Digitalni Andjeo

yeto te dosije.. jos si i ponosan na to!

koje besmislice danas... znas i ja sam tako dugo bila ponosna na svoju nesanicu, kao i mnogi kao ja..
a sada je se plasim i pred drugima je poricem

Sa ponosom to nema veze...to ti dodju kao kvalifikacije za zanimanja gerilla warrior / terrorist... razumesh shto me stvarno chini dopola ne vazecim, ali i kazem lepo ima razloga zbog kojih se josh uvek vazim... eto samo sam ti lepo odgovorio... Boli mene bash za dosije samo sam ga iz gluposti napravio sada pola stvari koje bih hteo da uradim u zivotu, ne mogu... Bash sam glup klinac bio... Ne ponosim se ja time... Samo konstatujem...

@Navar

ta cuvena prava na privatnost... ono sto ovde bar meni deluje ocigledno, je to sto tu nije toliko bitan pojedinac, vec grupe. nikoga nije briga sta ti ili ja mislimo o necemu, sve dok to nije misljenje vecine i sve dok ne budemo mogli da uticemo na misljenje vecine. pa neka nas pretresaju, preiluskuju, ceprkaju po nasim stvarima.. kao i do sada. istrazivanje i menjanje misljenja javnog menjena je bitno - pojedinca nebitno.

sem ako nisi ubio nekoga ili tako nesto...

"zmija se bije u glavu"

svaka ideja koja je donela dobrobit covecanstvu je proizisla iz uma nekog pojedinca..i prevalila mukotrpan put od pojedinacnog misljenja preko misljenja grupe do opsteprihvacenog misljenja vecine.

svi ti pojedinci su maltene bez izuzetka bili proganjani

tu vlast preventivno deluje..pre nego sto ideja postane opsteprihvacena

laz i obmana su neprirodni..zato sto im je potrebno vestacko odrzavanja zivota..a to zahteva energiju..resurse..sredstva..laz i obmana nisu samoodrzivi potrebna im je potpora..dok je nasuprot tome istina koja je samoodrziva jer bea obzira na sva gusenja istina uvek nekako na kraju ispliva

pa to sam i rekla samo su ubice i slobodni umovi bitni. oni se proganjaju.
masa je nebitna. masa radi sta joj se kaze.

kako za koga

neko ko ima visak "mase" njemu je itekako bitna:mrgreen::lol:

back on topic

opet kako za koga

za ubice masa je nebitna za slobodoumne je itekako bitna..kao i za vlast s tom razlikom sto slobodoumni ljudi rade u korist drustva u celini pa i samih sebe jer sebe vide kao deo drustva dok vlast radi u korist same sebe jer sebe vidi kao nesto iznad drustva

Mozda sam new age ne predstavlja nikakvu katastrofu biiblijskog porekla, ali ako se vec interesujete pogledajte stvari iz vise uglova : opstenja vernika, astrologa (inace vernici odbacuju astrologiju tako da mozemo biti sigurni u originalonost oba) pa i u logiku naravno. Sticajem okolnosti moj otac je astrolog, a knjige verskih predskazanja sam citao, a nravno tu je i logika da sve to poveze ili odbaci.... Pa prema vernicima dolazi poslednje doba ili ti otelovljenje antihrista i drugog hristovog dolaska no takva predvidjanja su i pre postojala ali se nisu i ostvarila, sa strane astrologa dolazi do prelaska u eru wodolije inace 11 znaka u horoskopu pa se taj znak takodje vodi i kao luciferov.... e sada svaki prelazak iz jedne ere u drugu predstavlja katastrofu za ovu predhodnu u ovom slucaju eru ribe koja pored ostalog simbolizuje religiju i da svaka era traje 2000 god. A na kraju lako ova dva povezijemo izakljucujemo jednu sustinudo necega ce doci.....

Zajebi to dopunjavanje.

