DEVOJKE, da li ste sponzoruse?

Da li ste sponzoruse?

• Da, nikada ne bih bila sa prosecnim deckom

• Ne, vaznije mi je kakva je osoba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahah, jadnik =))
mislim, ako vec nema pare ne moraju ni da idu na pice, a ne na kvarnjaka da uvaljuje rachun njoj =)))

e, da, chek josh malo da potpalim masu...kada sam bolesna i pozove me dechko, ja mu izdiktiram listu svega shto mi se jede i shta bih josh htela i on sve to kupi i donese mi

paljba kreceeeeeee.......SAD!!!!!
:lol:

Jednostavno pitanje, da li ste sponzoruse, ste mislite o njima? Odvratno mi je kad je neko sa nekim samo zbog toga...Nikad ne bih bila sa nekim ko mi se ne svidja...Sta ce ti pare ako nisi srecan i ako ne uzivas...

Da li biste bile sa nekim deckom zbog love, da biste bile poznatije u drustvu itd.? Ne....Ali npr ako ja mog decka volim i ako mi je lepo sa njim ne bi mi smetalo da ima love..Ali nikad ne bih bila sa nekim a da mi to bude prvi i najvazniji razlog za vezu...bljak..

Da li ste snobovi? Nisam snob...Snobovi smaraju i dosadni su...Ja volim da se zezam

Da li dozvoljavate da vam decko placa pice, picu, poklone, da vam uplacuje kredit i slicno? Da,a zasto ne bih? Pa nekad i ja njemu uplatim kredit,kupim poklon,neku uspomenu...To je sve uzajamno...

hahah, jadnik =))
mislim, ako vec nema pare ne moraju ni da idu na pice, a ne na kvarnjaka da uvaljuje rachun njoj =)))

e, da, chek josh malo da potpalim masu...kada sam bolesna i pozove me dechko, ja mu izdiktiram listu svega shto mi se jede i shta bih josh htela i on sve to kupi i donese mi

paljba kreceeeeeee.......SAD!!!!!
:lol:

ne budi tako zla nens =)))))

svi znamo da si ti mala plava sponzorusica ;)

a koji moj je problem da jednom platis ti a jednom on?
pa to sto si zensko,ne znaci da si bogom dana da ti svi ugadjaju i trose pare koje su oni (ili jos gore njhovi roditelji) krvavo zaradili.
sticem osecaj da ne znas da cenis tudj rad i da podrazumevas da si ti neko i nesto kome po definiciji moras ugadjati.
dobro je te ne znam takve ljude...da znam,pobegla bih ko djavo od krsta.

a da sam ja musko i da mi devojka konstano insistira da je ja finansiram i da je takva stekara da ne moze (tj nece) sebi ni glupo pice da plati,nogirala bih je direktno do jupitera da je vise nikad ne vidim.

.....evo ja cesto placam pice,a cesto i on......to mi je totalno nebitno niti ja to kao sada brojim,da dodje po mene nekada,a nekada mi kaze e ajde tu i tu da se nadjemo i bez ikakvih problema tako i bude,nisam bas rodjena u autu....ne nisam sponzorusa,niti me je to ikada zanimalo,uvek sam imala dovoljno za sebe,a i lepse mi je kada sama placam svoje racune pa i tudje nije problem........samo za tim istim "s" se citav grad okrece i da imate novca SVI BI IH PROSETALI......TAKO DA PRICAJTE STA HOCETE TO JE TAKO..........

Pa yebo vas bog, šta je bre ovo?!? Feminizam na delu? Imate 15-16-17 godina, a već ste feministkinje?!? I posle kažu "teško naći devojku". Pa naravno da jeste kad vas ima takvih kao žutih mrava!

No comment.Dobro je da forum nije realna refleksija.

pa feminizam je sasvim normalna pojava... isto k'o sto su skotovi normalna pojava...eto

A šta ti shvataš pod pojmom feminizam ?

E pa sad,tako je to danas,ima mnogo zenskih,ali i muskih sponzorusa.....Mnogi to ne bi ni rekli,ali eto nensy jeste,pa sta onda....lepo od nje i gotowa stvar....
A sto se tice placanja,swe zawisi.....ako te je on pozwao da izadjete,onda je po meni logichno da on i plati,ali meni je zaista swejedno ko placa,ako mi se taj neko swidja.....(narawno to ne znachi da cu uwek ja ili uwek on placati....):heart:

@kreptoman
uopshte ne mora da znachi....moze da mi kaze da nema novca da bismo otishli na pice ili neshto sl, pa cemo da smislimo neshto drugo, seshcemo kod mene/njega, gledacemo neki film ili cemo samo da proshetamo....

ali, ja NECU da platim pice :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ti nemoj,pretpostavljam kada sama pijes nesto da i tada odes i ne platis jer ti NECES da platis pice:mrgreen:,to vise govori o tebi nego o picu cisto da znas..........jos si mala kada porastes shvatices:mrgreen:

[/B] ti nemoj,pretpostavljam kada sama pijes nesto da i tada odes i ne platis jer ti NECES da platis pice:mrgreen:,to vise govori o tebi nego o picu cisto da znas..........jos si mala kada porastes shvatices:mrgreen:

ja nikada ne sedim sama u kaficu :P
druga stvar je kad sedim sa drugaricom...ali, i sa moje druge "bi" strane bi bilo bezveze da sam sponzorusha...mis'im, ne bih mogla tako da "iskorishcavam" devojku ;)

pa feminizam je sasvim normalna pojava... isto k'o sto su skotovi normalna pojava...eto

Zanimljivo....:banovati: Ko bi rekao da je Sophie ovakva,nema veze!!Samo cu reci da sam razocaran...Poruka feministkinjama mozete samo da nam duvate,da nas skotova nema pocrkale bi ste od gladi posto nista ne radite i mi vas izdrzavamo a zivo me zanima kako bi ste izdrzale bez qurca!!!:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back