Digitalni Andjeo

Е јако ми је драго што се прича о овако битној теми. Као прво и ја сам уплашена. Доживећемо ми те чипове јако брзо. Која је поента? Да будемо сви мале слатке послушне овчице са бројевима. Тако је уосталом и почело. Прво са животињама. Колико вас има пса са чипом? Без њега не може да пређе границу, нађу га ако се изгуби блаблабла. Све сами позитивни ефекти. Такође ко има додира са селом, зна да поштен сељак за свако грло крупне стоке мора имати број па лепо фино правда шта је урадио са сопственом кравом. Опет наравно због крављег лудила, контрола болести и квалитета меса блаблабла. Сад и живину броје. Наравно после следе људи (разликовање кримоса и терориста од финих). Летос сам вадила пасош и није ми било добро кад сам видела како људи 4 сата чаме чекајући за биометријску личну карту. Само сам замислила редове за чип. А негде у маси се чује "меее". А како су нам то представили? Првих 224 или колико већ биометријских пасоша за "почасне грађане". Па ти бре буде криво што ниси почастан грађанин ове земље. Или што би рекао Мићко у НПС 2 - Васпостављени плаћанин (метармофоза Запостављеног грађанина). Плашим се да смо постали превише материјалистичко друштво да би нас било брига за душу. Можда сада мислимо да нас баш брига и да нам не треба ни Темпо ни Макси али колико пута дневно помислимо да нам нешто треба? Превише. Никад доста. Таква је култура, медији, систем вредности, све. Све инстант, одмах и сада. Ја сам наравно против чипа. И драго ми је што имам истомишљенике. Притисак ће наравно бити велики. Вероватно ћемо прво време живети по гетоима а онда ће нас чиповати на силу. Али ја лично имам намеру да идем до тог крајњег стадијума. Покушаћу да извадим чип па ће ме сместити у лудару и биће ми феноменално до краја живота, ја и моји лекићи у хармонији. Што се тиче самог филма, јесте, има непотребних "доказа", звучних ефеката и слично, али суштина је застрашујућа. Кажем,, питање је времена само. Чип већ постоји, наводно је нешкодљив, не шета по телу блаблабла. Јесте, то је нешто као "Еквилибријум". Или онај филм са Сандром Булок кад пандури немају шта да раде него спречавају злочин пре него што се деси јер знају кад криминалац смишља исти и кад има намеру да га почини. Нећу да будем зомби!!!!!!!!!!

Svaka cast na misljenju. Samo gledaj nekako da potpuno izbegnes cipovanje da ne bi posle bio podvrgnut bolu vadjenja istog.:super:

Svaka cast na misljenju. Samo gledaj nekako da potpuno izbegnes cipovanje da ne bi posle bio podvrgnut bolu vadjenja istog.:super:

Ма има да га, да извинете, вадим!!! Како знам и умем. Неће мени неко да вршља по глави. Да, иначе чип је наводно направљен од неког материјала типа хируршки конац па се фино интегрише и срасте/урасте без последица. :eek::otkacio::sad2:

Moze biti da je sve apsolutno istina, a moze biti da je sve apsolutno laz. To ja ne mogu znati nikad. Da postoje masoni i njihove organizacije, to je cinjenica. Masoni su oduvek postojali. Da li su tu da bi sluzili satani, ja to ne znam jer nisam clan. ALI jedna bitna stvar na koju vam ja skrecem paznju a to vam svima promice, je ta da se ovaj "dokumentarac" (vise prezentacija), jako lose predstavlja narodu. Prvo sto bih skrenuo paznju je na onu muziku koja se stalno ponavlja. To je 1. faza ispiranja mozga. Kako to znam??? Pa ako pogledate bilo koju okultnu grupaciju (sektu), sve koriste jak muzicki temelj, koji apsolutno nije slucajan, zelite li dokaz???

