DEVOJKE, da li ste sponzoruse?

Da li ste sponzoruse?

• Da, nikada ne bih bila sa prosecnim deckom

• Ne, vaznije mi je kakva je osoba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vaznije mi je kakva je osoba, moze da ima para koliko hoce, ako je kreten, moze samo da me sanja... Ali isto tako, nije bas da ne bih bila sa prosecnim deckom, nego mora da bude cool, originalan, da padam na njegove fore i to... To nazalost, nije prosecno... ;)Ali me pare uopste ne zanimaju.

A bas vas briga kakva je osoba,sta je dovelo do toga da bude takva..To je tuzno sto jedna devojka koja izgleda kao sa naslovne strane,lepa kao lutka i moze postici sve sto pozeli vidi svoju vrednost u novom Mercedesu,novoj garderobi...Sto ti je zivot vise prazan to se vise okruzujes stvarima. Tada imas iluziju da imas oslonac,nesto..Traze oslonac u spoljasnjim stvarima a ne u sebi..Sto je very bad..Ako nemas cvrst oslonac u sebi,ko si,odakle dolazis,zivot ce te srusiti..U svim poljima.I naravno onda nalete na te ''fine'' pic*e od mukaraca koji osete tu nesigurnost i iskoriste do maxa..Ja njih prezirem,a ne devojke.A za devojke sto za iste tako vicno govore '' qurve..''...Prava devojka ili zena nikad ne degradira drugu.Pre bi joj rekla ''imaj malo ponosa..''

Poslednja izmena:
Maaa.... nije ova tema za tinejdžere. Suštinski, tema je odlična, ali pravi odgovor na nju ne može dati neko sa 14-15-16 godina.... To kad malo odrastete, shvatite materijalnu komponentu života i koliko je ona bitna, onda ćete znati pravi odgovor na tu temu. Naravno da pare nisu bitne nekome ko je još mali, ide u školu i koga kompletno finansiraju roditelji.
Pitaću vas kada budete imali 20+ godina, bez finansijske pomoći drugih, pritom i bez obrazovanja - šta ćete onda da radite...

Maaa.... nije ova tema za tinejdžere. Suštinski, tema je odlična, ali pravi odgovor na nju ne može dati neko sa 14-15-16 godina.... To kad malo odrastete, shvatite materijalnu komponentu života i koliko je ona bitna, onda ćete znati pravi odgovor na tu temu. Naravno da pare nisu bitne nekome ko je još mali, ide u školu i koga kompletno finansiraju roditelji.
Pitaću vas kada budete imali 20+ godina, bez finansijske pomoći drugih, pritom i bez obrazovanja - šta ćete onda da radite...

Ovim hocjesh da kazhesh da treba biti sa osobom koju ne volish,pored koje se ne osecjash lepo,sve dok mozhe da te finansira ?

Ovim hocjesh da kazhesh da treba biti sa osobom koju ne volish,pored koje se ne osecjash lepo,sve dok mozhe da te finansira ?

Ne,hteo je da kaže da je lako govoriti da pare nisu važne,sve dok nisi u situaciji da ih sam zarađuješ i da se nosiš sa svim problemima.Jer ma koliko ih god neko prezirao,
bez njih se danas ne može,sve se vrti oko kapitala,jer ne živimo u utopijskom socijalizmu,a ti se snađi - kako znaš i umeš.

E,sad,fora je,kad si već u takvoj situaciji,da novac potčiniš sebi - a ne da mu se ti potčinjavaš.

Ne,hteo je da kaže da je lako govoriti da pare nisu važne,sve dok nisi u situaciji da ih sam zarađuješ i da se nosiš sa svim problemima.Jer ma koliko ih god neko prezirao,
bez njih se danas ne može,sve se vrti oko kapitala,jer ne živimo u utopijskom socijalizmu,a ti se snađi - kako znaš i umeš.