@LPhoklice ja sam shvatio da bi ti rado prihvatila cip samo da ne bi bila smatrana kriminalcem.
I zbog toga ti je smesno sto Ne_Vazim_SE pominje svoj dosije.
I bas kao sto si rekla,slobodoumni ljudi se proganjaju. A Navar je rekao da su sve stvari koje su donele dobrobit svetu proizisle iz umova slobodoumnih ljudi.
Onda ok,idi,cipuj se,postani samo jedan od brojeva i onda se STVARNO neces smatrati vaznom. Onda se cak neces smatrati ni zivom.
Pusti slobodoumne ljude da ginu za dobrobit covecanstva.

Mozda sam new age ne predstavlja nikakvu katastrofu biiblijskog porekla, ali ako se vec interesujete pogledajte stvari iz vise uglova : opstenja vernika, astrologa (inace vernici odbacuju astrologiju tako da mozemo biti sigurni u originalonost oba) pa i u logiku naravno. Sticajem okolnosti moj otac je astrolog, a knjige verskih predskazanja sam citao, a nravno tu je i logika da sve to poveze ili odbaci.... Pa prema vernicima dolazi poslednje doba ili ti otelovljenje antihrista i drugog hristovog dolaska no takva predvidjanja su i pre postojala ali se nisu i ostvarila, sa strane astrologa dolazi do prelaska u eru wodolije inace 11 znaka u horoskopu pa se taj znak takodje vodi i kao luciferov.... e sada svaki prelazak iz jedne ere u drugu predstavlja katastrofu za ovu predhodnu u ovom slucaju eru ribe koja pored ostalog simbolizuje religiju i da svaka era traje 2000 god. A na kraju lako ova dva povezijemo izakljucujemo jednu sustinudo necega ce doci.....

Jes to gledao Zeitgeist? U tom se dokumentarcu pominje prelazak iz ovog doba u doba vodolije,u kom ce nastati harmonija,ali da se svaki prelaz u drugo doba mora dogoditi burno,odnosno da se staro doba mora zavrsiti katastrofom. A ovo me sad podseca na Tocak vremena od Roberta Jordana ako je neko citao. Svako doba se zavrsava Slamanjem sveta. Ja jesam vernik,ali priznajem da ne verujem u SVE sto Biblija kaze. Ali ima nekih stvari koje su jako blizu realnosti. Vera odbacuje astrologiju i numerologiju i tarot kao vesticarenje i satanizam,ali mislim da je to proisteklo prvenstveno iz mracnog veka.(sad se tu nadovezujem na Navarov primer iz ranijeg posta)

Cekaj,sta si sad time htela da kazes? Da sam glup? Da sam moron? Ok,moron sam,ali bar pokusavam da promenim nesto,a ne da se poistovetim sa gomilom idiota koji smatraju da je npr. cool biti vatreni obozavalac Big brother-a.

neces se ni izboriti tako sto ces na silu menjati necije misljenje..sila stvara otpor

a "put u pakao je poplocan dobrim namerama";)

neces se ni izboriti tako sto ces na silu menjati necije misljenje..sila stvara otpor

a "put u pakao je poplocan dobrim namerama";)

Ti si na ovoj temi vec duze vreme drugar. Koliko znam ja nisam nikoga terao da veruje u ono u sta i ja verujem. Kao sto sam vec rekao u jednom od ranijih postova,svako ima slobodu da odluci u sta ce da veruje,ali ne mora da dolazi ovde i govori drugima kako sam ja glup. ne trebaju mi oni koji smatraju da je onaj ko postavlja ovakve teme idiot. Ja zaista pokusavam da doprem do svih ali neki ljudi izgleda nisu vredni truda.

Ti si na ovoj temi vec duze vreme drugar. Koliko znam ja nisam nikoga terao da veruje u ono u sta i ja verujem. Kao sto sam vec rekao u jednom od ranijih postova,svako ima slobodu da odluci u sta ce da veruje,ali ne mora da dolazi ovde i govori drugima kako sam ja glup. ne trebaju mi oni koji smatraju da je onaj ko postavlja ovakve teme idiot. Ja zaista pokusavam da doprem do svih ali neki ljudi izgleda nisu vredni truda.

kao sto rekoh sila stvara otpor

JJa jesam vernik,ali priznajem da ne verujem u SVE sto Biblija kaze. Ali ima nekih stvari koje su jako blizu realnosti.

