digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
opet mi nista nije jasno.Danas sam nosio resiver dole u antena shop isad mi rade kljucevi ?Kad sam usao u meni vidio sam kojim redom su unijeti kljucevi
pod 00 B8491FDF00C618A1
pod 01 1A55091C4631890C.sAD JE SVE OK>kAD PONOVO PROMJENU KLJUCEVE OPET PROBLEM OKO UNOSENJA

Moze li neko da mi posalje kljuceve za strong 6125 za digi tv ako ne onda da mi kaze neku adresu ili forum gdje mogu da ih nadjem kljuceve sa 16 cifara pod 00 i 01.Zahvaljujem

mislim da preterujes sa ovim tvojim pitanjima jedino si ti nezadovoljan odgovorim a ja sam ih napisao bar nekoliko imas kljuceve ovde na forum i nemoj da trazis vise dok se ne promene, a ako zelis da naucis kako se ubacuju odnosno kako su ih oni ubacili jednostavno pogledaj u resiver i zapisi kljuceve pa posle uporedjuj koji rade a koji ne

Prijatelju za mene je strano ovo što si napisao, može li nešto jednostavnije-nekakavav ključ ili tako nešto...pozzz

Majstore ovako:na 11w nema nijednog kanala,na 12,5w u BISS sistem kodiranja(za FOX Srbija) unesi klučeve 12 34 56 9c ab cd ef 67.Provajder za ovu tv je 00377d,frekvencija 11176,key 8.Ako ga nemaš unesi ručno putem daljinskog(najčešće zeleno dugme,ali sve zavisi od resivera).Ako uopšte nemaš BISS-a,uđi u bilo koji sistem kodiranja,pritisni dugme dodaj,pod CAID upiši 2600,potvrdi sa OK i dobio si biss.Postoje neki kodovi i za kanale na Amosu,međutim ništa zanimljivo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back