Evo stvari koje mi se baš ne sviđaju u Digitalnom Anđelu:
- nacionalizam koji se prosipa na surov način, preko Pravoslavne vere

- snimak glasova iz pakla: gde je argument? Ko može da mi potvrdi da to nije napravio neko na svom kompjuteru? Ja mogu još autentičniji snimak da napravim u SoundForge za 5 minuta...
- Vanzemaljci... ko kaže da je to Bogohuljenje? Da li je to Bog rekao kada je čoveku dao radoznalost?... Gde je argument, da navodni znakovi po poljima, koje su vanzemaljci ostavili, su ustvari satanski znakovi? (mada ja ne verujem da su nas ikad posetili, ali bez obzira). Nije li Bog tvorac kosmosa?
- Zašto onakve slike o abortusu? Da li će na taj način da se spreči bela kuga?...

Šta ćemo u slučajevima incesta, kad se iz takve veze rađa dete, u slučajevima Daunovog sindroma, ili mlade majke od 13,14 godina koja dete ostavlja u kontejneru? Nisu li te slike podjednako potresne?
Podsetiću na epilog Božjih reči iz Novog Zaveta:
"22:19 - I ako ko oduzme od riječi knjige proroštva ovoga, Bog će oduzeti njegov dijel od knjige života, i od grada svetoga, i od onoga što je napisano u knjizi ovoj." (onda idu još 2 rečenice i kraj Biblije).
Hoću da kažem da - ono sa čipovima ima logike. Ali, ko može da tvrdi da je 100% istina? da li stvarno mislite da će to tako lako proći?... Ja iskreno, ne znam šta da mislim ali nisam baš zaluđena sa tom teorijom...
Svako ostalo "tumačenje" Jovanovog Otkrovenja je uzaludno, jer čovek nije sposoban da mu uđe u trag. I ako mislite da znate nešto - ne znate.
I još jednom podsećam da samo BOG zna kada će se sve to izdešavati... niko više. Nema potrebe da se bilo ko na nešto priprema, kako nas nađe - tako će nam i biti.