DEVOJKE SE PALE NA DUGU KOSU

• Začetnik teme Začetnik teme 007
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mortishaaa:
bleach:
Black_Swan:
pa ja se bas lozim na dugu kosu :oops: :oops: :oops:
i jos kad je metalac :oops: :oops:
al kao sto rece courtney,ako nece da se osisa samo zbog devojaka to je bzvz

@courtney-sto ne pises pp?
mala, mala... :P :D :lol:
8)
nje nema vec duuuugo :roll:
courtney je na moru :wink:
P.S. odakle iznice ova tema :shock:
Pa doticni "www" se napravio pametan, pa je malo bunario :roll: 8)

mortishaaa:
kliford:
Fensi cure govore da NIKO ne voli momke sa dugim kosama....

Cure-klinke koje su napaljene na rok i metal (da bi bile "kul", ili "moderne", ili sta vec) se loze na momke sa dugim kosama.
Ali iskrene metalke ne moraju da vole samo momke sa dugim kosama.

Ja pustam kosu vec godinu i po dana i naslusao sam se svakakvih komentara, ali se svi vezuju za to "lepsi si", "ruzniji si", dok retki (metalci, rokeri) shvataju da je ne pustam da bih bio lepsi/ruzniji.
Ali neki ljudi (citaj: fensi i/ili glupi) neke stvari nikad nece ukapirati i ti si lud ako pokusavas nesto da im objasnis.

"Duga kosa uvek im je smetala,
Moj simbol zivota njma je iluzija,
Vekovi ce proci, al' ce jedno ostati,
Ratnici smo bili, bili i ostali...

Kao Samson, sa snagom u kosi bori se,
Ukroti lavove,
Na zivot i smrt"
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ALOGIA!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..ludim!!!!!!!!!!!!! :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :twisted: 8) :roll: :oops: :lol: :o :wink:
kopam ja tako po ovoj temi... iiiiii?....
8) 8) 8) bas mi je to palo na pamet kad sam upala ovde :shock: neverovatno: kuuuul 8) istripovano :shock: :P 8)

bleach:
mortishaaa:
kliford:
Fensi cure govore da NIKO ne voli momke sa dugim kosama....

Cure-klinke koje su napaljene na rok i metal (da bi bile "kul", ili "moderne", ili sta vec) se loze na momke sa dugim kosama.
Ali iskrene metalke ne moraju da vole samo momke sa dugim kosama.

Ja pustam kosu vec godinu i po dana i naslusao sam se svakakvih komentara, ali se svi vezuju za to "lepsi si", "ruzniji si", dok retki (metalci, rokeri) shvataju da je ne pustam da bih bio lepsi/ruzniji.
Ali neki ljudi (citaj: fensi i/ili glupi) neke stvari nikad nece ukapirati i ti si lud ako pokusavas nesto da im objasnis.

"Duga kosa uvek im je smetala,
Moj simbol zivota njma je iluzija,
Vekovi ce proci, al' ce jedno ostati,
Ratnici smo bili, bili i ostali...

Ukroti lavove,
Na zivot i smrt"
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ALOGIA!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..ludim!!!!!!!!!!!!! :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :shock: :D :D :twisted: 8) :roll: :oops: :lol: :o :wink:
kopam ja tako po ovoj temi... iiiiii?....
8) 8) 8) bas mi je to palo na pamet kad sam upala ovde :shock: neverovatno: kuuuul 8) istripovano :shock: :P 8)
:lol: :lol: :lol: :lol: blgo.......... (dovrsite recenicu) :lol:

Cheaf:
wild_child:
DUgokosi tipovi...................................................................................................................Damnn opet sam izbalavila tastaturu
Vat is so spesl vit dem??? :?

Znas sta je spesl u vezi sa njjima........kad vidim momka sa lepom dugom gustom kosom...deluje mocno i snazno...uopste ne feminizirano vec kao pravi muskarac....

ajd da se i ja tinejdzer lol :lol: oglasim ovde
Duga kosa mi se bas nikako ne svidja, em sto ljudi ne vode dovoljno brige o njoj, em sto mi deluje nekako "zenski".
Pitanje za sve koji imaju dugu kosu "momke"

Navece kad izadjete negde u neki kafic, jel svakih 10 minuta trcite na WC da vidite jel vam kosa u redu, jesu svi pramenovi na mestu, jos ako ima Rep, da se nije koji pramen izvukao? Onako ko cure!
Glupo pitanje al' yebi ga:) ako to radite onda mi to deluje nekako "pederski".
Kratka kosa je mnogo prakticnija i "za muskarca" bolja.

