Shibby MC
Iskusan
- Poruka
- 5.199
cu da li imas sqter...QQQQQ
Ovako ide jedna Denirova!!!
"...sve one pre bi dizale noge nego da kuci idu peske..."
yup!!!
shibby
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cu da li imas sqter...QQQQQ
Maaa.... nije ova tema za tinejdžere. Suštinski, tema je odlična, ali pravi odgovor na nju ne može dati neko sa 14-15-16 godina.... To kad malo odrastete, shvatite materijalnu komponentu života i koliko je ona bitna, onda ćete znati pravi odgovor na tu temu. Naravno da pare nisu bitne nekome ko je još mali, ide u školu i koga kompletno finansiraju roditelji.
Pitaću vas kada budete imali 20+ godina, bez finansijske pomoći drugih, pritom i bez obrazovanja - šta ćete onda da radite...
Ovim hocjesh da kazhesh da treba biti sa osobom koju ne volish,pored koje se ne osecjash lepo,sve dok mozhe da te finansira ?
Ne,hteo je da kaže da je lako govoriti da pare nisu važne,sve dok nisi u situaciji da ih sam zarađuješ i da se nosiš sa svim problemima.Jer ma koliko ih god neko prezirao,
bez njih se danas ne može,sve se vrti oko kapitala,jer ne živimo u utopijskom socijalizmu,a ti se snađi - kako znaš i umeš.
E,sad,fora je,kad si već u takvoj situaciji,da novac potčiniš sebi - a ne da mu se ti potčinjavaš.
Bravo.Ne,hteo je da kaže da je lako govoriti da pare nisu važne,sve dok nisi u situaciji da ih sam zarađuješ i da se nosiš sa svim problemima.

Bravo.
Ovde me izgleda malo ko razume....![]()
Znači, primećuje se?Ne morash da nam u svakom postu dajesh do znanja da smo nezreli.

Znači, primećuje se?
Pa naravno kad niste u stanju da sami shvatite neke tako očigledne stvari, a onda kad vam se objasni - izvučete totalno pogrešan zaključak.
Znači, primećuje se?
Pa naravno kad niste u stanju da sami shvatite neke tako očigledne stvari, a onda kad vam se objasni - izvučete totalno pogrešan zaključak.

), ali necu da TRAZIMdechko mora da placa pice
ja sam prvi put platila pice (dodala, jer nije poneo dovoljno novca) posle godinu i po dana veze
kada jedemo, dechko mora da plati (ako smo u duzoj vezi, ok, opet bih mogla da dodam ako zafali)
ochekujem poklone i volim poklone i da, mnogo mi znache. ali, nije poenta u ceni poklona, nego to gledam kao znak paznje. nije mi bitno shta, ali volim da mi dechko chesto neshto poklanja (od osushenog cvetica do telefona)
za kredit...ako njemu znachi, nek mi uplati...ja da se bunim necu
necu gledati kao minus ako dechko nema kola, ali ako ima, to ce biti veliki +
***, naravno da mi je lepshe da dechko dodje kolima po mene i onda izadjemo negde daleko odavde
ali, ako mi se dechko dopada fizichki, ako mogu da pricham sa njim, ako nije glupak i sl, naravno da necu da gledam da li ima kola ili ne
ako je malo manje pametan (NE glup), ali lep i ima kola, da, bicu sa njim
bila sam sa jednim dechkom (koji radi i zaradjuje za sebe), otishli smo na pice, kupili da jedemo (naravno, on je platio) i na kraju mi je rekao "sledeci put ti chastish"...
mozesh da pretpostavish? nikada se vishe nismo videli

pa, nikad ja nisam REKLA dechku da dodje po mene kolima...bilo bi me sramota da trazim tako neshto, ali BIH VOLELA...e, sad, da li ce da mi se "ispuni zelja"Dobro, sa ovim za piće, klopu i poklone se slažem.
Ovo za kola - to da dečko njima dodje po tebe bi trebalo da smatraš kao znak njegove dobre volje. Da me žensko zove i kaže "dodji po mene, ali obavezno kolima"? Nema šanse. Ne vozim kola zbog drugih, već zbog sebe.
dechko mora da placa pice
ja sam prvi put platila pice (dodala, jer nije poneo dovoljno novca) posle godinu i po dana veze
kada jedemo, dechko mora da plati (ako smo u duzoj vezi, ok, opet bih mogla da dodam ako zafali)
ochekujem poklone i volim poklone i da, mnogo mi znache. ali, nije poenta u ceni poklona, nego to gledam kao znak paznje. nije mi bitno shta, ali volim da mi dechko chesto neshto poklanja (od osushenog cvetica do telefona)
za kredit...ako njemu znachi, nek mi uplati...ja da se bunim necu
necu gledati kao minus ako dechko nema kola, ali ako ima, to ce biti veliki +
***, naravno da mi je lepshe da dechko dodje kolima po mene i onda izadjemo negde daleko odavde
ali, ako mi se dechko dopada fizichki, ako mogu da pricham sa njim, ako nije glupak i sl, naravno da necu da gledam da li ima kola ili ne
ako je malo manje pametan (NE glup), ali lep i ima kola, da, bicu sa njim
bila sam sa jednim dechkom (koji radi i zaradjuje za sebe), otishli smo na pice, kupili da jedemo (naravno, on je platio) i na kraju mi je rekao "sledeci put ti chastish"...
mozesh da pretpostavish? nikada se vishe nismo videli
ali, blokada se kod mene dogadja kada se zaljubim...eto, bila sam sa dechkom koji je prelep...ali, stvarno je mnogo lep i zgodan...zivi sam, ima kola. prepametan je, ali stvarno je dechko mnogo pametan (nije mi bilo jasno shto se takav savrshen uhvatio za mene, al ajde..). medjutim, ja sam bila zaljubljena u nekog drugog. mnogo. bash bash. i, raskinula sam sa dechkom posle mesec dana iako sam znala da sa ovim drugim necu da budem. jednostavno, kad se zaljubim, vishe nishta drugo ne vidim
e, zato vishe necu da se zaljubljujem =)
ali, jedno sam zacrtala. nikada necu dozvoliti da zavisim materijalno od muza jednog dana. zaradjivacu koliko mi je potrebno, necu da uzimam pare ni od koga (prihvaticu svaki poklon), ali necu da TRAZIM