Pa ako si vernik, logičnije je valjda da ćeš verovati u SVE što Biblija kaže, i priznati sebi da si ograničen umom (kao i svi ljudi - takvi smo, nesavršeni) - da bi razumeo baš sve što se tu kaže, nego da veruješ u neargumentovane stvari, koje su možda došle, od satane lično...

Vera odbacuje astrologiju i numerologiju i tarot kao vesticarenje i satanizam,ali mislim da je to proisteklo prvenstveno iz mracnog veka.(sad se tu nadovezujem na Navarov primer iz ranijeg posta)

U Bibliji jasno/bez metafora/i glasno piše, da ovo nisu dobre stvari i da će biti kažnjeni svi "lažni proroci" kako tamo piše...

Evo stvari koje mi se baš ne sviđaju u Digitalnom Anđelu:

- nacionalizam koji se prosipa na surov način, preko Pravoslavne vere ;)
- snimak glasova iz pakla: gde je argument? Ko može da mi potvrdi da to nije napravio neko na svom kompjuteru? Ja mogu još autentičniji snimak da napravim u SoundForge za 5 minuta...
- Vanzemaljci... ko kaže da je to Bogohuljenje? Da li je to Bog rekao kada je čoveku dao radoznalost?... Gde je argument, da navodni znakovi po poljima, koje su vanzemaljci ostavili, su ustvari satanski znakovi? (mada ja ne verujem da su nas ikad posetili, ali bez obzira). Nije li Bog tvorac kosmosa?
- Zašto onakve slike o abortusu? Da li će na taj način da se spreči bela kuga?... :confused: Šta ćemo u slučajevima incesta, kad se iz takve veze rađa dete, u slučajevima Daunovog sindroma, ili mlade majke od 13,14 godina koja dete ostavlja u kontejneru? Nisu li te slike podjednako potresne?

Podsetiću na epilog Božjih reči iz Novog Zaveta:

"22:19 - I ako ko oduzme od riječi knjige proroštva ovoga, Bog će oduzeti njegov dijel od knjige života, i od grada svetoga, i od onoga što je napisano u knjizi ovoj." (onda idu još 2 rečenice i kraj Biblije).

Hoću da kažem da - ono sa čipovima ima logike. Ali, ko može da tvrdi da je 100% istina? da li stvarno mislite da će to tako lako proći?... Ja iskreno, ne znam šta da mislim ali nisam baš zaluđena sa tom teorijom...
Svako ostalo "tumačenje" Jovanovog Otkrovenja je uzaludno, jer čovek nije sposoban da mu uđe u trag. I ako mislite da znate nešto - ne znate.
I još jednom podsećam da samo BOG zna kada će se sve to izdešavati... niko više. Nema potrebe da se bilo ko na nešto priprema, kako nas nađe - tako će nam i biti.

Evo stvari koje mi se baš ne sviđaju u Digitalnom Anđelu:

- nacionalizam koji se prosipa na surov način, preko Pravoslavne vere ;)
- snimak glasova iz pakla: gde je argument? Ko može da mi potvrdi da to nije napravio neko na svom kompjuteru? Ja mogu još autentičniji snimak da napravim u SoundForge za 5 minuta...
- Vanzemaljci... ko kaže da je to Bogohuljenje? Da li je to Bog rekao kada je čoveku dao radoznalost?... Gde je argument, da navodni znakovi po poljima, koje su vanzemaljci ostavili, su ustvari satanski znakovi? (mada ja ne verujem da su nas ikad posetili, ali bez obzira). Nije li Bog tvorac kosmosa?
- Zašto onakve slike o abortusu? Da li će na taj način da se spreči bela kuga?... :confused: Šta ćemo u slučajevima incesta, kad se iz takve veze rađa dete, u slučajevima Daunovog sindroma, ili mlade majke od 13,14 godina koja dete ostavlja u kontejneru? Nisu li te slike podjednako potresne?

Podsetiću na epilog Božjih reči iz Novog Zaveta:

"22:19 - I ako ko oduzme od riječi knjige proroštva ovoga, Bog će oduzeti njegov dijel od knjige života, i od grada svetoga, i od onoga što je napisano u knjizi ovoj." (onda idu još 2 rečenice i kraj Biblije).

