

Omogucio im je kamatne stope tj zaradu 3-5 puta vecu nego u bilo kojoj drugoj zemlji Evrope.

Za tu uslugu oni su mu se revansirali sa 11 miliona eura akcija. Kako su mu se revansirale druge banke , najbolje znamo iz tzv. afere Kofer . Revansirale su se sa koferom punim para.

Eee , ti si mi pandan topmodelsici...volim da te citam...isti si ko Hari Poter:D

Da je nece Nikolic uspostaviti, majke ti? Nikolic i trziste, kako to lepo zvuci. Pa, bili su oni na vlasti u konkubinatu sa SPS-om. Bas nam je bilo lepo, prosto me hvata nostalgija. To su ti te nova snage! Pa, i Maja pobeze od njih.

mozda hoce mozda nece, to cemo da vidimo kad radikali osvoje vlast.

ono sto sam siguran jeste - da vi n ecete nikada.

jer vec 8 godina vladate i 8 godina su u srbiji identicne kamatne stope. cak ce sad i da porastu.

zatop je vreme da dodje neka nova vlast koja ce razbiti te vase monopole i uspostaviti u srbiji trzisnu ekonomiju u pravom smislu te reci.

ja sam imao komp i za vreme komunizma, (zx spectrum 48K), i za vreme slobe (Amigu i PC Pentium 1 pa Pentium 2-3) . Zao mi je ako si ti tada zivela u nekoj kartonskoj kucici bez struje, grejanja, mobilnog i kompjutera al mislim da ti za to nije kriv milosevic vec tvoji roditelji.

Spectruma ti...on izasao 1981..imam ga ovdana pored mene....znaci da zesla...umrea TiTo...:)

mozda hoce mozda nece, to cemo da vidimo kad radikali osvoje vlast.

ono sto sam siguran jeste - da vi n ecete nikada.

jer vec 8 godina vladate i 8 godina su u srbiji identicne kamatne stope. cak ce sad i da porastu.

zatop je vreme da dodje neka nova vlast koja ce razbiti te vase monopole i uspostaviti u srbiji trzisnu ekonomiju u pravom smislu te reci.

Jeli , a kolike su bile kamatne stope pre 00' kada bejase vi na vlasti....'el se moglo to:)

Djelic je doktorirao na Harvardu, radio godinama u Parizu za debelu platu, a sad je na visokoj funkciji u Meridijan banci i nije te pare zaradio za dve godine, kako radikali lazu. Na kraju krajeva, nije maznuo pare od poreskih obveznika kao grobar, nego dobio od stranaca. I nije Meridijan banka jedina, ne moras da uzimas kredit od njih. Biraj.

pa onda nije ni Dinkic kriv sto prosecni radikalski glasaci idu odrpani ,neokupani i bezubi na zgrazavanje postenog sveta na ulici koji mora da udise njihov znoj i jeftine turske parfeme ,znao sam ja da je to njihova nesposobnost u stvari kriva .

pa onda nije ni Dinkic kriv sto prosecni radikalski glasaci idu odrpani ,neokupani i bezubi na zgrazavanje postenog sveta na ulici koji mora da udise njihov znoj i jeftine turske parfeme ,znao sam ja da je to njihova nesposobnost u stvari kriva .

na istoj smo strani , ali mora da se neslozimo....to je demokratiJa....mojne da diras Turke i8 njihove parfeme, i krezube ljude, znam ih ja dosta koji nisu Radikali, a tak'i su :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back