- Poruka
- 20.280
o hvala hvala 
postacu slavan..vec vidim hot&sexy cice kako me jure..za autogram naravno

postacu slavan..vec vidim hot&sexy cice kako me jure..za autogram naravno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta je sa kucnim obrazovanjem ?Dobro, vidi brate ja nemam taj dozivljaj dobrog i losheg, meni je sve to shto jeste... e sad shvatam ja da tebi primer nema smisla, ali evo da pokusham ja tu neshto poblize da.... sunce li mu... Osnovna shkola je obavezna
ako tvoje dete ne ide u shkolu, ti idesh u tvorza... Shta je tu dobro i slobodno, druze moj? Sada, od stepena obrazovanja ti derektno zavise primanja i polozaj u drushtvu... Kontash mozda ce nekad i chipovi biti obavezni kao lichne karte, mozda ce ti tu biti diploma koju morash da imash da bi zaradljivao... E onda kada te klinac pita: Ali, tata, da li to ja sam slobodan znachi da necu imati shta da jedem? I da ce ove cike u plavom da me upucaju laserima? I da necu moci da kupujem u pekabeti v3.8. jer nemam pchi da prevuchem preko terminala?
Jesam li ti se priblizio malo... o tome se i radi, ti sada vidish shkolu kao dobru i normalnu stvar, i josh bi se i zalio da ti neku uskrati pravo da se obrazujesh... e tako ce i tvoje dete da misli o chipovima. Imaju li moje jeftine, zute rechi sada imalo smisla?
a sta je sa kucnim obrazovanjem ?
ona fora ti si ucitelj svom detetu pa stavis neku klupicu i tablu pored .![]()
A meni taman postalo dosadno. Najzad neka katastrofaPozdrav svim forumasima. Napravio sam ovu temu kako bih proverio koliko ima ljudi koji su svesni sta se radi u svetu i koji su voljni da ucine nesto.
Ovu temu bih postavio u Politici,ali se bojim da bi bila odbacena jer su tamo ljudi izrazito uskogrudi.
Naime,Digitalni Andjeo je mikrocip koji su napravili slobodni zidari iliti masoni. Sluzi za obelezavanje stanovnista i njihovo danonocno pracenje. Ali to je samo jedan vid upotrebe. Cilj je da se ljudi obelezavaju kao i domace zivotinje. Strpace nam cipove u telo kao dzukelama i terati nas da radimo sta ONI zele. Oni koji nemaju cipove nece moci da rade nista kao i ostali gradjani.Bice proglaseni odmetnicima ili jednostavno nece moci da ulaze u javne objekte,pa ni prodavnice da bi kupili sebi hleba.
Da li cete odabrati laksi ili pravi put,na vama je da odlucite.
Tesko je uopste objasniti danasnjem coveku sta je zaista lose kod ugradjivanja cipova, jer neko u tome vidi samo dodatne povlastice, ali ne i uskracivanje slobode, a i ako vidi jednostavno mnogi ne vide vrednost te slobode.... No mogo bi ja ovako dugo, ali sta da se prica o tome u svetu gde vecinska populacija prihvata globalizam kao ideju o utopiji na zemlji, a ne kao robovlasnicki nastrojenu hijrarhiju dakle pravi problem je kako probuditi svest ljudi iz sve dubljeg sna.....
A sto se tice mene ne bih prihvatio cip niti bilo sta slicno pa makar zbog toga postao socialno mrtav........
A meni taman postalo dosadno. Najzad neka katastrofa![]()
Na početku ove teme rekoh da sam uplašena... a kad sam malo bolje razmislila, nisam. Ne želim da budem.
Sa uplašenim čovekom je najlakše manipulisati...
Ne zaboravimo Božje reči kada kaže da će doći u onaj čas kad ga najmanje očekujemo... Niko neće znati kad je to. Samo On.
Zato, živimo živote normalno... ne u strahu. Od toga ništa dobro ne može da dođe![]()
Na početku ove teme rekoh da sam uplašena... a kad sam malo bolje razmislila, nisam. Ne želim da budem.
Sa uplašenim čovekom je najlakše manipulisati...
Ne zaboravimo Božje reči kada kaže da će doći u onaj čas kad ga najmanje očekujemo... Niko neće znati kad je to. Samo On.
Zato, živimo živote normalno... ne u strahu. Od toga ništa dobro ne može da dođe![]()
Ko se chuva, i Bog ga chuva...
![]()
sumnjam da ce uskoro moci da kontrolisu ljude, bar ne onako kako to neki zamisljaju. ljudi su vec odavno ovelezeni na raznorazne nacine, a isto su tako su i kontrolisani (zakoni, pravila, licne karte, pasosi, maticne knjige, vojska, policija itd.). i kako bi onda taj cip bio nesto drugacije od onoga sto vec imamo danas?
da ocekujemo da u buducnosti da svi razmisljamo i radimo isto po necijem paternu je potpuno besmisleno... manipulacije su danas jake i velikoj meri ogranicavaju nase poglede i razvoj, ali cvrsto verujem da ce uvek biti onih koje ce biti iznad onoga sto se ocekuje, a u isto vreme nece zeleti da vladaju, vec ce zeleti da oplemenjuju.
Pre nego shto si dobio ime, dobio si broj, prijatelju moj...
i ti se vazis!
Da,tu si u pravu. nedavno sam gledao Ghost rider,film. Nikolas Cadge u filmu non-stop sebi govori ''You can't live in fear'' = ''Ne mozes ziveti u strahu''.
Iskreno... u rl-u se sada polovichno vazim... znachi zaobilazim dosta zakona bez posledica... Imam dosije bash debeo i bash ozbiljnih dela u 29... i sada na Vracharu za gudru... a to je samo ono za shta sam pao... I uprkos tome nikada nisam video dana pravog zatvora, znachi mesec i tri dana pritvora se ne vaze... Uprkos tome nekako kontam da kada bih uradio neshto malo zajebanije, nashli bi me i zatvorili... kontam da josh uvek ne bih bio dovoljno sposoban da zivim bezeci i boreci se... A tako mnogo zelim da se ne vazim... Polako...