sto se mene tice, mrzim dugu kosu...jos ako je masna i prljava...fuj.ali mom najboljem ortaku fenomenalno stoji duga,ali nikad nije prljava.sta ces kad je neko prelep,sve mu dobro stoji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
www:Navijam za dugu kosu!
ops:
ops:
ops:
ops:
ops: mala, mala...Black_Swan:pa ja se bas lozim na dugu kosuops:
ops:
ops:
i jos kad je metalacops:
ops:
al kao sto rece courtney,ako nece da se osisa samo zbog devojaka to je bzvz
@courtney-sto ne pises pp?

courtney je na moru :wink:bleach:mala, mala...Black_Swan:pa ja se bas lozim na dugu kosuops:
ops:
ops:
i jos kad je metalacops:
ops:
@courtney-sto ne pises pp?![]()
![]()
8)
nje nema vec duuuugo![]()
Pa doticni "www" se napravio pametan, pa je malo bunariomortishaaa:courtney je na moru :wink:bleach:mala, mala...Black_Swan:pa ja se bas lozim na dugu kosuops:
ops:
ops:
i jos kad je metalacops:
ops:
@courtney-sto ne pises pp?![]()
![]()
8)
nje nema vec duuuugo![]()
P.S. odakle iznice ova tema :shock:
kopam ja tako po ovoj temi... iiiiii?....mortishaaa:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ALOGIA!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..ludim!!!!!!!!!!!!! :shock:kliford:Fensi cure govore da NIKO ne voli momke sa dugim kosama....
Cure-klinke koje su napaljene na rok i metal (da bi bile "kul", ili "moderne", ili sta vec) se loze na momke sa dugim kosama.
Ali iskrene metalke ne moraju da vole samo momke sa dugim kosama.
Ja pustam kosu vec godinu i po dana i naslusao sam se svakakvih komentara, ali se svi vezuju za to "lepsi si", "ruzniji si", dok retki (metalci, rokeri) shvataju da je ne pustam da bih bio lepsi/ruzniji.
Ali neki ljudi (citaj: fensi i/ili glupi) neke stvari nikad nece ukapirati i ti si lud ako pokusavas nesto da im objasnis.
"Duga kosa uvek im je smetala,
Moj simbol zivota njma je iluzija,
Vekovi ce proci, al' ce jedno ostati,
Ratnici smo bili, bili i ostali...
Kao Samson, sa snagom u kosi bori se,
Ukroti lavove,
Na zivot i smrt"![]()
:shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8)
![]()
ops:
![]()
:wink:
8)bleach:kopam ja tako po ovoj temi... iiiiii?....mortishaaa:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ALOGIA!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..ludim!!!!!!!!!!!!! :shock:kliford:Fensi cure govore da NIKO ne voli momke sa dugim kosama....
Cure-klinke koje su napaljene na rok i metal (da bi bile "kul", ili "moderne", ili sta vec) se loze na momke sa dugim kosama.
Ali iskrene metalke ne moraju da vole samo momke sa dugim kosama.
Ja pustam kosu vec godinu i po dana i naslusao sam se svakakvih komentara, ali se svi vezuju za to "lepsi si", "ruzniji si", dok retki (metalci, rokeri) shvataju da je ne pustam da bih bio lepsi/ruzniji.
Ali neki ljudi (citaj: fensi i/ili glupi) neke stvari nikad nece ukapirati i ti si lud ako pokusavas nesto da im objasnis.
"Duga kosa uvek im je smetala,
Moj simbol zivota njma je iluzija,
Vekovi ce proci, al' ce jedno ostati,
Ratnici smo bili, bili i ostali...
Ukroti lavove,
Na zivot i smrt"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8)
![]()
ops:
![]()
8) 8) 8) bas mi je to palo na pamet kad sam upala ovde :shock: neverovatno: kuuuul 8) istripovano :shock:8)
blgo.......... (dovrsite recenicu) 
Vat is so spesl vit dem??? :?wild_child:DUgokosi tipovi...................................................................................................................Damnn opet sam izbalavila tastaturu

Cheaf:Vat is so spesl vit dem??? :?wild_child:DUgokosi tipovi...................................................................................................................Damnn opet sam izbalavila tastaturu
oglasim ovde
ako to radite onda mi to deluje nekako "pederski".DEVIL:ajd da se i ja tinejdzer lologlasim ovde
Duga kosa mi se bas nikako ne svidja, em sto ljudi ne vode dovoljno brige o njoj, em sto mi deluje nekako "zenski".
Pitanje za sve koji imaju dugu kosu "momke"
Navece kad izadjete negde u neki kafic, jel svakih 10 minuta trcite na WC da vidite jel vam kosa u redu, jesu svi pramenovi na mestu, jos ako ima Rep, da se nije koji pramen izvukao? Onako ko cure!
Glupo pitanje al' yebi gaako to radite onda mi to deluje nekako "pederski".
Kratka kosa je mnogo prakticnija i "za muskarca" bolja.
Pozdrav
PS: Primam samo pozitivne kritike 8)
whatever 8)wild_child:Jel mogu ja samo da dodam nesto......meni je pederastije kad vidim nekom malog kvarcovanog fensera sa kratkom jezic frizuricom.....
Hvala na odgovoru, nego:Кулиража:Aj da ti odgovorim.
Ti koji ne vode brigu o kosi ne vode brigu ni o licnoj higijeni.
A kako tebi deluje to je druga stvar, misljenja su uvek podeljena.
Kad izadjem u kafic, a i uopste kad bilo gde izadjem ne brinem mnogo o tome kako mi izgleda kosa.
Inace to je mozda zato sto ne stavljam na kosu nikakve derivate vec samo kad ustanem 'cetka majka' i to je to.
Ne znam za tebe, ali i mnogi sa kratkom kosom mnogo vise brinu o frizuri nego ja. trpaju kilo gela, ulja i ostalih ucvrscivaca da bi naterali dve dlake da stoje kako oni hoce, pa pitaju kakve su mi siske.
Ne znam kako kome izgleda, ali meni svaka kratko osisana kosa deluje isto.
ops: . Ali ako se tebi svidja duga kosa, samo ti nju nosi, nemam ja apsolutno nista protiv te duge kose, samo je za mene kratka kosa puno bolja 8).
) s duuuugom prljavom kosom, iscepanim farkama i crnom majicom. E to mi se i dalje ne svidja. Ni danas ne mogu da kazem da se palim na dugu kosu. Alo!?! Ja sam se oduvek ,,palila'', ,,lozila'', sta vec, na licnost 8)
ops: I on mi je trenutno najlepsi decko na svetu
ops:

:wink: ali uredna,jer ruzno je ako je prljava!
:wink:lazeshsofffy:jao ja obozavam dugokose,pogotovo ako je kosa kovrdzava i tamna!!!!:wink: ali uredna,jer ruzno je ako je prljava!