- Poruka
- 589
milica91 i naancy90 klasicne sponzoruse u pocetnoj fazi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ali, jedno sam zacrtala. nikada necu dozvoliti da zavisim materijalno od muza jednog dana. zaradjivacu koliko mi je potrebno, necu da uzimam pare ni od koga (prihvaticu svaki poklon), ali necu da TRAZIM
dechko mora da placa pice
ja sam prvi put platila pice (dodala, jer nije poneo dovoljno novca) posle godinu i po dana veze
kada jedemo, dechko mora da plati (ako smo u duzoj vezi, ok, opet bih mogla da dodam ako zafali)
bila sam sa jednim dechkom (koji radi i zaradjuje za sebe), otishli smo na pice, kupili da jedemo (naravno, on je platio) i na kraju mi je rekao "sledeci put ti chastish"...
mozesh da pretpostavish? nikada se vishe nismo videli
Jednostavno pitanje, da li ste sponzoruse, ste mislite o njima? Da li biste bile sa nekim deckom zbog love, da biste bile poznatije u drustvu itd.? Da li ste snobovi? Da li dozvoljavate da vam decko placa pice, picu, poklone, da vam uplacuje kredit i slicno?
p.s. Pitanje je za devojke, ali mogu svi naravno da komentarisu... Pisite nesto o tome, i molim vas sve nas postedite kratkih odgovora (jesam, nisam, da, ne i sl.) i obrazlozite malo svoje stavove... hvala
a koji moj je problem da jednom platis ti a jednom on?
pa to sto si zensko,ne znaci da si bogom dana da ti svi ugadjaju i trose pare koje su oni (ili jos gore njhovi roditelji) krvavo zaradili.
sticem osecaj da ne znas da cenis tudj rad i da podrazumevas da si ti neko i nesto kome po definiciji moras ugadjati.
dobro je te ne znam takve ljude...da znam,pobegla bih ko djavo od krsta.
a da sam ja musko i da mi devojka konstano insistira da je ja finansiram i da je takva stekara da ne moze (tj nece) sebi ni glupo pice da plati,nogirala bih je direktno do jupitera da je vise nikad ne vidim.

a koji moj je problem da jednom platis ti a jednom on?
pa to sto si zensko,ne znaci da si bogom dana da ti svi ugadjaju i trose pare koje su oni (ili jos gore njhovi roditelji) krvavo zaradili.
sticem osecaj da ne znas da cenis tudj rad i da podrazumevas da si ti neko i nesto kome po definiciji moras ugadjati.
dobro je te ne znam takve ljude...da znam,pobegla bih ko djavo od krsta.
a da sam ja musko i da mi devojka konstano insistira da je ja finansiram i da je takva stekara da ne moze (tj nece) sebi ni glupo pice da plati,nogirala bih je direktno do jupitera da je vise nikad ne vidim.

Ovako ide jedna Denirova!!!
"...sve one pre bi dizale noge nego da kuci idu peske..."
yup!!!
shibby
Aham...
Dakle,ti nećeš da tražiš ništa ni od koga,ali se podrazumeva da ti oni to daju jer:
nadrealista
podrazumeva se da mi daje poklone, i placa pice i sve ono shto sam rekla, ali necu da ZAVISIM od njega...ja od poklona ne zavisim
sama cu sebi da kupujem odecu, hocu sama sebi da kupim kola i da imam dovoljno da mogu da zivim sama (u sluchaju raskida/razvoda)
stvarno neancy ne razumem te ni malo.....po tvojim postovima zakljucila bih da si sponzorusa a ponekad i ne....oces li reci konacan odgovor??
Ništa se ne podrazumeva,to je pre znak dobre volje nego moranje,najbolje rečeno - pristojnost,bonton,kavaljerstvo.Kad god izađem sa devojkom,ja platim,ali da se zbog toga što ti je rekao da sledeći put ti častiš,ne javiš više onom dečku - preterano je,
pogotovo danas sa svim mantrama o ravnopravnosti,čas ovo,čas ono,dogovorite se više šta ćete i kako ćete.Iako mislim da to nema previše veze sa ravnopravnošću,mnoge od vas to tako shvataju.
Najviše za sad mi se sviđa komentar Elle,tvoj sadrži previše frivolnosti.
)napisala sam "podrazumeva" jer si ti tako napisao u proshlom postu, pa sam samo nastavila..=)
...Pa da si najljepsa,jedna u majke,GADIS MI SE

NENSI da postoji neki skromni decko,koji NE MOZE da ti kupuje sitnice i da te bas cascava ali da te voli ,,,,,ti bi ga ostavila u p.m. i kakva si ti to osoba??pazi ja koja sam mladja od tebe zrelija sam i drugacije posmatram stvari,nije sve u tome,jeste priznajem te je + ali nista vise ne znaci...to je samo jedan plus!

sam nekim izjavama na ovoj temi ali ipak je nashe drushtvo mnogo propatilo i veoma je primitivno...