Sve to izgleda smesno ali je tako, ako mi i dalje ne verujete potrazite malo i sami. Videcete da nema sekte koja ne koristi muziku za podlogu (ne samo sekte vec i religije). Druga faza je zbunjivanje coveka nekim posrednim dokazima koji se apsolutno ne mogu nikada proveriti (recimo kao oni zvuci u busotini, kada su busili 14,4 km u dubinu zemlje). To zvuci jako uverljivo i jako logicno, ali je to samo jos jedna od mnogih klopki. I u poslednjoj trecoj fazi kada ste totalno sludjeni onda vam "oni" pokazu pravi put. Vec tada je kasno i dio ste jedne organizacije. Svi oni deluju jako uverljivo. Setite se price o smaku sveta 2000. i 2001. godine. Koliko vas apsolutno nikako nije poverovalo u to. Siguran sam da je postojao bar 1% znatizelje da se sazna da li je to stvarno. E tad oni napadaju. Ovo nije prvi put da se neka organizacija krije iza SPC. Predstavljajuci se svetu kao SPC. To je samo jos jedna od stvari na koju jako sumnjam. Dakle ne zelim da osporavam da li je sadrzaj dokumentarca istinit nego da je dokumentarac jako lose uradjen i da tim svojim elementima podseca na (ako vec i nije) sektasku organizaciju. Jos jedna stvar, ako je COMPUTER = 666, zasto se autori ne bore protiv toga pa ne izdaju neki Crkveni magazin ili neku knjigu, vec se umesto toga koristi digitalni materijal koji se izmedju ostalog gleda i na racunaru. Cisto samo da vam malo skrenem paznju na to a ne da vam pricam o tome kako je smak svet jako blizu. Vase mislijenje je vasa stvar da li cete da verujete u sve ovo i to je vasa stvar. Da li je sve ovo istina, nemam odgovor ali znam da iza ovoga stoji neko drugi a ne "Srpska Pravoslavna Crkva."

Ма има да га, да извинете, вадим!!! Како знам и умем. Неће мени неко да вршља по глави. Да, иначе чип је наводно направљен од неког материјала типа хируршки конац па се фино интегрише и срасте/урасте без последица. :eek::otkacio::sad2:

E vidiš, tu i jeste glavni za*eb! Počnu da ti utiču na mišljenje, pa nećeš da ga vadiš!

Moze biti da je sve apsolutno istina, a moze biti da je sve apsolutno laz. To ja ne mogu znati nikad. Da postoje masoni i njihove organizacije, to je cinjenica. Masoni su oduvek postojali. Da li su tu da bi sluzili satani, ja to ne znam jer nisam clan. ALI jedna bitna stvar na koju vam ja skrecem paznju a to vam svima promice, je ta da se ovaj "dokumentarac" (vise prezentacija), jako lose predstavlja narodu. Prvo sto bih skrenuo paznju je na onu muziku koja se stalno ponavlja. To je 1. faza ispiranja mozga. Kako to znam??? Pa ako pogledate bilo koju okultnu grupaciju (sektu), sve koriste jak muzicki temelj, koji apsolutno nije slucajan, zelite li dokaz???

Sve to izgleda smesno ali je tako, ako mi i dalje ne verujete potrazite malo i sami. Videcete da nema sekte koja ne koristi muziku za podlogu (ne samo sekte vec i religije). Druga faza je zbunjivanje coveka nekim posrednim dokazima koji se apsolutno ne mogu nikada proveriti (recimo kao oni zvuci u busotini, kada su busili 14,4 km u dubinu zemlje). To zvuci jako uverljivo i jako logicno, ali je to samo jos jedna od mnogih klopki. I u poslednjoj trecoj fazi kada ste totalno sludjeni onda vam "oni" pokazu pravi put. Vec tada je kasno i dio ste jedne organizacije. Svi oni deluju jako uverljivo. Setite se price o smaku sveta 2000. i 2001. godine. Koliko vas apsolutno nikako nije poverovalo u to. Siguran sam da je postojao bar 1% znatizelje da se sazna da li je to stvarno. E tad oni napadaju. Ovo nije prvi put da se neka organizacija krije iza SPC. Predstavljajuci se svetu kao SPC. To je samo jos jedna od stvari na koju jako sumnjam. Dakle ne zelim da osporavam da li je sadrzaj dokumentarca istinit nego da je dokumentarac jako lose uradjen i da tim svojim elementima podseca na (ako vec i nije) sektasku organizaciju. Jos jedna stvar, ako je COMPUTER = 666, zasto se autori ne bore protiv toga pa ne izdaju neki Crkveni magazin ili neku knjigu, vec se umesto toga koristi digitalni materijal koji se izmedju ostalog gleda i na racunaru. Cisto samo da vam malo skrenem paznju na to a ne da vam pricam o tome kako je smak svet jako blizu. Vase mislijenje je vasa stvar da li cete da verujete u sve ovo i to je vasa stvar. Da li je sve ovo istina, nemam odgovor ali znam da iza ovoga stoji neko drugi a ne "Srpska Pravoslavna Crkva."