Hoću da kažem da - ono sa čipovima ima logike. Ali, ko može da tvrdi da je 100% istina? da li stvarno mislite da će to tako lako proći?... Ja iskreno, ne znam šta da mislim ali nisam baš zaluđena sa tom teorijom...
Svako ostalo "tumačenje" Jovanovog Otkrovenja je uzaludno, jer čovek nije sposoban da mu uđe u trag. I ako mislite da znate nešto - ne znate.
I još jednom podsećam da samo BOG zna kada će se sve to izdešavati... niko više. Nema potrebe da se bilo ko na nešto priprema, kako nas nađe - tako će nam i biti.

Ok. Da vidim mogu li da odgovorim na ovo.
Prvo: Prosipanje nacionalizma. Mi smo pravoslavci, Grci,Rusi,itd. koja od zemalja moze da se pohvali da vekovima stoji protiv invazivnih sila. Ja verujem,da su Srbi sa razlogom dobili ovu zemlju da je zovu svojom. Mi smo zastitnici,cuvari. Stitili smo zapad od istoka 1389-te. Stitili smo istok od zapada 1914-18 i 1939-45. Ko od drugih naroda moze da se pohvali time da je bio 500 godina pod drugima i da je odrzao svoju veru? Pravoslavlje nas je odrzalo zivima i mi smo odrzali Pravoslavlje zivim.
Drugo: glasovi iz Pakla, nemam argument,delim misljenje.
Trece: Verujem da vanzemaljci postoje. Ako je Bog stvorio kosmos,zar nije malo banalno misliti da smo sami u ogromnom prostoru. ima milijardu teorija o vanzemaljcima i sve su lude. Ali da li su vanzemaljci Satanisti ili ne,to je nesto sasvim suludo. Ako su vanzemaljci toliko naprednija i inteligentnija rasa od nas,zasto bi oni verovali u Satanu,pa imaju oni svoju veru valjda? Zasto bi vanzemaljci pravili satanske znakove u kukuruzu? Namestaljka cista.
Cetvrto: Zasto onakve slike o abortusu? A zasto da ne? Zene koje se odluce za abortus cine najvece zlo moguce. Gase nevin zivot. Ima dosta slucajeva gde zena posle abortusa nije nizasta,potpuno propala. E to je kletva Bozja. Niko nema prava da oduzima zivot osim Boga. Ubiti bebu koja jos nije svesna ni da postoji je po meni najveci zlocin. Razumem zene koje ne mogu da odrze dete. Ne zele da dete zivi u siromastvu,plase se da ga rode. Pa rodi ga,a onda ga daj na usvajanje. nemoj ga ubijati. Apsolutno sam protiv abortusa. Izlemao bih zenu koja je abortirala,a muskarca koji ju je naterao na to(ukoliko je to slucaj) bih obesio za jaja o banderu.
Uzasno je i pomisliti da izvadis zivo dete iz materice umotas u papir i bacis u kantu kao da je ostatak rucka. Bez obzira na slucaj,treba ga roditi,a ONDA ako je rodjeno deformisano,odluciti da li ce moci da vodi bilo kakav zivot ili mu prekratiti muke. To su vec stvari o kojima se mora razmisliti dobro.

