DEVOJKE, da li ste sponzoruse?

Da li ste sponzoruse?

• Da, nikada ne bih bila sa prosecnim deckom

• Ne, vaznije mi je kakva je osoba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aham... :neutral:

ali, jedno sam zacrtala. nikada necu dozvoliti da zavisim materijalno od muza jednog dana. zaradjivacu koliko mi je potrebno, necu da uzimam pare ni od koga (prihvaticu svaki poklon :mrgreen: ), ali necu da TRAZIM

Dakle,ti nećeš da tražiš ništa ni od koga,ali se podrazumeva da ti oni to daju jer:

dechko mora da placa pice
ja sam prvi put platila pice (dodala, jer nije poneo dovoljno novca) posle godinu i po dana veze
kada jedemo, dechko mora da plati (ako smo u duzoj vezi, ok, opet bih mogla da dodam ako zafali)

bila sam sa jednim dechkom (koji radi i zaradjuje za sebe), otishli smo na pice, kupili da jedemo (naravno, on je platio) i na kraju mi je rekao "sledeci put ti chastish"...
mozesh da pretpostavish? nikada se vishe nismo videli

Jednostavno pitanje, da li ste sponzoruse, ste mislite o njima? Da li biste bile sa nekim deckom zbog love, da biste bile poznatije u drustvu itd.? Da li ste snobovi? Da li dozvoljavate da vam decko placa pice, picu, poklone, da vam uplacuje kredit i slicno?

p.s. Pitanje je za devojke, ali mogu svi naravno da komentarisu... Pisite nesto o tome, i molim vas sve nas postedite kratkih odgovora (jesam, nisam, da, ne i sl.) i obrazlozite malo svoje stavove... hvala

ne znam, neka drugi pricaju o meni
ne bih bila sa deckom zbog love, mnogo su mi bitnije druge strvari
dozvolim da mi decko plati pice, kad me pozove, necu ja platiti, a on me zvao...kada ga ja pozovem, ja platim, normalno

pricala sam sa nekim drugaricama o tome sta decko treba da ima da bi za vas u tom trenutku bio onaj pravi

neke su rekle: pa da je lep, zgodan, pametan, i tu negde na vrhu stave i-imucan
neke to nisu ni pomenule

ja o tome jos ni ne razmisljam, jer kako i mogu razmisljati o nekom zajednickom zivotu(a tu ima uticaj i novac), jer sam jos mlada

a koji moj je problem da jednom platis ti a jednom on?
pa to sto si zensko,ne znaci da si bogom dana da ti svi ugadjaju i trose pare koje su oni (ili jos gore njhovi roditelji) krvavo zaradili.
sticem osecaj da ne znas da cenis tudj rad i da podrazumevas da si ti neko i nesto kome po definiciji moras ugadjati.
dobro je te ne znam takve ljude...da znam,pobegla bih ko djavo od krsta.

a da sam ja musko i da mi devojka konstano insistira da je ja finansiram i da je takva stekara da ne moze (tj nece) sebi ni glupo pice da plati,nogirala bih je direktno do jupitera da je vise nikad ne vidim.

:klap::klap::worth::worth::worth::worth::worth: :bye:

a koji moj je problem da jednom platis ti a jednom on?
pa to sto si zensko,ne znaci da si bogom dana da ti svi ugadjaju i trose pare koje su oni (ili jos gore njhovi roditelji) krvavo zaradili.
sticem osecaj da ne znas da cenis tudj rad i da podrazumevas da si ti neko i nesto kome po definiciji moras ugadjati.
dobro je te ne znam takve ljude...da znam,pobegla bih ko djavo od krsta.

a da sam ja musko i da mi devojka konstano insistira da je ja finansiram i da je takva stekara da ne moze (tj nece) sebi ni glupo pice da plati,nogirala bih je direktno do jupitera da je vise nikad ne vidim.

hvala bogu..nisam video pre ovaj post! :worth::worth::worth:
castim te pice...a posle ti mene...:lol: :lol: :lol:

ma ne mora meni niko da plati pice,meni je jos i glupo kad na pocetku veze decko meni placa kupuje i slicno jel se nekako tada osecam kao kokoska ne znam zasto,vise volim ja za sebe i on za sebe,..i to je to,ma nek mi plati pice al ja ne trazim,,,,,ne mora da ima kola,idemo autobusom...hehe to je bas romanticno...

