Digitalni Andjeo

Ja sam za to cula jos pre nekoliko godina u jednom manastiru. I iskrena sam priznacu da mi je tada izgledalo kao naucna fantastika ili da ja to bar necu doziveti. Ali po svemu sudeci da smo sve blizi tome jer evo pripremaju nas sa novim dokumentima.
Oni sto ne budu hteli da stave taj cip pod kozu nece moci nista, ni da se lece, ni da kupuju nista ....bas nista, kao da ne postoje.
Ja cu poslusati svoju crkvu i necu pristati na to pa kud puklo da puklo. Kazu da je to delo :evil:
Ovo ne kazem da bih se svadjala ili raspravljala s nekim to je samo moje misljenje koje ne mora niko da deli.

Neverovatno mi je koliko se taj andjeo zloupotrebljava...da bi se upravo zavarao narod...milosrdni andjeo...digitalni andjeo ...strasno koliko su perfidni.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Hehehe,e koji ste vi ludaci ljudi da ne poverujes prosto. E pa vidis,zato ja zastupam stavku ''bez ranjavanja,samo smrt''. Umesto u ratu sto su se svetili jedni drugima ( Srbi ustasama i muslimanima i obratno) mogli su lepo da udju u selo,daju svima metak u glavu i gotova stvar. Ali makar je smrt bila brza. A ne, ''On je meni silovao cerku pa je ubio,sad cu ja njemu da silujem i kcerku i majku pa da im odsecem usi i iskopam oci i onda ubijem'' i takvim sranjima nikad kraja. Ne budi monstrum,ubij cisto. metak u glavu i gotova stvar.
Sudbinu ne mozes promeniti. Iako sam Pravoslavac,verujem u sudbinu,bar u neki njen deo. Ti radi svoj deo posla(odnosno,ubijaj cisto,zivi pravedan zivot) , a ako sudbina odluci da ti oduzme voljenu osobu,pomiri se s'tim,jer bi ona otisla na ovaj ili onaj nacin. Ima mnogo prica u danasnjoj knjizevnosti koje se bave pitanjem ''sta bi bilo kad bi bilo''. I vecina njih kaze da ako ti se desi nesto lose,a ti vratis vreme da ispravis to,opet ce ti se desiti nesto lose. Jer to je sudbina. Mora da uzme nekog. Na nama je da prihvatimo i prebrodimo.

Sta pises bre budalo jedna ? Sram te bilo !

Ti si gora sekta od masona . Masoni su mala maca za tebe .

Pazi covek tvrdi da je pravoslavac i poziva ljude da ubijaju - i to cisto ( onako kao nemci u Drugom Svetskom Ratu - metak u celo , bez ranjavanja (?!) ) .

Ma ti mora da si bozije delo ? Ma to mora da bog kroz tvoja usta poziva na ubijanje :hahaha: Jel da ?

Sad cu da pozovem moderatore da te malo civilizuju .

Sve to imate u Apokalisi,na kraju SVETOG PISMA--otkrivenje Jovanovo.Procitajte veoma je poucno sta ceka covjecanstvo.--
picture.php

Vidi,vidi moja tema jos stoji.
Cudnog li cuda.

Nego,tek sam skoro odgledao i drugi deo Digitalnog andjela. Mnogo je detaljniji i precizniji od prvog ,ali sto kazu ljudi,MNOOOGOO ga bre usrase sa ovim skrivenim 666. Mislim,jeste ispiranje mozga svakodnevno vrlo uspesan nacin da sebi stvorite lojaliste,ali da Iluminati trose svoje vreme na stavljanje broja 666 na pakovanja jogurta?
Suludo.
Sto se tice Telenora,nisam bas siguran da vidim 666 u znaku ali svakako je cinjenica da je Telenor vodeca evropska telefonska kompanija.

Gledala sam i prvi i drugi deo filma...Mogu reci da je i te kako ostavio utisak na mene,mnogima je mozda ne shvatljiv tj nerealan,ali puno istine ima u svemu tome o cemu film govori,i cini mi se tek ce nam neke stvari biti jasnije.Preporuka da obavezno pogledate ako ste u mogucnosti,i ako vas zanima naravno :super:

Pozdrav svim forumasima. Napravio sam ovu temu kako bih proverio koliko ima ljudi koji su svesni sta se radi u svetu i koji su voljni da ucine nesto.
Ovu temu bih postavio u Politici,ali se bojim da bi bila odbacena jer su tamo ljudi izrazito uskogrudi.
Naime,Digitalni Andjeo je mikrocip koji su napravili slobodni zidari iliti masoni. Sluzi za obelezavanje stanovnista i njihovo danonocno pracenje. Ali to je samo jedan vid upotrebe. Cilj je da se ljudi obelezavaju kao i domace zivotinje. Strpace nam cipove u telo kao dzukelama i terati nas da radimo sta ONI zele. Oni koji nemaju cipove nece moci da rade nista kao i ostali gradjani.Bice proglaseni odmetnicima ili jednostavno nece moci da ulaze u javne objekte,pa ni prodavnice da bi kupili sebi hleba.
Da li cete odabrati laksi ili pravi put,na vama je da odlucite.

Previse si paranoican...

Pozdrav svim forumasima. Napravio sam ovu temu kako bih proverio koliko ima ljudi koji su svesni sta se radi u svetu i koji su voljni da ucine nesto.
Ovu temu bih postavio u Politici,ali se bojim da bi bila odbacena jer su tamo ljudi izrazito uskogrudi.
Naime,Digitalni Andjeo je mikrocip koji su napravili slobodni zidari iliti masoni. Sluzi za obelezavanje stanovnista i njihovo danonocno pracenje. Ali to je samo jedan vid upotrebe. Cilj je da se ljudi obelezavaju kao i domace zivotinje. Strpace nam cipove u telo kao dzukelama i terati nas da radimo sta ONI zele. Oni koji nemaju cipove nece moci da rade nista kao i ostali gradjani.Bice proglaseni odmetnicima ili jednostavno nece moci da ulaze u javne objekte,pa ni prodavnice da bi kupili sebi hleba.
Da li cete odabrati laksi ili pravi put,na vama je da odlucite.

Previse si paranoican...

Ако сам мозак ради од 30 до 80 херца, зашто би био проблем контролисати некога на тој фрекфенцији.

Како ти се чини мој коментар ? :)

Poslednja izmena:
Мешаш бабе и жабе. И откуда сада филозофија, притом, пишеш и стојиш иза неких ствари у које ни сам ниси сигуран да ли су тачне. Стварно свашта. :)
У реду, нека остане на овоме.

Poslednja izmena:

Back