A majstore ogovori mi na ovo, zasto ona muzika u dokumentracu se stalno ponavlja, slatkim i umirujucim tonom??? To mi malo smrdi na ispiranje mozga. Pa kad odgledas snimak delujes zbinjeno ako vec i nisi zbunjen. Mislim da je cilj postignut, mozak je ispran, a sad malo dodji kod nas da ti pokazemo put. Mislim da veliki udio u ovome ima neka sekta, koja se lazno predstavlja kao SPC. Ja ne znam da li je sve ovo istina. Brojevi su cudo evo primer: bilo koji dvocifreni boj kada oduzmemo njegovu prvu cifru i njegovu drugu cifru dobijamo devet ili broj koji je deljiv sa devet. NPR: 14-1-4=9 ...slucajno... evo drugi primer 17-1-7=9 opet slucajno, evo treci primer 10-1-0=9. Za brojeve 1. desetice dobicemo 9 a za brojeve druge desetice dobicemo 18, a trece 27, itd... I sad bi ja mogao nesto da pricam da to ima veze sa krajem sveta. Jos jedna stvar kazu u tom dokumentarcu da je KOMPJUTER=666, pa sto se onda promovise digitalni sadrzaj, valjda bi trebalo fino da napise knjigu o tome da smanji koristenje kompjutera. Ovo su neka moja zapazanja. Ne kazem da je sve ovo neisitna, ima nekih stvari koje su tacne. ALI OVO NIJE NACIN DA SE PREDSTAVE. OVAJ DOKUMENTARAC ZBUNJUJE LJUDE I ISPIRA IM MOZAK, posle cega su ljudi jako zbunjeni i povreovace vam u sve sto im kazete. Ljudi radite drugima ono sto bi uradili sebi, volite druge kao sto volite sebe i bice sve ok, verujte mi. KADA BI SADA SVI SE POSVETILI SPASAVANJU SVETA, NA STA BI NAS SVET LICIO, SVI BI SE IGRALI POGODI KO JE SATANA I NE BI VEROVALI NIKOM. Ljudi cuvajte se i nek je Bog uvek uz vas. :bye:.

Е јако ми је драго што се прича о овако битној теми. Као прво и ја сам уплашена. Доживећемо ми те чипове јако брзо. Која је поента? Да будемо сви мале слатке послушне овчице са бројевима. Тако је уосталом и почело. Прво са животињама. Колико вас има пса са чипом? Без њега не може да пређе границу, нађу га ако се изгуби блаблабла. Све сами позитивни ефекти. Такође ко има додира са селом, зна да поштен сељак за свако грло крупне стоке мора имати број па лепо фино правда шта је урадио са сопственом кравом. Опет наравно због крављег лудила, контрола болести и квалитета меса блаблабла. Сад и живину броје. Наравно после следе људи (разликовање кримоса и терориста од финих). Летос сам вадила пасош и није ми било добро кад сам видела како људи 4 сата чаме чекајући за биометријску личну карту. Само сам замислила редове за чип. А негде у маси се чује "меее". А како су нам то представили? Првих 224 или колико већ биометријских пасоша за "почасне грађане". Па ти бре буде криво што ниси почастан грађанин ове земље. Или што би рекао Мићко у НПС 2 - Васпостављени плаћанин (метармофоза Запостављеног грађанина). Плашим се да смо постали превише материјалистичко друштво да би нас било брига за душу. Можда сада мислимо да нас баш брига и да нам не треба ни Темпо ни Макси али колико пута дневно помислимо да нам нешто треба? Превише. Никад доста. Таква је култура, медији, систем вредности, све. Све инстант, одмах и сада. Ја сам наравно против чипа. И драго ми је што имам истомишљенике. Притисак ће наравно бити велики. Вероватно ћемо прво време живети по гетоима а онда ће нас чиповати на силу. Али ја лично имам намеру да идем до тог крајњег стадијума. Покушаћу да извадим чип па ће ме сместити у лудару и биће ми феноменално до краја живота, ја и моји лекићи у хармонији. Што се тиче самог филма, јесте, има непотребних "доказа", звучних ефеката и слично, али суштина је застрашујућа. Кажем,, питање је времена само. Чип већ постоји, наводно је нешкодљив, не шета по телу блаблабла. Јесте, то је нешто као "Еквилибријум". Или онај филм са Сандром Булок кад пандури немају шта да раде него спречавају злочин пре него што се деси јер знају кад криминалац смишља исти и кад има намеру да га почини. Нећу да будем зомби!!!!!!!!!!

