digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze li mi neko molim vas pomoci? Imam resiver marke OCTAGON i imam problema kod rucnog ubacivanja kljuceva, tj. ubacim kljuceve, programi se odkljucaju samo nekoliko minuta i opet se sami zakljucaju. Ubaceni kljucevi se sami pobrkaju u meiju i key editoru. Sta da radim? Hvala unaprijed.

poz...svima i sretna vam nova godina.......molim vas kluceve za digi tv najnovije za kopernikus dcip prema redosledu ako je moguce naneti sva cetiri reda kluceva jer ovi sa dva reda ne funksioniraju u njega ......molim za brz odgovor........zahvalujem se svakom....forumasu.....

Moze li mi neko molim vas pomoci? Imam resiver marke OCTAGON i imam problema kod rucnog ubacivanja kljuceva, tj. ubacim kljuceve, programi se odkljucaju samo nekoliko minuta i opet se sami zakljucaju. Ubaceni kljucevi se sami pobrkaju u meiju i key editoru. Sta da radim? Hvala unaprijed.

Pokušaj isključiti AU.Postoji mogućnost da to smeta.

molim vas za te kluceve od 31. 12 jer nisam menjao od 26 .12. jer nisam bio kuci pa nisam mogao da pratim tv tih dana za to trazim kluceve naravno zadnji za kopernikus dcip ako je moguce da mi neko sale bicu zahvalan..... pozdrav svima na forumu......

hvala unapred DANIJELVR za pomoc ako mozes da mi pomognes i naravno svim ostalima sa foruma

jel ovakav resiver tvoj
post-4026-1192351134.jpg

Pozdrav svima,kako sam nesto cuo pinkov paket radi?ali koji je kljuc neznam ko je najbolji u ovome nek pokusa a mislim da je tu Danijel vr medju najboljima pa pokusaj Danijele mozda sam dobro cuo,pa ako uspe da pokusamo i mi kasnije,unapred hvala pozzz.

Pozdrav svima,kako sam nesto cuo pinkov paket radi?ali koji je kljuc neznam ko je najbolji u ovome nek pokusa a mislim da je tu Danijel vr medju najboljima pa pokusaj Danijele mozda sam dobro cuo,pa ako uspe da pokusamo i mi kasnije,unapred hvala pozzz.

pozZ
sto se tice pinka zvanicno nema kljuceva za taj paket ali on se gleda preko piratske kartice i to gamma karta i naravno cs-a

nosio sam vec 2 puta resiver da mi ubace novi softver.Cim promjenu kljuceve kako god da ukucam nece da radi.Bio bih veoma zahvalan ako mi neko moze pomoci da rijesim taj problem.Znaci samo tacan redosled unosenja kljuceva za digi tv strong 6125.pozzzzzz

Posto sam novi na ovom forumu.Molim vas pomozite mi oko nekih stvari?Imam strong 6125.Rucno ubacivanje kljuceeva za digi tv i redosled ubacivanjaSvaki kljuc ima 32 cifre a kod mene ima jedno polje 00 i jedno 01pa npr kad izadje kljuc pod 00 kod mene stane samo 16 cifara a osalih 16 nemogu stati .Pozzz

Posto sam novi na ovom forumu.Molim vas pomozite mi oko nekih stvari?Imam strong 6125.Rucno ubacivanje kljuceeva za digi tv i redosled ubacivanjaSvaki kljuc ima 32 cifre a kod mene ima jedno polje 00 i jedno 01pa npr kad izadje kljuc pod 00 kod mene stane samo 16 cifara a osalih 16 nemogu stati .Pozzz

ako kucas digi tv kljuceve e sad zavisi koji kod tebe ima id provajdera da li je to 2111 ili je 2011 trebalo bi da imas kljuceve 00 01 02 i 03
u 00 ide prvih 16cifara od kljuca 00 koji ima 32 cifre
u 01 drugih 16 od 00 kljuca
u 02 idu prvih 16od kljuca 01 koji takodje ima 32cifre
i 03 drugih 16 od 01 kljuca
trebalo bi da ti radi tako jedino ako softver nesto nije u redu ili nije aktivirana emulacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back