devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
imam mnogo takvih u odeljenju ... nazhalost ....:thumbdown:
jedan ortak kupuje svaki dan Davidoff od 150din a popushi jednu cigaru, i to jedva, samo da bi pred drushtvom bio frajer, a ostale cigare uglavnom baci, ili ide i deli "skupe" cigare i onda je josh veci frajer..............:whistling::hahaha:

joj neka ne baca..moze slobodno da prosledi meni...
ma strasni su ti sto se tako ku.rce..ja moje cigare ne delim..ne ne

neeee...daleko sam ja od stipse..ali znas kako ti je to u skoli,ne smeju da nose cigare kuci pa onda ne kupuju a samo dolaze u wc i traze...i onda nemas ti sta na kraju da pusis

Sto mene nervira ta ekipa sto se skuplja po toaletu i pusi.
Ranije je bio uzasan, a sad su ga sredili samo tako.
I umesto da postuju to, i da nam bude lepo, one mi dolaze i purnjaju u wc-u.
Uh.
Kad svi mogu da izadju napolje, sestro, izadji i ti pa ispusi.
Ceo wc ostane da smrdi na dimcinu.
Ranije, dok nije bio sredjen, udjem da obavim nuzdu, izadjem, sva mi kosa smrdi na dim.
Pu bre.
Nista ne umeju da cene.
Ne znam kakva je situacija kod vas, kod mene je ovako.
A sto se tice muskog wc-a, oni sto puse, izadju napolje, ne nabijaju se po wc-u, tik uz cucavac.
Sta ce neko kome je hitno, pa ne moze da piski riski zato sto se omladina skupila?

Uh.
Ranije, dok nije bio sredjen, udjem da obavim nuzdu, izadjem, sva mi kosa smrdi na dim.
Pu bre.
Nista ne umeju da cene.
A sto se tice muskog wc-a, oni sto puse, izadju napolje, ne nabijaju se po wc-u, tik uz cucavac.
Sta ce neko kome je hitno, pa ne moze da piski riski zato sto se omladina skupila?

Kod mene su devojcice gori turcini od decaka...isto se zabiju u wc i samo puse... Nas razredni je mislio da smo mi ti koji pusimo, ali kad jednom slucajno otisao u wc imao je sta da vidi... Klosarke se ponabijale u cosku i samo cornjaju...jedva se videle zbog dima... :lol:

e ti predrasudi za devojku sa cigarom.. pa sta brate.. ja dok nisam pusila sasvim mi je bilo normalno da vidim devojku sa cigarom.. kakve to veze ima....

Ma ti to sad kao da bismo te mi voleli...:mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

Kad ti poljubis devojku sa cigarom javi se....:ljutko: Moracu da vas slikam...
a055.gif

Hm.. Ako ste u stanu.. I ako koristi pikslu.. Operi pikslu i ostavi malo vode pri dnu da se ne vidi..I kada stavi cigaru unutra.. Pf... Tesko posle da ce da se upali ista.. Veruj.. Koristi. ;)

Kako dobar predlog:D To ću obavezno morati da uradim ...

Inače,malopre sam vozio buduću koleginicu (gajba joj usput),pa reko da je odbacim do iste.Stanem na semaforu,a ona me pita "Jel mogu da zapalim"? Ja,ne znajući šta da kažem,počeo da se izvlačim ... "pa znaš kako hm,ovaj,mmmožeš":lol: Odma me provalila i rekla "Ma nema veze,svakako stižemo za 5 minuta".

I sad meni nikako nije jasno što me je uopšte to pitala,kad očigledno može da se suzdrži tih ***enih 5 minuta:dash:

I sad ako je ovi prime na posao ima da me guši svaki dan,kao da nema ko kući to da mi radi:evil:

Uh.
Pu bre.
Nista ne umeju da cene.

pusim napolju,ali sada mi je mnogo hladno...

Ja ne pusim, u poslednje vrijeme zapalim samo kad se iznerviram... Ali to rijetko... U skoli kad smo u wc tako izmedju casova ja sa drugovima ,ali ne pusim, i dolazi lik sa cigarom i vadi pistolj neki, i krene da repetira a pistolj se raspane u 20 komadica, tu scenu nikad necu zaboraviti. :)

Back