DEVOJKE SE PALE NA DUGU KOSU

• Začetnik teme Začetnik teme 007
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DEVIL:
Hvala na odgovoru, nego:
Ako ti je kosa sa strane 1mm, gore 5mm, siske 9mm onda ti sigurno ne treba nikakav gel, ulje ni nista drugo. Ja licno svojoj kosi ne dopustam da naraste veca od 1cm 8) . Sam bi se osisao ja mislim, al' nebi mogao izdrzati :oops: . Ali ako se tebi svidja duga kosa, samo ti nju nosi, nemam ja apsolutno nista protiv te duge kose, samo je za mene kratka kosa puno bolja 8).

Pozdrav
KOnacno da se ne svadjam sa nekim ko ima suprotno misljenje.
Inace meni se zivot smuci kad vidim da ljudi sa kratkom kosom trpaju 10kg gela da bi naterali dlaku od 2 mm da stoji kako treba.
Ja sam uvek bio protiv trpanja tih cuda, a najvise zbog toga sto maste kosu, sto me mnogo nervira.
I konacno, nikad nikom ne zameram na frizuri, samo me nervira kad mi neko prebacuje i vice kako mi bolje stoji kratka itd.
Jednostavno, sta se kome svijda neka tako i radi.

Pozdrav!!!

Кулиража:
KOnacno da se ne svadjam sa nekim ko ima suprotno misljenje. (lol :lol: ma nema tu svadje normalno komuniciramo):
Inace meni se zivot smuci kad vidim da ljudi sa kratkom kosom trpaju 10kg gela da bi naterali dlaku od 2 mm da stoji kako treba.( pa da ima i takvih likova)Ja sam uvek bio protiv trpanja tih cuda, a najvise zbog toga sto maste kosu, sto me mnogo nervira.
I konacno, nikad nikom ne zameram na frizuri, samo me nervira kad mi neko prebacuje i vice kako mi bolje stoji kratka itd.
Jednostavno, sta se kome svijda neka tako i radi.
( tako je)

Pozdrav!!!

Dobro jutro!
Jedini je problem sto je vecina tih likova sa ( mrzim ovu rec ali ne mogu drugacije da se izrazim )
fensi ribama ( nemam nista protiv ) mada mi nikako nije jasno - ribe "u fazonu" uvek ali UVEK balave na tipove " u fazonu" ali se meni cini da je to samo jednosmerna ulica. ( prevedeno-tipovi nemaju tu naviku, mislim ne da gledaju tipove mada ima i toga :P )
Ajde molim vas objasnite mi!!!! Mene to kopka milionima godina - zasto 90% frajera sa kosama je sa fenserkama ( jao mrzim da klasifikujem ljude ovako ali me STVARNO zivo zanima, jer devojke gledaju te frajere da bi se poistovetile, ali sa cime se frajeri poistovecuju? )
HVALA UNAPRED!
:D

Stvar je u tome kako duga kosa stoji nekom. Videla sam dosta onih kojima stoji nenormalno dobro. Slazem se da je kurt sa onom kosom bio fantastican. Bas mi se svidja to. A i svidja mi se Edvard Norton u American History X gde je celav i sa onom prelepom bradicom... :D O'jea :D
Al,ponavljam,kako kome stoji

Eeeee pa ja sam pitala jednog lika ( oh boze on je tako zgodan i lep i ima tako divnu kosu, ali ajde bre to... GLUP JEEEEE oh boze kako je glup! svejedno ima neku blajhanu devojcicu, 3 sa 3 ( ona inace to ne zna da pomnozi ) i ono kao lakse preskociti nego zaobici. E sad, ja njih ne znam tako dobro, ali ih znam nekako i ono sto sam sakupila ( informaciono o tom paru ) je da je on lep, ona izgleda kao da je pala sa kruske i da su oboje STRASNO USPORENI.
Eh, sad. Hm, to je jedan par.
Ali sta je sa ljudima sa mozgom, pazi ok, znam jos jedan par on je genijalan lik, uz to fenomenalno izgleda, a ona je fensi ali je zato mnogo dobra i pametna devojka, nije nesto lepa ali je zato zgodna.
Da, ali evo pitanja-tj. sta nije u redu-to sto su devojke zalepljene samo za sebi slicne ( metalke jure metalce ) ili to sto muski "beze" od takvih?
Nije mi jasno.
ZATO PITAM OVDE JER SE ISKRENO NADAM da ce neko musko otvoriti ( glupo je pitati druga-e izvini zasto si sa takvom ribom kad mozes imati ovakvu i onakvu... itd. )

