M
Morrison_girl
Gost
JEee ja obozavam tipove sa dugom,tamnomm kosommm.Ali ja sam hipi tako da moje misljenje ne podrzava mnogo ljudi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sta??Pirat:Što to mortishaaa?
ma daaaaaaaaKeeper:mortishaaa:guitarrr_babe:Veruj mi! Proveren fazon! I jos malo ako ga ucenjujes i cmaces ga kada ti nesto treba... Uuuuuu, tvoj je! Skroz! Ima da prede like a kitten...![]()
:wink: JIIIIIIIIIII!!!!! hihi..
![]()
![]()
ne padam ja na to, odma' da kazemops: 8)
![]()
8)mortishaaa:ma daaaaaaaaKeeper:mortishaaa:guitarrr_babe:Veruj mi! Proveren fazon! I jos malo ako ga ucenjujes i cmaces ga kada ti nesto treba... Uuuuuu, tvoj je! Skroz! Ima da prede like a kitten...![]()
![]()
![]()
![]()
8)
ops:e pa sad necu......Keeper:mortishaaa:ma daaaaaaaaKeeper:mortishaaa:guitarrr_babe:Veruj mi! Proveren fazon! I jos malo ako ga ucenjujes i cmaces ga kada ti nesto treba... Uuuuuu, tvoj je! Skroz! Ima da prede like a kitten...![]()
![]()
![]()
![]()
8)
pa probaj pa ces videti ....... cmachi me sto vishe da vidish da ne pali ......ops:
hm..... ne smemo vise... kad nas vidi Sasha85 
mortishaaa:hm..... ne smemo vise... kad nas vidi Sasha85![]()
... i pusti nas ........ zbogom .......e morala sam.. nemoj ZBOGOM!!!!!!! :shock:Keeper:mortishaaa:hm..... ne smemo vise... kad nas vidi Sasha85![]()
da. znam .....![]()
jeste da se danima nismo videli ni chuli ..... ali ova dva posta su me ozivela....... zbogom ljubavi ..... videcemo se ..... jednom ...... mozda nam se sasha85 sazali ........ i pusti nas ........ zbogom .......

mortishaaa:e morala sam.. nemoj ZBOGOM!!!!!!! :shock:Keeper:mortishaaa:hm..... ne smemo vise... kad nas vidi Sasha85![]()
da. znam .....![]()
jeste da se danima nismo videli ni chuli ..... ali ova dva posta su me ozivela....... zbogom ljubavi ..... videcemo se ..... jednom ...... mozda nam se sasha85 sazali ........ i pusti nas ........ zbogom .......
![]()

mortishaaa:ma opasna mala..Keeper:mortishaaa:po svemu sudeci ovde nema devojaka ciji decko ima dugu kosu.. c c c.....![]()
![]()
eeeeeeeeeeee.. sad sam se setila.. ima Milica (courtney) :wink:
sta, courtney ima kosijanera,a? ..... a chu ona nekog kratkokosog, ona te ni ne gleda![]()
pametno dete :wink:
:shock:
Mislim,ipak...

Keeper:mortishaaa:e morala sam.. nemoj ZBOGOM!!!!!!! :shock:Keeper:mortishaaa:hm..... ne smemo vise... kad nas vidi Sasha85![]()
da. znam .....![]()
![]()
pa ne znam dal cu bez tebe doziveti sutra .........
ali moramo tako .........![]()
![]()
![]()
Pusti kosu i znaces da li ti pali i kod tebe.007:Moj brat ima 24 god. i nosi dugu kosu. 8) Kada sam mu rekao da je skrati, on je rekao da nece, i da se devojke pale na to.Sta vi mislite?
![]()
Mm, sweet... pa kad vidim metalce sa crnog dukom kosom... lovely!DUCA'89::wink: DUGA KOSA KOD MUSKOG POLA JE 100% IN,BAREM PO MOM MISLJENJU,JER,JA SAM UPRAVO SA DECKOM DUGE KOSE!!!PALIM SE NA TO,TO JE MOJ UKUS,I STA,BAAAAATO-NEMOJ DA SE SISAS!!!!!![/i]