Devojke, kako Vas osvojiti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema sta da mi dokazuje,ja sam dokazala da muskarci ne znaju da vole...Tako da...Moja autobiografska je od Zeljka Samrdzica:"Ne ne ne daj da te rade,biraj najbolje komade,poljubi ih pa ih baci igraj se sa svima-sto su tebi sd ti radi njima'

Jeste detinjasto....treba se malo opustiti i pokazati svoje emocije.ako ceo zivot glumish ono shto nisi necesh nisha postici....

da tako je ,ne kazem da moras sad da budes neka koja ce svi svoje emocije na sumce ali treba mali,a i treba provaliti kome to mozes a kome ne!

i ja sam provalila da nijedan en moze da voli posebno u mojim godinama,ma cak ni devojcice ,one samo tako misle,a ja sam izuzetak:lol:

Pa, mene sigurno niko nece osvojiti, jer sam ja izuzetno hladna osoba -.-
Znaci, ono potpuno ispaljujem zesce, sto stvara kontra-efekat....
Tako da me je i na kraju briga, ali *** s'a da radim, necu sad da se sva uzvrpoljim pa da "ijao, ijao, axam, daa, umm..." itd... iako sam mnoooooooooogo stidljiva, ja uvek ostajem hladna. Onako spolja, ledena, a unutra se sva topim....OMG xDDDD

mmm..eo kakav bi momak mene trenutno osvojio:
gitara u rukama,zelene oci,kratka kosa,(def ne u onu pedersku jakne s krznom,vec u neki onako opusten,lijep dux) mora da lijepo mirise, i da pjeva "cesaricu" od olivera dragojevica...eto,al ovo je samo trenutno...ugl da se ne ponasa u fazonu "ja mogu da imam koju pozelim,i boli me ***** za sve ja sam fra`er..." grr mrzim utripovane momke...

treeba da se opsutis i da glumis-mislim...ja ne glumim samo su me odredjene situacije naterale da tako pocnem da se ponasam...a ja sam u fazonu da me niko ne moze osvojiti(i time sam postikla dosta udvaraca),ali u meni cuci zelja da budem voljena

mmm..eo kakav bi momak mene trenutno osvojio:
gitara u rukama,zelene oci,kratka kosa,(def ne u onu pedersku jakne s krznom,vec u neki onako opusten,lijep dux) mora da lijepo mirise, i da pjeva "cesaricu" od olivera dragojevica...eto,al ovo je samo trenutno...ugl da se ne ponasa u fazonu "ja mogu da imam koju pozelim,i boli me ***** za sve ja sam fra`er..." grr mrzim utripovane momke...

Otjesh da ti pozajmim mog dechka? :lol:

evo ja znam , izvadis jednu zelenu pred njom i osvojena je.. tako ti to funkcionise danas :mrgreen:

mozes ti i da izvadis onu stvar od 20cm kad ja ne padam ni na zelenu ni na to...Imam veoma visoko misljenje o sebi,i ko me osvoji taj moze da smatra sebe Bogom...Nije da teram udvarace,ali ih ***** u zdrav mozak...

Alexxxa2:
Mnoge devojke pricaju kao mrze utripovane, i tako neke, a ne shvataju da su ustvari one isfolirane, i ne znaju koliko to zna da nervira...

Ni vi niste daleko...A ja sam isfolirana bas zbog toga sto vas to nervira,dosta sam ja zbog vas kidala zivce:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back