Aham... :neutral:

Dakle,ti nećeš da tražiš ništa ni od koga,ali se podrazumeva da ti oni to daju jer:

nadrealista
podrazumeva se da mi daje poklone, i placa pice i sve ono shto sam rekla, ali necu da ZAVISIM od njega...ja od poklona ne zavisim :confused:
sama cu sebi da kupujem odecu, hocu sama sebi da kupim kola i da imam dovoljno da mogu da zivim sama (u sluchaju raskida/razvoda)

nadrealista
podrazumeva se da mi daje poklone, i placa pice i sve ono shto sam rekla, ali necu da ZAVISIM od njega...ja od poklona ne zavisim :confused:
sama cu sebi da kupujem odecu, hocu sama sebi da kupim kola i da imam dovoljno da mogu da zivim sama (u sluchaju raskida/razvoda)

Ništa se ne podrazumeva,to je pre znak dobre volje nego moranje,najbolje rečeno - pristojnost,bonton,kavaljerstvo.Kad god izađem sa devojkom,ja platim,ali da se zbog toga što ti je rekao da sledeći put ti častiš,ne javiš više onom dečku - preterano je,
pogotovo danas sa svim mantrama o ravnopravnosti,čas ovo,čas ono,dogovorite se više šta ćete i kako ćete.Iako mislim da to nema previše veze sa ravnopravnošću,mnoge od vas to tako shvataju.

Najviše za sad mi se sviđa komentar Elle,tvoj sadrži previše frivolnosti.

Ništa se ne podrazumeva,to je pre znak dobre volje nego moranje,najbolje rečeno - pristojnost,bonton,kavaljerstvo.Kad god izađem sa devojkom,ja platim,ali da se zbog toga što ti je rekao da sledeći put ti častiš,ne javiš više onom dečku - preterano je,
pogotovo danas sa svim mantrama o ravnopravnosti,čas ovo,čas ono,dogovorite se više šta ćete i kako ćete.Iako mislim da to nema previše veze sa ravnopravnošću,mnoge od vas to tako shvataju.

Najviše za sad mi se sviđa komentar Elle,tvoj sadrži previše frivolnosti.

napisala sam "podrazumeva" jer si ti tako napisao u proshlom postu, pa sam samo nastavila..=) sad cu da ispadnem kao neka u koznom odelu sa bichem...ha-trsh =)))
previshe ste grubo sve ovo shvatili...ima josh stvari sa strane, pa kad se sve to skupi ne izgleda tako strashno....ja, npr, gde god odem kupim dechku neku sitnicu, neshto...za neke bitne datume ne dajem jedan poklon nego sve i svashta i to spremam bash dugo...sam moj stav prema dechku i ponashanje sa njim i prema njemu...kada se gleda sve zajedno ne izgleda tako "strashno" kako ste to shvatili...meni uvek dechko dodje kao neki zashtitnik, a njegov mali andjelak...
(a sad ce da bude kako se ja "prodajem", pa se zato tako ponasham... :lol: )

NENSI da postoji neki skromni decko,koji NE MOZE da ti kupuje sitnice i da te bas cascava ali da te voli ,,,,,ti bi ga ostavila u p.m. i kakva si ti to osoba??pazi ja koja sam mladja od tebe zrelija sam i drugacije posmatram stvari,nije sve u tome,jeste priznajem te je + ali nista vise ne znaci...to je samo jedan plus!

NENSI da postoji neki skromni decko,koji NE MOZE da ti kupuje sitnice i da te bas cascava ali da te voli ,,,,,ti bi ga ostavila u p.m. i kakva si ti to osoba??pazi ja koja sam mladja od tebe zrelija sam i drugacije posmatram stvari,nije sve u tome,jeste priznajem te je + ali nista vise ne znaci...to je samo jedan plus!

to shto imash drugachije mishljenje/stav ne znachi da si zrelija, samo da si drugachija ;)

ajde manite se svih tih gluposti ko je sponzorusa a ko nije...napali svi na naancy90, a koliko vas stvarno misli to sto pise to je pitanje...pa ovo je forum...mozes napisati bilo sta...bilo sta da bi se stopio sa odredjenom grupom, cak iako ne mislis tako kao sto pises...pff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back