New Rose:
Eeeee pa ja sam pitala jednog lika ( oh boze on je tako zgodan i lep i ima tako divnu kosu, ali ajde bre to... GLUP JEEEEE oh boze kako je glup! svejedno ima neku blajhanu devojcicu, 3 sa 3 ( ona inace to ne zna da pomnozi ) i ono kao lakse preskociti nego zaobici. E sad, ja njih ne znam tako dobro, ali ih znam nekako i ono sto sam sakupila ( informaciono o tom paru ) je da je on lep, ona izgleda kao da je pala sa kruske i da su oboje STRASNO USPORENI.
Eh, sad. Hm, to je jedan par.
Ali sta je sa ljudima sa mozgom, pazi ok, znam jos jedan par on je genijalan lik, uz to fenomenalno izgleda, a ona je fensi ali je zato mnogo dobra i pametna devojka, nije nesto lepa ali je zato zgodna.
Da, ali evo pitanja-tj. sta nije u redu-to sto su devojke zalepljene samo za sebi slicne ( metalke jure metalce ) ili to sto muski "beze" od takvih?
Nije mi jasno.
ZATO PITAM OVDE JER SE ISKRENO NADAM da ce neko musko otvoriti ( glupo je pitati druga-e izvini zasto si sa takvom ribom kad mozes imati ovakvu i onakvu... itd. )
Ajde ti lepo napisi u jednom postu kratko i jasno sta si htela da kazes i kako tacno glasi tvoje pitanje, posto sam se ja totalno pogubio, pa da ti lepo odgovorim!!!ok? :? :) :P

Evo kratko i najmogucije jasno :):
Da li mi se cini ili... ne cekaj evo ovako:
jel imas dugu kosu? Ako da - da li kad vidis ribu na ulici u fazonu kazes " vau vidi kako je do jaja riba fura do jaja fazon " ili je ni ne snimis? jer 99% ako ne i 100% riba u fazonu kad vidi frajera u fazonu, pogotovu sa dugom kosom odmah izbalavi na ulici. Naravno ima izuzetaka u oba slucaja.
I jos jedno>90% devojaka ( barem koje ja poznajem ) koje su u fazonu ( mrzim tu klasifikaciju ) ne bi bilo sa fensi tipom. Da li je tako i u muskom svetu?

Sad mi je jasno sta hoces da kazes.
Iskreno, kao i uvek mnogo se generalizuje.
Normalno je da ljudi traze sebi slicne (zeyebi ono suprotnosti se privlace, te veze traju max 10 dana).
E sad sve to zavisi kako ko gleda. Ja sam uvek govorio onu staru narodnu: "Odelo ne cini coveka".

Iz toga kako covek izgleda (u vecini slucajeva) ne moze se zakljuciti njegov karakter.
Sto se mene konkretno tice vazno mi je da me devojka sa kojom se zabavljam bar donekle razume i da se slazemo oko nekih vaznijih stvari.
A to izgleda ovako, izgleda onako zayebi.
Znaci bez obzira kako ona izgledala (dobro, ne bas neki uzas sto vise lici na zivotinju) meni je vaznije da je njeno ponasanje onako kako meni odgovara.
A kako ce se oblaciti za to me boli uvo, ako njoj ne smeta meni ce jos manje.

Evo jedan primer. Znaci imam druga koji je otisao na fax i dok je bio na faxu pustio kosu (to je video od mene :lol: ). I vrati se on s faxa i odjednom postane narkoman, panduri ga cesto startuju. Kad sam video sve to onda ja ponovo kopiram njega i po drugi put pocnem da pustam kosu.
To je ono sto mene mnogo nervira u malim mestima. A sve te glasine stizu od matoraca koji po ceo dan bleje na terasama i gledaju ko prolazi i sta radi.

Evo drugi primer.
Ovo je bilo kad sam kren'o u prvi srednje.
Kao i u svakom malom mestu ima jedna skola (srednja) za celu opstinu.
I posto u gradu ima nekoliko narkomana (u pravom smislu te reci) i jedini su u gradu koji 'razumeju' tehno i ostalu muziku u tom fazonu (u skoli imamo liniju koja radi na svim odmorima).
E sad cim krene tehno njih 6-7 zauzme ceo hodnik i iskacu se.
I onda jedna seljanka (ovo ne kazem zato sto je dosla sa sela vec sto je mnogo glupa) kaze ja slusam tehno.
Na pitanje sta slusas od tehna odgovor je bio: "Eminem".

E sad ovo je ono sto me najvise nervira kod ljudi kad pokusavaju da budu ono sto nisu.

I da ne nabrajam vise ima mnogo slicnih primera.

Ljudi, vi gresite, suprotnosti se itekako privlace i sjajno mogu da uspeju, samo ako su ljudi barem toliko sirokih shvatanja da na razlicitosti gledaju kao na nesto normalno i sasvim potrebno. Licno iskustvo je u pitanju... Dakle, iako nemam kopirajt na njegovu pricu, ja cu je ispricati, a ako se naljuti, neka se i naljuti... ;) Mislim, on nije ovde, nego...

