Девојка којој се не свиђаш

Nisi bila precizna na šta si mislila.
Reka zgodnih i lepih ljudi protiče pored mene skoro svakodnevno.
Prazno mi je to sve, kao pokretna traka plastičnih lutaka.
Možda sam i ja za njih samo plastična lutka, ali ne verujem da su u stanju da tako nešto smisle.
Ne obraćam pažnju ni na koga posebno mnogo, ali vidim puno toga od životne filozofije.
Lep je, dobro, super.
Ne odajem nikome utisak da me uopšte zanima to što je lep, ili da me zanima neki kontakt-jer ne.
Možda sam nekome lepa i ja, pa šta?
Uostalom, vidiš savremenog čoveka zarozanog u nekim trenerkama i duksevima...
Pomislim nekad-treba da mu perem prnje kao nekom malom detetu. Odmah smatram za xsebe-to je neugledna ličnost, pa neka je lep kao Alen Delon.

Imala bih još da trtljam, ali me već mrzi, a i vas bih da poštedim.
Preciziram da... Smetenje u programu, izvinjavamo se...

Да ли је могуће изградити једнако снажну везу са девојком којој се из прве не свидиш (не нужно у негативном смислу него нема неко превелико занимање па ти требаш да је "освојиш") него када је у питању девојка којој се већ свиђаш пре него што се она теби допала?
🤣

Да ли је могуће изградити једнако снажну везу са девојком којој се из прве не свидиш (не нужно у негативном смислу него нема неко превелико занимање па ти требаш да је "освојиш") него када је у питању девојка којој се већ свиђаш пре него што се она теби допала?
Moguće. Opet kako to da je osvojiš ako je već odbila?

Moguće. Opet kako to da je osvojiš ako je već odbila?
200.gif

Da, ukoliko te je samo površno upoznala.

Brate brak mora da krene s dobrim semenom i zemljom.
Dakle mora da je plodno sve. Mora da puca. Kad se prvi put pogledate da bude namegnetisano, da prste varnice. Da pijete srecu iz ociju jedno drugome. Vreme da stane, svet da nestane i samo ste vas dvoje.

Може то али само ако си тинејџер, ментално или физички. Само такви имају ту лепу навику да фантазирају на основу мале количине информација, обично ограничене на физички изглед.

Може то али само ако си тинејџер, ментално или физички. Само такви имају ту лепу навику да фантазирају на основу мале количине информација, обично ограничене на физички изглед.
Znas kad se najinteligentniji prepoznaju pogledom u prostoriji?

Mora da ima minimalnu zainteresovanost. Kod nje ces zainteresovanost da povecas izazovom, tako sto moras da budes duhovit prema svima, da te jure njene drugarice, zasmejavaj sve oko sebe a najvise njene drugarice, dominiraj. Drugarice kad budu pricale o tebi čuće i ona o tebi neke stvari. Oblači se casual stilom. Budi uredan i nasmejan. Nevaspitane recenice i psovke izbaci totalno.... Nju nemoj juriti niti joj traziti broj telefona niti instagram jos jedno vreme, tek kad bude malo krenula ka tebi a to ces primetiti. Budi distanciran od nje a opet nakako u njenoj blizini. Nemoj da buljis u nju. Ako se desi slucajno neka recenica sa njom budi krajnje ljubazan i nasmejan i ubaci neku šalu da je zasmejes i relaksiras u cilju da joj bude prijatno kad prica s tobom. Bez usiljenosti. Ne pokazuj da zelis da je muvas dok pricas sa njom. Recenice ne smeju da ti budu takve da ona odmah prepozna da zelis da ti bude devojka vec pricaj teme o muzici, filmovima, trendovima, ... ona ce videti onda da si ok .. kad se to desi onda sledi druga faza, poziv na pice itd ...

Poslednja izmena:
Mora da ima minimalnu zainteresovanost. Kod nje ces zainteresovanost da povecas izazovom, tako sto moras da budes duhovit prema svima, da te jure njene drugarice, zasmejavaj sve oko sebe a najvise njene drugarice, dominiraj. Drugarice kad budu pricale o tebi čuće i ona o tebi neke stvari. Oblači se casual stilom. Budi uredan i nasmejan. Nevaspitane recenice i psovke izbaci totalno.... Nju nemoj juriti niti joj traziti broj telefona niti instagram jos jedno vreme, tek kad bude malo krenula ka tebi a to ces primetiti. Budi distanciran od nje a opet nakako u njenoj blizini. Nemoj da buljis u nju. Ako se desi slucajno neka recenica sa njom budi krajnje ljubazan i nasmejan i ubaci neku šalu da je zasmejes i relaksiras u cilju da joj bude prijatno kad prica s tobom. Bez usiljenosti. Ne pokazuj da zelis da je muvas dok pricas sa njom. Recenice ne smeju da ti budu takve da ona odmah prepozna da zelis da ti bude devojka vec pricaj teme o muzici, filmovima, trendovima, ... ona ce videti onda da si ok .. kad se to desi onda sledi druga faza, poziv na pice itd ...
šmekerski!
mada ne verujem da će i to da upali ako uopšte nije zainteresovana

Mozda da skrati pricu okaci sliku s dobrom ribom samo

šmekerski!
mada ne verujem da će i to da upali ako uopšte nije zainteresovana
pa da, tako je, rekao sam da mora da postoji minimalna zainteresovanost kod nje. Ali problem moze i da bude ako ima dečka mada to ne mora ništa da znači jer ako joj se bernando bude bas više svidjao ona ce ostaviti starog decka sto je po meni sasvim dozvoljeno u ljubavi pre braka. Ja recimo nisam za to da cura ostavi starog decka ako je ovaj drugi samo za nijansu bolji od starog, ali ako bas odskace(ali stvarno) ko to moze da zaustavi.

Ne vuce nego je to taj zenski mozak kad im izmice iz ruku onda se bore
uf .. ne znam,... ima svega u ljubavi... utiče i genetika...uticaj roditelja.... sredina ... trendovi ... geografija.... meni nekako najvise leže ponosne dalmatinke. Dalmatinke ne prave problem ni oko čega. Hoćeš nećeš, aj zdravo ... ne kažem da nema predigre al ne komplikuju previše brate ...

Ovde je ključno pitanje da li je bernardo pitao tu devojku već za broj telefona ili instagram ili za nešto konkretno i kako je pri tom ona reagovala i kakav je odgovor dala, kojim tonom, pogledom. Na osnovu reakcije može se videti da li ima minimalne zainteresovanosti. Ako ima onda treba sprovoditi onaj recept gore, ako nije uopšte zainteresovana mada je to teško zaključiti onda treba dići ruke od nje.

Back