Pozdrav

PS: Primam samo pozitivne kritike 8)

DEVIL:
ajd da se i ja tinejdzer lol :lol: oglasim ovde
Duga kosa mi se bas nikako ne svidja, em sto ljudi ne vode dovoljno brige o njoj, em sto mi deluje nekako "zenski".
Pitanje za sve koji imaju dugu kosu "momke"

Navece kad izadjete negde u neki kafic, jel svakih 10 minuta trcite na WC da vidite jel vam kosa u redu, jesu svi pramenovi na mestu, jos ako ima Rep, da se nije koji pramen izvukao? Onako ko cure!
Glupo pitanje al' yebi ga:) ako to radite onda mi to deluje nekako "pederski".
Kratka kosa je mnogo prakticnija i "za muskarca" bolja.

Pozdrav

PS: Primam samo pozitivne kritike 8)

Aj da ti odgovorim.
Ti koji ne vode brigu o kosi ne vode brigu ni o licnoj higijeni.
A kako tebi deluje to je druga stvar, misljenja su uvek podeljena.
Kad izadjem u kafic, a i uopste kad bilo gde izadjem ne brinem mnogo o tome kako mi izgleda kosa.
Inace to je mozda zato sto ne stavljam na kosu nikakve derivate vec samo kad ustanem 'cetka majka' i to je to.
Ne znam za tebe, ali i mnogi sa kratkom kosom mnogo vise brinu o frizuri nego ja. trpaju kilo gela, ulja i ostalih ucvrscivaca da bi naterali dve dlake da stoje kako oni hoce, pa pitaju kakve su mi siske.
Ne znam kako kome izgleda, ali meni svaka kratko osisana kosa deluje isto.

Кулиража:
Aj da ti odgovorim.
Ti koji ne vode brigu o kosi ne vode brigu ni o licnoj higijeni.
A kako tebi deluje to je druga stvar, misljenja su uvek podeljena.
Kad izadjem u kafic, a i uopste kad bilo gde izadjem ne brinem mnogo o tome kako mi izgleda kosa.
Inace to je mozda zato sto ne stavljam na kosu nikakve derivate vec samo kad ustanem 'cetka majka' i to je to.
Ne znam za tebe, ali i mnogi sa kratkom kosom mnogo vise brinu o frizuri nego ja. trpaju kilo gela, ulja i ostalih ucvrscivaca da bi naterali dve dlake da stoje kako oni hoce, pa pitaju kakve su mi siske.
Ne znam kako kome izgleda, ali meni svaka kratko osisana kosa deluje isto.
Hvala na odgovoru, nego:
Ako ti je kosa sa strane 1mm, gore 5mm, siske 9mm onda ti sigurno ne treba nikakav gel, ulje ni nista drugo. Ja licno svojoj kosi ne dopustam da naraste veca od 1cm 8) . Sam bi se osisao ja mislim, al' nebi mogao izdrzati :oops: . Ali ako se tebi svidja duga kosa, samo ti nju nosi, nemam ja apsolutno nista protiv te duge kose, samo je za mene kratka kosa puno bolja 8).

Pozdrav

U vreme kad je osnovana ova tema, nisam se palila na momke s dugom kosom. Ustvari: kad kazete momak s dugom kosom, meni je odmah pred ocima neki tip (to ,tip' je diskutabilno :lol: ) s duuuugom prljavom kosom, iscepanim farkama i crnom majicom. E to mi se i dalje ne svidja. Ni danas ne mogu da kazem da se palim na dugu kosu. Alo!?! Ja sam se oduvek ,,palila'', ,,lozila'', sta vec, na licnost 8)
Ali duga kosa na decku ume da bude bas slatka. Zapravo, ne duga, nego poluduga. Eto, npr. moj drug ima ravnu kosu do ramena i prosto ne znam da li mu bolje stoji svezana ili spustena. Drugi poznanik ima talasastu kosu do ramena i super mu stoji. A jedan decko koga znam ima preeeeeeelepu smedju kovrdzavu kosu, nista predugo, ustvari ne znam, nije kratka, ali nekako ne raste prema dole nego... svuda... kako da objasnim... :oops: I on mi je trenutno najlepsi decko na svetu :oops:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back