Dakle, on je definitivno tip sa najbolesnijim shvatanjima u istoriji bolesnih shvatanja. Ne zelim da detaljisem, mislim, ali to je toliko gluposti, i slatkih nenormalnih besmislica, i bas je skroz poseban zbog toga. Inace je metalac, ali ona vrsta metalaca koju duboko, duboko postujem - oni koji se ne deklarisu, koji pocinju diskusije o metalu samo kada se pokrene razgovor o muzici, dakle, metalac je do srzi. I sta se desava - ni jedna njegova devojka nije bila "u fazonu" i sve je islo sjajno. Do jedne koja jeste bila "u fazonu" i sa kojom se - smorio. RAZLICITOSTI SU NAJSJAJNIJA STVAR KOJA MOZE DA POSTOJI! I sada, pitam ja njega o cemu se tu radi, zasto je to tako, a on odgovara da mu nije vazno u kom je devojka fazonu, sve dok imaju razlike u misljenju. I vecina frajera tako misli - da im nije vazno u kom je devojka fazonu sve dok imaju o cemu da razgovaraju. O toj jednoj, koja je isto bila metalka, rekao je: "Kako cu ja da razgovaram sa njom kada ona na sve sto ja kazem kaze 'i ja'?"

Nije poenta u oblacenju, poenta je u stavovima, u razlicitostima i razmeni ideja. To je i moj i njegov stav.

Ali da se razumemo - nikada me nije privlacila cela ta "kes, kolica" prica. Dakle, izlazila bih pre sa, ne znam vise, sa tipom koji svira frulu, nego sa nekim Juice-om. A o splavovima da ne govorimo. Da definisem - vazno je da nam se glavna shvatanja poklapaju.

E pazi kapiram, ljude privlace razne stvari(nekad razlike nekad slicnosti), ali recimo, ne znam nekako mi nije sve jasno...
To sto si rekla za tog metalca sto je bio sa metalkom - pa nisu valjda razgovarali samo o muzici pa da je vikala "i ja", a nemoguce je da su se u svim pogledima na svet poklapala misljenja.(nemoguce je da nisu imali o cemu da razgovaraju i da je ona toliko dosadna ili zenska on - ko je razumeo - shvatice :wink: )
To meni nije jasno. Ako njima nije bitan fazon, zasto onda eto poneki ( dakle, i dalje se drzim onoga da ima izuzetaka i da se niko ne vredja na ovo molim vas :D samo pokusavam da zbrku u svojoj glavi malkice razresim ) beze od sebi slicnih? Zasto devojke jure ka sebi slicnima?

Sad cu vam ja odgovoriti na to vecno pitanje "Dali se devojke pale na dugu kosu?" Prica kaze sledece...

Jednog dana sam ja odlucio da pustim kosu,i ja je pustao i pustao dok nije izrasla(sad sam vec malo smorio).U glavnom ja sam je pustio i u osnovnoj su prihvatili O.K.,ali onda je dosla srednja skola...Igrom slucaja sam zavrsio u razredu gde je 90% njih u GRAND PARADA fazonu,a oni ljude sa dugom kosom smatraju za-kako bi jedna od njih rekla"cupavci,nenormalnici...",pa pola od njih su mislili da sam narkoman kad su me prvi put videli(a uopste ne izgledam tako).A onda je tu i moje drustvo u kome su neki obozavali moju kosu i bilo je ono-"bas ti je strava,super ti stoji,nemoj nikad da se sisas",a bilo je i ono-"osisaj se bre,izgledas ko
riba...".Onda sam bio prepusten samom sebi,jos neko vreme sam "imao kosu"(koja je inace bila do ramena),pa sam se i ja smorio-otisao kod frizera i zavrsio stvar.Evo godinu ipo posle,ponovo sam odlucio da pustim kosu-
pa verovato zato sto sam shvatio da ima dosta devojaka koje vole dugu kosu,ugalvnom devojke koje su u mom fazonu,
a za ove ostale me bas briga.

THE END

@guitarrr_babe
Vidis sve to sto ti naprica sam i ja rekao. Muzika cini jedan veoma mali deo zivota i to je poslednje na sta obracam paznju kod osoba suprotnog pola.
Dakle vazno je da ne bude puno svadje. A da istih ne bi bilo i jedna i druga strana moraju biti slicni odnosno moraju se slagati oko stvari koje su mnogo vaznije od muzike i od spoljnog izgleda.
@SuNdAy:)
Vidis i kod mene je slicna situacija s tim sto sam ja kosu skratio nekoliko dana pre no sto cu krenuti u srednju (razlog zaista ne znam a jedan moze biti i taj sto sam tad vadio licnu :shock: ).
I onda opet podeljena misljenja
Jedni kazu mnogo ti je bolje tako, drugi bolje ti je stajala duga kosa.
A meni u pocetku bese svejedno, prodje jesen, dodje zima (inace zimi uvek malo pustim kosu) i poce meni nedostajati sva zajebancija sa kosom, a i sama kosa.
I finally odlucim da opet pustim kosu samo sto je ovaj put sigurno necu skratiti iz nekog glupog razloga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back