Devojke, kako Vas osvojiti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naglasak uopste,ne samo ns...kad cujem da se neko tripuje da je neki frajer\riba a da ima naglasak,momnetalno me vata glavobolja...ja da sam Bosanka,mene bi bilo sramota da pricam
Nije potrebno da vredjas...:roll:
gnusam se bilo kog naglaska jos ako ne govori gramaticki pravilno nerviram se ko...znaci on za nista umesto ni za sta...ili kad neko ne zna da kaze sargarepa-pizdim
Mozemo mi koliko god da gledamo gramatiku,ali vazno da znamo da pizdimo...:lol:

@A tema,ipak su mi se kriterijumi promenili...:P

Mora da bude vislji od mene,bar 5,pozeljno 10,do 15cm.
Bilo bi ok da ne bude premrsav ili predebeo,negde normalno.
Zaista nije vazno koju muziku slusa,mada sve vise mi se svidjaju metalci,ali svi su oni u sustini isti.
Pozitivna i umerena duhovitost.
Ona tema o cigaretama me podsetila,nije da ne sme da pusi,ali moze povremeno.
Nije vazno kakav je ucenik,vazno da je inteligentan.
Godiste...Pa,moje godiste je dosta nezrelo,godinu stariji su onako,a 2 godine mi je nekako taman.
Veoma je vazno da je drustven i komunikativan.
Priznajem,volim kad pokusava da me zadivi,i ako mu to uspe,onda je to + kod mene.
Ne sme da bude uobrazen,narcis,mamin sin.
Takodje ako je neki grubijan,bezim ja...
Bilo bi lepo da se prema meni ponasa zastitnicki,da se osecam sigurno pored njega.
Pozeljno je da lepo mirise.

Uf,ja ga sad malo zakuva...mada,ima dosta ovakvih tipova.

Naglasak uopste,ne samo ns...kad cujem da se neko tripuje da je neki frajer\riba a da ima naglasak,momnetalno me vata glavobolja...ja da sam Bosanka,mene bi bilo sramota da pricam

...dusho draga:p...koliko sam uspIJela da vidim ovdJe na forumu do sad....ti bi imala massu stvari zbog koji bi te stvarno bilo sramota cak i da usta otvoris(sem za vrijeme slIJedeceg rodjendana,kad ti decko moZzda nesto drugo pokloni :P ) a kamoli da pricas...:lol:

Toliko si detinjasta da sam se zacenila od smeha! :D

Nasla sam se sa jednim poznanikom pre par dana.Bila sam luda za njim kad sam bila klinceza.Kad god bi se videli,nismo mogli da drzimo prste jedan s drugog.I eto,sednemo na kafu,posto se 3 godine nismo videli,i pitam ga,...dobro,imas li ikakve ideje sto si me tako lako osvajao i naravno sto sam ja tebi bila toliko zanimljiva.
Kaze covek onako iskreno,...bili smo opusteni.I kad sam razmislila,u pravu je.Kad god bi se nasli,setali mo Kalisem(ne ona romanticna lovey dovey sranja),blejali,zajebavali se,..E u tome je poenta.Ne u sarmiranju,niti u pozerstvu,foliracijama,trudu da se dopadnes.Stvar je u tome da se opustis,i odma je onome ko je uz tebe loodo i zanimljivo.Neobavezan razgovor,a ne nategnute prazne price.Potrebna je bleskasta konverzacija,lagana atmosfera,i gotovo.Nema tu filozofije.I dan danas,nista se nije promenilo.Volim iskljucivo tipove koji su prvenstveno dobro drustvo.Jer u sustini,tako je i u braku,dugim vezama,pa eto i u osvajanju.Nista ti ne znaci ljubav,divlji seks,i sve ako sa nekim nisi prvenstveno na istoj talasnoj duzini.

:)totalno se slazem, odlican odgovor, zreo.
mada mora postojati odredjena fizicka privlacnost (ne mislim bukvalno lepota, mislim kao zelja za fizickim kontaktom) inace ovako to moze biti i samo drugarstvo

Zaista nije vazno koju muziku slusa,mada sve vise mi se svidjaju metalci,ali svi su oni u sustini isti.
Godiste...Pa,moje godiste je dosta nezrelo,godinu stariji su onako,a 2 godine mi je nekako taman.
Priznajem,volim kad pokusava da me zadivi,i ako mu to uspe,onda je to + kod mene.
Bilo bi lepo da se prema meni ponasa zastitnicki,da se osecam sigurno pored njega.

ovo roze ja podpisujem

e pa tasho, uglavnom se slažem sa tobom.... osim onog sa metalcima... xexexe:lol::lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back