DODIRLJIVA
Ističe se
- Poruka
- 2.485
pa bolje mu je da jednom nedeljno uzme vutru nego svaki dan po 3 pakle!mislim nije to nista dobro al kad vec ima da bira....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a sta fali devojkama koje puse cigare![]()

Pa imaju ekoloski ondaPonekad im zafale cigare...![]()

*** šta vas briga za tudje zdravlje, aman? Zašto svi imaju toliku želju da se drugima mešaju u život i da popuju? Zašto bi nekome smetalo ako cura koja mu se svidja puši cigare, ne razumem? Mom dečku smeta, i samo gundja nešto, pa eto, pomozite mi da ga razumem, jer mi nikako ne ide ...![]()

)
????Majke mi, i ja to mrzim. Al najvishe mrzim kad mushkarci ken*aju kako oni mogu da pushe, al devojke nikako. WTF?! Aj mi neko objasni taj fenomen.*** šta vas briga za tudje zdravlje, aman? Zašto svi imaju toliku želju da se drugima mešaju u život i da popuju? Zašto bi nekome smetalo ako cura koja mu se svidja puši cigare, ne razumem? Mom dečku smeta, i samo gundja nešto, pa eto, pomozite mi da ga razumem, jer mi nikako ne ide ...![]()
Majke mi, i ja to mrzim. Al najvishe mrzim kad mushkarci ken*aju kako oni mogu da pushe, al devojke nikako. WTF?! Aj mi neko objasni taj fenomen.
Vidite simpaticnu, zgodnu, zavodljivu, potpuno ok devojku. A onda zapali cigaretu, sexy ili ne![]()
![]()
![]()
a sta fali devojkama koje puse cigare![]()
Mislim hello!!!! Ma boli me bre ywo sta misle momci o dewojkama koje pyse...Meni ce ty neki klinac da popyje sta mi walja,a sta ne...Tryjem se,PA STA?Zasto bi was bolelo ywo za to?!...(ne obracam se nikom licno)Mislim hello!!!! Ma boli me bre ywo sta misle momci o dewojkama koje pyse...Meni ce ty neki klinac da popyje sta mi walja,a sta ne...Tryjem se,PA STA?Zasto bi was bolelo ywo za to?!...(ne obracam se nikom licno)

)
*** šta vas briga za tudje zdravlje, aman? Zašto svi imaju toliku želju da se drugima mešaju u život i da popuju?

Fala Bogu... Meni su svi pushachi, i u uzoj i shiroj familiji, gomilu mojih prijatelja... Ja nisam. Pripalim tu i tamo kad se izadje i tako to, al nikad ni ne mislim o njima. Nikad necu biti pushach, al mi ni najmanje ne smeta da su drugi pushachi...
ako hocu da se trujem - trovacu se .... moja stvar
a kad god mi neko kaze da mu smeta dim ja ili izadjem napolje da zapalim ili jednostavno ne palim u njegovom prisustvu
tako da - manite se onih prica "trujes sebe,ali time trujes i druge oko sebe"![]()
Al ja zaista necu nikada pushiti... cigare...ne volim samo kad neko govori NIKADA necu to go.vno u usta staviti a onda se napali na cig. i pusi ko lud
ostalo sve nekako moze da prodje.....

Заиста?![]()
Stoko!