Kako god unesesm kljuceve neradi.Pa ako neko zna nek mi posalje tacan redosled unosenja sa kljucevima>POzzzz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako god unesesm kljuceve neradi.Pa ako neko zna nek mi posalje tacan redosled unosenja sa kljucevima>POzzzz
opet mi nista nije jasno.Danas sam nosio resiver dole u antena shop isad mi rade kljucevi ?Kad sam usao u meni vidio sam kojim redom su unijeti kljucevi
pod 00 B8491FDF00C618A1
pod 01 1A55091C4631890C.sAD JE SVE OK>kAD PONOVO PROMJENU KLJUCEVE OPET PROBLEM OKO UNOSENJA
Hoće li mi ko pomoći da otključam Atlantic_1 12.5W, EXPRESS3A 11W i AMOS1_2 4W, kome on setu pripada, ili kako se to već kaže?
Unapred zahvalan !!!
![]()
cao!svimaoz: ima li ko kljuceve za digi?resiver mi je ECHOSMART u napred HVALA!!!
Moze li neko da mi posalje kljuceve za strong 6125 za digi tv ako ne onda da mi kaze neku adresu ili forum gdje mogu da ih nadjem kljuceve sa 16 cifara pod 00 i 01.Zahvaljujem
Moze li neko da mi posalje kljuceve za strong 6125 za digi tv ako ne onda da mi kaze neku adresu ili forum gdje mogu da ih nadjem kljuceve sa 16 cifara pod 00 i 01.Zahvaljujem
Na Express 11w nema ništa,na 12,5w možeš otključati FOX Srbija pomoću BISS-a,isto možeš uraditi sa Megasportom na Amosu.Pozdrav.
Prijatelju za mene je strano ovo što si napisao, može li nešto jednostavnije-nekakavav ključ ili tako nešto...pozzz
zdravo
imam opticum 7100c plus ali mi mijenja kljuceve svako 10 min kako da podesim da ih vise ne mijenja
pali digi kljucevi
ima li ko noveee
Moraš isključiti AU.Nađi u editoru klučeva 002111,ali da piše nemm ili već tako nešto(znači ne traži n ide),i prvu šifru u prvom redu zamjeni sa 00 ili ff.Javi radi li.