devojke se sexaju vise od frajera?!

istrazivach:
devojke se sexaju vise od frajera?!
Pa kakvi su onda to "frajeri"? :lol:

Odlicni frajeri, veruj mi Engleskinje, Francuskinje, Kanadjanke , Amerikanke, Spanjolke.....seku vene za nasim momcima licno sma se uverio samo ovim nasim ribama ne valjaju. Kad kazem ribama mislim na ove sto ekstra izgledaju.

Cunjenica je da prosecne devojke i one ispod proseka imaju daleko vise veza. Zato sto traze neke normalne stvari i realne. I daleko su komunikativnije i otvorenije.

recepcionerka:
da li je moguce ovako nesto?
s obzirom da danas devojke imaju vise slobode i da danas zena pre stratuje frajera nego da ceka da joj on pridje ima i vece sanse da ga odvuce u krevet i noc ne provede sama?!
koliko istine ima u ovome?

pa i ove sa zanimanjem...kao i one s lokacijom i godishtem...ulti bi bila

slatka mushmulica Va89 ....ono mushmulica da naglasi kako je nabrekla ovo ono?...

e ne znam neshto ne vidim da cure imaju vishe slobode...chak naprotiv...al ima ih vishe a primorane su da trazhe muzhjaka...simbioza brale...mislim da nije istina i da se svi yebu podjednako...

Devilishgirl:
otishao Aca da odmori :)

problem je shto nashe cice nece seci vene, jer su sve samozvane ribe s nosem u nebesima, a tipovima puca k. za sve, josh ako je liga shampiona..generalno, trulez na sve strane..

Lepo receno. Nase dobre ribe su u nebesima, a usput su i po pravilu veomaneinteligentne cast izuzetcima. Imaju prohteve koje malo koji mladic moze da ispuni citaj tatin sin i krimiminalac moze. I obicno sa njima s obzirom na kolicinu inteligencije nema o cemu da se prica.

One prosecne su daleko komunikativnije, otvorenije za razgovor, traze realne stvari, ne pale se na novac i kola, mozete uvek opusteno da im se obratite nema straha da ce vas napusiti iz cista mira ko gore pomenute dobre ribe. Daleko su inteligentnije od dobrih riba i sa njima moze da se prica.

AcaBg82:
Evo ja bi mogao sigurno svaku da odvojim sto se izgleda tice, ali sta mi fali kad sam glup u mozak. Znam 15 puta ruznije koji jebu 100 puta vise od mene ali su oni pametni u mozak. Dzaba meni sva lepota kada ne znam sa zenama, mozes da budes i Dzordz Kluni i ne znam ja ko jos Son Koneri ako si glup sa zenama glup si ne vredit ti sva lepota ovog sveta.

Iskoristi to. Kazi direktno: "Mozda sam i izgledan, ali sa vama zenama ne umem da komuniciram na pravi nacin. Kako god okrenem ispada da hocu samo sex, a ja u stvari nemam pojma kako da se otvorim i da zasnujem pravu vezu, da volim/ljubim/mazim/pazim..."

- bices relativno originalan,
- daces joj/im mogucnost da te "skoluju"
- mozda ces konacno i nesto da kresnes...

Bad_Wolf:
Iskoristi to. Kazi direktno: "Mozda sam i izgledan, ali sa vama zenama ne umem da komuniciram na pravi nacin. Kako god okrenem ispada da hocu samo sex, a ja u stvari nemam pojma kako da se otvorim i da zasnujem pravu vezu, da volim/ljubim/mazim/pazim..."

- bices relativno originalan,
- daces joj/im mogucnost da te "skoluju"
- mozda ces konacno i nesto da kresnes...

potpuno podrzavam ovaj pristup!
originalno,zabavno,direktno i iskreno!
one ce to primetiti ,sigurna sam!!!
kod mene bi imao prodju!
moje/njihovo je samo da kazem/o hocu ili necu!

Back