911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Samo?!? Samo par njih? Pa to je mnogo malo, yebote.kod nas nije bio niko, samo je par njih bilo na belom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo?!? Samo par njih? Pa to je mnogo malo, yebote.kod nas nije bio niko, samo je par njih bilo na belom...

Pa s obzirom da na sprozivaju da smo narkomanska skola, 4 komada je bas SAMOSamo?!? Samo par njih? Pa to je mnogo malo, yebote.![]()

Recimo da tih četvoro narkomana predstavlja 15% procenata učenika. Pa to uopšte nije narkomanska škola. Takav epitet se dobija tek preko 150%.Pa s obzirom da na sprozivaju da smo narkomanska skola, 4 komada je bas SAMO![]()
Vidite simpaticnu, zgodnu, zavodljivu, potpuno ok devojku. A onda zapali cigaretu, sexy ili ne![]()
![]()
![]()
Vidite simpaticnu, zgodnu, zavodljivu, potpuno ok devojku. A onda zapali cigaretu, sexy ili ne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

pre bi se reklo 5 procenata (4 ucenika pd 300...)
Ma nema veze, to znaci da smo svi mi narkomani(a nisu ni oni)
ne da si me sad zbuniooooooooo....Rachunash ko moja baba... Ajme meni, 4 uchenika od 300 chine 5%?

Narawno. Npr da vidiš ribu sa džointom i flašom piva.veruj mi postoje odvratnije stvari u zivotu nego da vidis ribu sa pljugom..

Narawno. Npr da vidiš ribu sa džointom i flašom piva.![]()
![]()

![]()
![]()