Prasling
Ističe se
- Poruka
- 2.675
pa kamenujmo je onda!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hahah, jadnik =))
mislim, ako vec nema pare ne moraju ni da idu na pice, a ne na kvarnjaka da uvaljuje rachun njoj =)))
e, da, chek josh malo da potpalim masu...kada sam bolesna i pozove me dechko, ja mu izdiktiram listu svega shto mi se jede i shta bih josh htela i on sve to kupi i donese mi
paljba kreceeeeeee.......SAD!!!!!
![]()
Da li dozvoljavate da vam decko placa pice, picu, poklone, da vam uplacuje kredit i slicno? Da,a zasto ne bih? Pa nekad i ja njemu uplatim kredit,kupim poklon,neku uspomenu...To je sve uzajamno...

)ne budi tako zla nens =)))))
svi znamo da si ti mala plava sponzorusica![]()

a koji moj je problem da jednom platis ti a jednom on?
pa to sto si zensko,ne znaci da si bogom dana da ti svi ugadjaju i trose pare koje su oni (ili jos gore njhovi roditelji) krvavo zaradili.
sticem osecaj da ne znas da cenis tudj rad i da podrazumevas da si ti neko i nesto kome po definiciji moras ugadjati.dobro je te ne znam takve ljude...da znam,pobegla bih ko djavo od krsta.
a da sam ja musko i da mi devojka konstano insistira da je ja finansiram i da je takva stekara da ne moze (tj nece) sebi ni glupo pice da plati,nogirala bih je direktno do jupitera da je vise nikad ne vidim.
Pa yebo vas bog, šta je bre ovo?!? Feminizam na delu? Imate 15-16-17 godina, a već ste feministkinje?!? I posle kažu "teško naći devojku". Pa naravno da jeste kad vas ima takvih kao žutih mrava!
pa feminizam je sasvim normalna pojava... isto k'o sto su skotovi normalna pojava...eto

ti nemoj,pretpostavljam kada sama pijes nesto da i tada odes i ne platis jer ti NECES da platis pice@kreptoman
uopshte ne mora da znachi....moze da mi kaze da nema novca da bismo otishli na pice ili neshto sl, pa cemo da smislimo neshto drugo, seshcemo kod mene/njega, gledacemo neki film ili cemo samo da proshetamo....
ali, ja NECU da platim pice![]()
,to vise govori o tebi nego o picu cisto da znas..........jos si mala kada porastes shvatices
Koliko finih devojaka na jednom mestu...
Momci sta cekate , napadajte... cujete, nije bitan kes...![]()

je l1 ti to dugo nisi bila ni sa kim pa se nudis ili,imam nekog ko je zainteresovan........aliiiiiiiiiiiii cekaj to nisi ti na fotografiji onda nista drugi put,opet si i*****laKoliko finih devojaka na jednom mestu...
Pa yebo vas bog, šta je bre ovo?!? Feminizam na delu? Imate 15-16-17 godina, a već ste feministkinje?!? I posle kažu "teško naći devojku". Pa naravno da jeste kad vas ima takvih kao žutih mrava!

Koliko finih devojaka na jednom mestu...
[/B] ti nemoj,pretpostavljam kada sama pijes nesto da i tada odes i ne platis jer ti NECES da platis pice,to vise govori o tebi nego o picu cisto da znas..........jos si mala kada porastes shvatices
![]()

Sve je to ne dojebano i retardirano... Na kolac (ali ne omascen)!![]()

sto?kada skotovima nista nije problem?ja nikada ne sedim sama u kaficu
druga stvar je kad sedim sa drugaricom...ali, i sa moje druge "bi" strane bi bilo bezveze da sam sponzorusha...mis'im, ne bih mogla tako da "iskorishcavam" devojku![]()

pa feminizam je sasvim normalna pojava... isto k'o sto su skotovi normalna pojava...eto
Ko bi rekao da je Sophie ovakva,nema veze!!Samo cu reci da sam razocaran...Poruka feministkinjama mozete samo da nam duvate,da nas skotova nema pocrkale bi ste od gladi posto nista ne radite i mi vas izdrzavamo a zivo me zanima kako bi ste izdrzale bez qurca!!!