Pa o tome i pricam. Da masoni ne zele da se njihove tajne saznaju,svakako bi sprecili sirenje ovog dokumentarca. Ali svi znaju da je najbolja laz umotana u deo istine. Znaci,kao sto sam lepo rekao u prethodnom postu, gledajte dokumentarac,ali citajte izmedju redova. Sami sklopite svoje misljenje ali nemojte verovati u SVE sto tamo pise.
Ono sa vanzemaljcima je cista glupost,npr. Kao i sa onom busotinom,koju su Rusi otkrili. Sve je to vrlo lako mogla biti montaza,ali i ne mora da znaci. Necu da pravim ja nikakvu paniku(kao da bi ona mogla da se napravi medju Srbima), ali zelim da svi budu svesni ''moguce'' opasnosti.

Zaboravio sam u proslom postu da napomenem da svi koji budu imali priliku da pogledaju dokumentarni film "Zeitgeist" obavezno to i ucine. Pogledajte malo paralele koje povezuju "Digitalni Andjeo - Zig Zveri" sa ovim filmom, kojeg su napravili neki americki istrazivaci. Moja preporuka je da pogledate ovaj film. Necete se prevariti.
http://www.zeitgeistmovie.com/main.htm
za download
http://katz.cd/download/2293377/Movie/Zeitgeist-2007/
SUBTITLES potrazite na netu ili skinite sa
http://hr.podnapisi.net/index.php/ppodnapisi/podnapis?i=267958
Cuvajte se :bye:

Gledao sam i Zeitgeist. Pominjan je i ranije na ovoj temi.
Dokumentarac takodje nudi neka dobra objasnjenja i odgovore na misterije,ali i njemu se ne moze u potpunosti verovati.
Film je uradjen ateisticki,sto se moze videti odmah u prvom poglavlju filma.
Slazem se da pogledate i njega,ali ,opet,morate citati izmedju redova.
Niko vise na ovom svetu ne govori potpunu istinu.

Glupost,losha fotomontaza,bzvz.... A shta hvali chipovima?Ako se chipuju zivotinuje,shto ne i ljudi?Mene mnogo zabole da li ce neko da zna gde idem i sl.,jedino m ije u chipu odvratno shto ide pod kozu,a ja ne mogu da zamislim da ce da mi se pod kozi nadje metal...

Kao dokaz si dao "Hare Krišnu 1967?"
1967?
Aman brate, pa ko zna na kom su esidu, eeeee...
njima da pustiš praporce sa krave ima da igraju onako :mrgreen:

Kao dokaz si dao "Hare Krišnu 1967?"
1967?
Aman brate, pa ko zna na kom su esidu, eeeee...
njima da pustiš praporce sa krave ima da igraju onako :mrgreen:

Izvini ajde ti nadji neku noviju sektu. BILO KOJU. I ostavi link za njihov obred ili neku molitvu. Hare Krisnu sam uzeo iz prostog razloga sto ju je najlakse pronaci. Tesko je pronaci neku jacu sektu iz prostog razloga sto ih nema na netu (oh moj Boze bas se pitam zasto li se kriju). Ja sam dao jedan od dokaza a ti ocigledno ne znas da citas jer sam u svom prethodnom postu napisao "Sve to izgleda smesno ali je tako, ako mi i dalje ne verujete potrazite malo i sami. " Kada odes u crkvu , (katolicku ili pravoslavnu) cujes pesmu ili muziku, kada odes u dzamiju cujes pesmu. Sve molitve su u stihovima. Pitam se zasto... Sta drugo da pomislim nego da je jedan normalan odgovor da je lakse zapamtiti nesto ako je u stihu. E pa upravo u tome i jeste caka, zato sto se lakse pamti, zato se lakse i namece drugima. Kad gledas horor film i kad ugasis zvuk, to vise nije isti film jer nema muzike, odnosno zvuka koji ce da te drzi napetim ili uzasnutim. Poenta je da se muzika koristi da bi se lakse regrutovao novi vernik (pristalica). E pa to meni jako smrdi u ovom digitalnom andjelu. Nije vam data opcija da se opredelite za digitalnog andjela, nego vam je nametnuta ideja da ga mrzite. Nisu pokazali dobre strane ovog chipa. Samo lose i sve sto su pokazali su samo lose stvari. To je isto kad bi sad ja rekao da je igla (spric) losa zato sto se pomocu nje ljudi drogiraju i sa njenom ponovnom upotrebom ljudi dobijaju razna oboljenja, jako je bolna, itd... a pri tom ne govoreci da je spasila vise zivota nego sto ih je oduzela. Ja sam protiv DIGITALNOG ANDJELA. Nacin na koji se to prezentuje u dokumentarnom filmu je los i TACKA.

Sjajan film bez autora...Puka realnost sa naznakama realne buducnosti. Mada moram priznati da ima preterivanja u pogledu Busa i njegovog djavoljeg znaka koji pokazuje na svakom javnom mestu - .................to je van pameti, zar ne (oni koji su gledali film znaju o cemu govorim).

Izriciti sam protivnik svih stvari koje se ugradjuju u covekovo telo a imaju funkciju etiketiranja i kontrole - sto ce se i desiti ukoliko ljudi praznih glava pristanu na to (a znam da takvih slucajeva vec ima u Americi; jasno je odakle sve te cudne stvari dolaze). Ti cipovi se mogu ugradjivati samo u lice shake ili u chelo zbog toga sto jedino na tom mestu postoje dovoljno dobri ''uslovi'' za rad tog cipa cije funcionisanje nesumnivo zavisi od temperature krvnih sudova. Dosta poklapanja sa Biblijom odnosno apokalipticnom pricom...Slucajnost ili ne?

Ja licno ne verujem u to!! Znaci ko ce mene da natera da se zigosujem ako ja to ne zelim! a i oni krici kao sto su ruski naucnici culi to uopste nisu krici ljudi,gde pakao postoji,nego to je pomeranje zemljinog jezgra,i tektonskih ploca a i ono ako ima blagoslov Srpske Pravoslavne Crkve ja sam Don Dzonson je l one grozne slike sa onom unakazenom decom ne bi blagoslovila crkva bar ja tako mislim!!! a i argumenti su sve bolji od boljeg, pa je l autora nije bilo sramota da napise da je kralj Aleksandar bio mason i zato sto je to batalio oni ga ubili u Marseju:klap: i Tito je bio mason kaze nosio bele rukavice:rotf: Po njima su svi vladari,predsednici i ostali neki caknuti pa daleko bilo!! A I DA CE SVI DA SE UJEDINIMO U JEDNU VERU TO JE NAJBOLESNIJE KO NATERA NEKOG AVGANISTANCA ,IRACANINA,ALBANCA I SL. DA SE ODREKNE ISLAMA ON JE CAR STVARNO PA ONI LJUDI POBIJU 1000 LJUDI ZBOG VERE I SEBE NA KRAJU !! :klap::klap::klap:

Back