doee36
Početnik
- Poruka
- 35

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam resiver Kopernikus R3R. Da li je moguće da se otključa TV:Total i na koji satelit treba da se okrene tanjir.Ako neko zna zamolio bih da mi kaže. Hvala unapred.
sta je trenutno otkljucano osim digija![]()
Moze li mi neko molim vas pomoci? Imam resiver marke OCTAGON i imam problema kod rucnog ubacivanja kljuceva, tj. ubacim kljuceve, programi se odkljucaju samo nekoliko minuta i opet se sami zakljucaju. Ubaceni kljucevi se sami pobrkaju u meiju i key editoru. Sta da radim? Hvala unaprijed.
Key 00
Digi key 00: B8491FDF00C618A155350F47349E7B04
hvala unapred DANIJELVR za pomoc ako mozes da mi pomognes i naravno svim ostalima sa foruma
Pozdrav svima,kako sam nesto cuo pinkov paket radi?ali koji je kljuc neznam ko je najbolji u ovome nek pokusa a mislim da je tu Danijel vr medju najboljima pa pokusaj Danijele mozda sam dobro cuo,pa ako uspe da pokusamo i mi kasnije,unapred hvala pozzz.
pozzzzz svimaaaaaaa[/Jel moze neko da mi kaze imam strong 6125 kako se ubacuju rucno kljucevi i kojim redom?Unaprijed zahvaljujem>
imas za strong objasnjenje u temi za pocetnike
Posto sam novi na ovom forumu.Molim vas pomozite mi oko nekih stvari?Imam strong 6125.Rucno ubacivanje kljuceeva za digi tv i redosled ubacivanjaSvaki kljuc ima 32 cifre a kod mene ima jedno polje 00 i jedno 01pa npr kad izadje kljuc pod 00 kod mene stane samo 16 cifara a osalih 16 nemogu stati .Pozzz