devojka i cigarete

• Začetnik teme Začetnik teme plavusica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
*** šta vas briga za tudje zdravlje, aman? Zašto svi imaju toliku želju da se drugima mešaju u život i da popuju? Zašto bi nekome smetalo ako cura koja mu se svidja puši cigare, ne razumem? Mom dečku smeta, i samo gundja nešto, pa eto, pomozite mi da ga razumem, jer mi nikako ne ide ...:confused:

*** šta vas briga za tudje zdravlje, aman? Zašto svi imaju toliku želju da se drugima mešaju u život i da popuju? Zašto bi nekome smetalo ako cura koja mu se svidja puši cigare, ne razumem? Mom dečku smeta, i samo gundja nešto, pa eto, pomozite mi da ga razumem, jer mi nikako ne ide ...:confused:

:klap::klap:

ako hocu da se trujem - trovacu se .... moja stvar
a kad god mi neko kaze da mu smeta dim ja ili izadjem napolje da zapalim ili jednostavno ne palim u njegovom prisustvu:roll:
tako da - manite se onih prica "trujes sebe,ali time trujes i druge oko sebe":worth:

a jel tvom decku smeta dim ili sama cinjenica da si ti pusac?

Majke mi, i ja to mrzim. Al najvishe mrzim kad mushkarci ken*aju kako oni mogu da pushe, al devojke nikako. WTF?! Aj mi neko objasni taj fenomen.

:klap: Mislim hello!!!! Ma boli me bre ywo sta misle momci o dewojkama koje pyse...Meni ce ty neki klinac da popyje sta mi walja,a sta ne...Tryjem se,PA STA?Zasto bi was bolelo ywo za to?!...(ne obracam se nikom licno)

hmmmmm:think:
sad videh da si 93:think:
dobro ybga....mozda jeste to malo rano....ali ja ne bi smela nista da ti kazem(pocela sam negde u setom osnovne.....znas ono kao zaebancija i eto mi - sad ne ispustam cigare:neutral:)
ma dobro ybga....mora od neceg da se umre:lol:

pa ako vam se ne dopada to sto ta devojka pusi, sto je onda ljubite? svako ima svoj zivot i radi snjim sta hoce, dobro znaju svi da su cigarete stetne, ali *** puse, nekad ih ostave a nekad ne... ja pusim cigarete, a smetale su mi jako pre nego sto sam propusila ali eto doslo vreme i ja da pusim, i zato nikad ne reci nikad!

:klap::klap:

ako hocu da se trujem - trovacu se .... moja stvar
a kad god mi neko kaze da mu smeta dim ja ili izadjem napolje da zapalim ili jednostavno ne palim u njegovom prisustvu:roll:
tako da - manite se onih prica "trujes sebe,ali time trujes i druge oko sebe":worth:
Fala Bogu... Meni su svi pushachi, i u uzoj i shiroj familiji, gomilu mojih prijatelja... Ja nisam. Pripalim tu i tamo kad se izadje i tako to, al nikad ni ne mislim o njima. Nikad necu biti pushach, al mi ni najmanje ne smeta da su drugi pushachi...

Back