E,sad,fora je,kad si već u takvoj situaciji,da novac potčiniš sebi - a ne da mu se ti potčinjavaš.

zaebano je to

Znači, primećuje se? :think:
Pa naravno kad niste u stanju da sami shvatite neke tako očigledne stvari, a onda kad vam se objasni - izvučete totalno pogrešan zaključak.

sta bre?
ja sam ukapirao sta si hteo da kazes onim postom...nije tesko ukapirati:roll:
i normalno da ja znam da ce neki tek kad sami pocnu da zaradjuju za zivot shvatiti koliko novac znaci....ja sam to ukapirao jos odavnooooo! ;)

dechko mora da placa pice
ja sam prvi put platila pice (dodala, jer nije poneo dovoljno novca) posle godinu i po dana veze
kada jedemo, dechko mora da plati (ako smo u duzoj vezi, ok, opet bih mogla da dodam ako zafali)
ochekujem poklone i volim poklone i da, mnogo mi znache. ali, nije poenta u ceni poklona, nego to gledam kao znak paznje. nije mi bitno shta, ali volim da mi dechko chesto neshto poklanja (od osushenog cvetica do telefona)
za kredit...ako njemu znachi, nek mi uplati...ja da se bunim necu :mrgreen:
necu gledati kao minus ako dechko nema kola, ali ako ima, to ce biti veliki +
***, naravno da mi je lepshe da dechko dodje kolima po mene i onda izadjemo negde daleko odavde
ali, ako mi se dechko dopada fizichki, ako mogu da pricham sa njim, ako nije glupak i sl, naravno da necu da gledam da li ima kola ili ne
ako je malo manje pametan (NE glup), ali lep i ima kola, da, bicu sa njim :mrgreen:
bila sam sa jednim dechkom (koji radi i zaradjuje za sebe), otishli smo na pice, kupili da jedemo (naravno, on je platio) i na kraju mi je rekao "sledeci put ti chastish"...
mozesh da pretpostavish? nikada se vishe nismo videli

ali, blokada se kod mene dogadja kada se zaljubim...eto, bila sam sa dechkom koji je prelep...ali, stvarno je mnogo lep i zgodan...zivi sam, ima kola. prepametan je, ali stvarno je dechko mnogo pametan (nije mi bilo jasno shto se takav savrshen uhvatio za mene, al ajde..). medjutim, ja sam bila zaljubljena u nekog drugog. mnogo. bash bash. i, raskinula sam sa dechkom posle mesec dana iako sam znala da sa ovim drugim necu da budem. jednostavno, kad se zaljubim, vishe nishta drugo ne vidim
e, zato vishe necu da se zaljubljujem =)

ali, jedno sam zacrtala. nikada necu dozvoliti da zavisim materijalno od muza jednog dana. zaradjivacu koliko mi je potrebno, necu da uzimam pare ni od koga (prihvaticu svaki poklon :mrgreen: ), ali necu da TRAZIM

Normalno je da ribe jure nekog ko ima kes jer u njemu vide sigurnost za sebe i svoju porodicu koju osnuju znaci nece nikad morati da se streca oko kinte da li ce joj deca i ona sutra imati sta da jedu i da se obuku, a zene imaju onaj zivotinjski instinkt kes je merilo sposobnosti muskaraca, ako imas vise para to si dominantniji muzijak od drugih!! Ova priroda je mnogo zajebana stvar,nijedna se nece udati sa prosjaka na ulici neka ga i dovede kuci opere,obrije,obuce pristojno,neka je "lep kao lutka" ali htece ona avanturu ali brak izasnivanje porodice ne!!Cak ga na ulici nece ni pogledati!! Meni je to pre dva meseca uslo u glavu i rekao sam sebi druze imas da ucis i zavrsis nekakav faks ovako se zajebavajuci neces nigde dogurati!!

ja sam prvi put platila pice (dodala, jer nije poneo dovoljno novca) posle godinu i po dana veze
kada jedemo, dechko mora da plati (ako smo u duzoj vezi, ok, opet bih mogla da dodam ako zafali)
ochekujem poklone i volim poklone i da, mnogo mi znache. ali, nije poenta u ceni poklona, nego to gledam kao znak paznje. nije mi bitno shta, ali volim da mi dechko chesto neshto poklanja (od osushenog cvetica do telefona)
***, naravno da mi je lepshe da dechko dodje kolima po mene i onda izadjemo negde daleko odavde
ali, ako mi se dechko dopada fizichki, ako mogu da pricham sa njim, ako nije glupak i sl, naravno da necu da gledam da li ima kola ili ne
ako je malo manje pametan (NE glup), ali lep i ima kola, da, bicu sa njim :mrgreen:
bila sam sa jednim dechkom (koji radi i zaradjuje za sebe), otishli smo na pice, kupili da jedemo (naravno, on je platio) i na kraju mi je rekao "sledeci put ti chastish"...