Да иначе слажем се са Маркоимаријана што се абортуса тиче односно оних слика. Теорија ембриона или зигота ми је крајње дегутантна. Опет је узрок материјализам&индивидуализам типа жена сме да ради са својим телом шта хоће и то је њено право и блаблабла (не знам шта ми је данас са бла). Јел дете има право да живи? А ти сестро или се уздржавај, пиј пилуле или натерај партнера да стави кондом.Ствари су јако једноставне. Ја стварно не могу да разумем жену којој је лакше да абортира него да попије пилулу. За шта треба мање времена, шта оствља мање последице, стварно је тешко погодити. Човек се опече мало па боли цео дан, зашто тако малом створењу спржити цело тело (абортус се ради и неким врстама киселина). Ха ха како смо се ми жене еманциповале, па то је чудо једно. Једино али једино што оправдавам је абортус код жена које су жртве силовања (ту спада и трудноћа као последица инцеста). Остало, не никако. Па не можемо се сви рађати здрави. То ем је убиство ем је дискриминација. То што се зна да ће се неко родити болестан није разлог да га убијемо. Али Боже мој, зашто би нека урбана млада дама мучила себе гајењем болесног детета? Кад може да га елиминише. Далеко је отишао овај свет: И још нешто везано за чип- нас како су убедили да смо ретардирани, примитивни и заостали има први да се чипујемо колективно да покажемо како смо,ето, модерни.

A majstore ogovori mi na ovo, zasto ona muzika u dokumentracu se stalno ponavlja, slatkim i umirujucim tonom??? To mi malo smrdi na ispiranje mozga. Pa kad odgledas snimak delujes zbinjeno ako vec i nisi zbunjen. Mislim da je cilj postignut, mozak je ispran, a sad malo dodji kod nas da ti pokazemo put. Mislim da veliki udio u ovome ima neka sekta, koja se lazno predstavlja kao SPC. Ja ne znam da li je sve ovo istina. Brojevi su cudo evo primer: bilo koji dvocifreni boj kada oduzmemo njegovu prvu cifru i njegovu drugu cifru dobijamo devet ili broj koji je deljiv sa devet. NPR: 14-1-4=9 ...slucajno... evo drugi primer 17-1-7=9 opet slucajno, evo treci primer 10-1-0=9. Za brojeve 1. desetice dobicemo 9 a za brojeve druge desetice dobicemo 18, a trece 27, itd... I sad bi ja mogao nesto da pricam da to ima veze sa krajem sveta. Jos jedna stvar kazu u tom dokumentarcu da je KOMPJUTER=666, pa sto se onda promovise digitalni sadrzaj, valjda bi trebalo fino da napise knjigu o tome da smanji koristenje kompjutera. Ovo su neka moja zapazanja. Ne kazem da je sve ovo neisitna, ima nekih stvari koje su tacne. ALI OVO NIJE NACIN DA SE PREDSTAVE. OVAJ DOKUMENTARAC ZBUNJUJE LJUDE I ISPIRA IM MOZAK, posle cega su ljudi jako zbunjeni i povreovace vam u sve sto im kazete. Ljudi radite drugima ono sto bi uradili sebi, volite druge kao sto volite sebe i bice sve ok, verujte mi. KADA BI SADA SVI SE POSVETILI SPASAVANJU SVETA, NA STA BI NAS SVET LICIO, SVI BI SE IGRALI POGODI KO JE SATANA I NE BI VEROVALI NIKOM. Ljudi cuvajte se i nek je Bog uvek uz vas. :bye:.

Mislis da ja nisam o tome razmisljao? Sta ti mislis,da sam ja idiot? ne,ne,ne prijatelju. Vidis,cinjenica je da masoni postoje. Cinjenica je da cip postoji. Zasto su se masoni otkrili javnosti sad a ne pre 20 godina? Zato sto su postali dovoljno mocni da im sad niko ne moze nista. Ne verujem u sve stvari iz filma,to mozes da potvrdis ako procitas moje prethodne postove. Ali ovakve filmove treba gledati i citati izmedju redova. U pravu je Bora Corba kad kaze''kako je lepo biti glup'',isto si i ti u pravu kad kazes da ne mozemo svi da zivimo u sumnji. Ali nije na tebi da odlucis ko ce da zna a ko ne. Ti ne znas sta ce se dogoditi. I zato ja pruzam sansu ljudima da se upoznaju sa situacijom i da se spreme ako to zele. Da ne kazu kasnije kad krenu sranja''E pa niko nam nije rekao''. neka sami odluce da li ce da zive u sumnji ili ne. Kao sto kazu u filmu( a to isto pise i u Bibliji,procitaj,ako ne verujes) Bog nam je dao slobodu da sami donosimo odluke,zato sto nas voli.

Back