- Poruka
- 5.862
u jes sve cu zbog tebe da prekinem...nisu svi jos pojednci koji bi da izazivaju svadju samnom,a ne znaju kako je to opasno treba da shvate...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A sto svi serete kako ocete dobre pazljive,i da izgled nije bitan...Naravno da je bitan...da je je*ozovan,da je do 3god starije od mene,crn,napucan,pa sve ostalo
Pa... kako? Koje osobine je potrebno da momak poseduje, kako bi trebalo da izgleda, na sta prvo obratite paznju (oci, usne, telo....)?

u jes sve cu zbog tebe da prekinem...nisu svi jos pojednci koji bi da izazivaju svadju samnom,a ne znaju kako je to opasno treba da shvate...

Necu da se udajem...
E kad budem izgubila glavu,javicu se da to podelim sa vama,a do tada neka i dalje pokusavaju da me osvoje

Zato, sto si zena sa dva lica
zato, sto me mucis zbog sitnica
zato, sto si prava nocna ptica
moja teska nesanica
Zato, sto si hladna kao stena
zato, sto si vatra tudjih vena
zato, sto bih bila druga zena
samo da si zaljubljena
Moze da se nameraci samo onaj kome to smeta...
Kao i uvek da kazem svoju recenicu:BOLJE DA ME MRZE ZBOG ONOGA STO JESMA,NEGO DA ME VOLE ZBOG ONOGA STO NISAM...
I SAMO NE USPESNI KRITIKUJU USPESNE..
Aj pozz muka mi i ove teme,ovom pesmom sam dala poslednji odg na ovu temu...i onako ce uskoro pod kljuc
Daco-jesam zato i jesam shvatila da treba biti nedodirljiv...na greskama se uci...
polako grabulja i ti motika tamo...![]()
Pa... kako? Koje osobine je potrebno da momak poseduje, kako bi trebalo da izgleda, na sta prvo obratite paznju (oci, usne, telo....)?
sarmom, originalnoscu i spontanoscu![]()