Dobro, sa ovim za piće, klopu i poklone se slažem.
Ovo za kola - to da dečko njima dodje po tebe bi trebalo da smatraš kao znak njegove dobre volje. Da me žensko zove i kaže "dodji po mene, ali obavezno kolima"? Nema šanse. Ne vozim kola zbog drugih, već zbog sebe.

ovde se prica o nekim poklonima, nazvaste to samo "znak paznje", decko mora da placa, decko mora ovo decko mora ono....., nema veze ako nije neka preterana inteligencija, al ako je lep i ako ima kola onda ce svakako biti frajer, pa postavlja se pitanje, kakvo je to zaljubljivanje, to nije ocigledno simpatisanje njega nego njegovih kola i sl nego da ne ulazim u tu pricu
sta ako neko recimo ima siromasne roditelje, nema para i nista, i vi necete biti sa njim jer nema da vam plati pice u kaficu ili ne nosi neke moderne nazovimo odevne predmete, vec se oblaci onako koliko moze, ne sljasti sa "ferrari" patikama, ne voza se u metaliziranom bmw-u i sl, licno znam ljude kojima nista ne mozes zameriti, i inteligentni, i lepi, pametni, bave se sportom, extra gradjeni, ali zive u siromasnoj porodici pa nemaju ni kola ni skupe majice, niti mogu da placaju devojkama svakodnevno pica u luksuznim kaficima i slicno...
osecaj za vrednost se izmenio dosta, i u osnovi uopste nije bitno sta ce neko da ti pokloni, vec od koga je i dal je od srca il kako vec

Dobro, sa ovim za piće, klopu i poklone se slažem.
Ovo za kola - to da dečko njima dodje po tebe bi trebalo da smatraš kao znak njegove dobre volje. Da me žensko zove i kaže "dodji po mene, ali obavezno kolima"? Nema šanse. Ne vozim kola zbog drugih, već zbog sebe.
pa, nikad ja nisam REKLA dechku da dodje po mene kolima...bilo bi me sramota da trazim tako neshto, ali BIH VOLELA...e, sad, da li ce da mi se "ispuni zelja" :D

ali, blokada se kod mene dogadja kada se zaljubim...eto, bila sam sa dechkom koji je prelep...ali, stvarno je mnogo lep i zgodan...zivi sam, ima kola. prepametan je, ali stvarno je dechko mnogo pametan (nije mi bilo jasno shto se takav savrshen uhvatio za mene, al ajde..). medjutim, ja sam bila zaljubljena u nekog drugog. mnogo. bash bash. i, raskinula sam sa dechkom posle mesec dana iako sam znala da sa ovim drugim necu da budem. jednostavno, kad se zaljubim, vishe nishta drugo ne vidim
e, zato vishe necu da se zaljubljujem =)

ali, jedno sam zacrtala. nikada necu dozvoliti da zavisim materijalno od muza jednog dana. zaradjivacu koliko mi je potrebno, necu da uzimam pare ni od koga (prihvaticu svaki poklon :mrgreen: ), ali necu da TRAZIM

Koja carica!!!!!!!! Imamo potpuno isto misljenje o ovoj temi :lol:

a koji moj je problem da jednom platis ti a jednom on?
pa to sto si zensko,ne znaci da si bogom dana da ti svi ugadjaju i trose pare koje su oni (ili jos gore njhovi roditelji) krvavo zaradili.
sticem osecaj da ne znas da cenis tudj rad i da podrazumevas da si ti neko i nesto kome po definiciji moras ugadjati.
dobro je te ne znam takve ljude...da znam,pobegla bih ko djavo od krsta.

a da sam ja musko i da mi devojka konstano insistira da je ja finansiram i da je takva stekara da ne moze (tj nece) sebi ni glupo pice da plati,nogirala bih je direktno do jupitera da je vise nikad ne vidim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back