Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.927
Blaži izraz za MODERNI FAŠIZAM pažljivo je izabran da bude prihvatljiviji uhu: ZAPADNA DEMOKRATIJA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nije žao ni jednog političara.Da budem iskren meni žao jedino Benita Musolinija
Duče je bio 100% fašista sa pravim zajebanim detinjstvoim a i iz škole su ga izbacivali
Medjutim nije prihvatio membership u NWO pa ga nisu podržali
A JEDINI PRAVI FAŠISTA
Nacisti ne valjaju, fašizam je sloga
Ostaviš li narod da vršlja kako hoće to ti je gore nego bilo koji rat.Meni nije žao ni jednog političara.
Žao mi je naroda poštenog
To su ti što su postavili hapsburga na vlastZAPADNA DEMOKRATIJA je zahtevala ukidanje free e-mail adresa da bi pojeftinili proces analize internet prepiske.
Krstarica je morala da ugasi svoj free email, zgodan za brzu registraciju kad te banuje neki frustrać od moderatora
Seljana
Bar je izgradio nešto za one pare, ovi sad ništa a za mnogo više paraTo su ti što su postavili hapsburga na vlast
Imaju i sad.Ostaviš li narod da vršlja kako hoće to ti je gore nego bilo koji rat.
Pa jel hteo narod u Kini da demontira piramide jer im tako lakše da dodju do cigle za svoje svinjske obore?
Morao car da naredi pošumljavanje...
Pogledajte prilog 1398996
DA, piramide imaju i Kinezi...
Nije taj lopov ni onu bravariju izvario sam.Bar je izgradio nešto za one pare, ovi sad ništa a za mnogo više para
Da, apsolutnoKratko ću nisam pri vremenu.. pa kad budem..
Hajde da stavimo po strani ličnost Broza.. već samo uređenje, ekonomiju, socijalnu politiku, prosvetu,..
Inače ostavite sa strane te kvazi i poluinformacije... da Joška podržava Vučića, podržavao je i Tadića dok je bio vlast.
Mislim na sistem ... Samoupravljanje vs "demokratija,"...
Da li bi neko iz tadašnje Elite bio bolji od Tita ?
Da li bi neki drugi sistem bio bolji od njegovog ? U tim okolnostima i u tom vremenu.
Ko ?Da, apsolutno
nije šija nego vrat
kako te nije sramota da zajebavaš narod na +40?
vi Bosanci ste ko vatra - dobre sluge a loši gospodariJuče sam bio u Novom Sadu.Brzi voz.Čarolija od vožnje. Prosto žao ćovjeku da napusti voz.U Novom Sadu nije zavladala keromanija.
Ovo je moja omiljena partizanska pesma.Tajna se krije u boldovanom.
Konjuh planinom
Konjuh planinom,vjetar šumi, bruji.
Lišče pjeva žalovite pjesme.
Javori i jele, borovi i breze
Svijaju se jedno do drugoga.
Noč je crno svu zemlju zavila.
Konjuh stenje, ruši se kamenje.
Mrtvoga drugara, husinjskog rudara
Sahranjuje četa proletera.
Kiše jesenje po grobu su lile.
Bure snježne kosti mu raznjele.
Iz krvi rumene husinjskog rudara,
Crvena je šuma izlistala.
Konjuh planinom vjetar šumi, bruji.
A na vrh planine zastava se vije,
Crvena od krvi proletera
Inače tu su rusku pesmu banditi ukrali i prepevali.Juče sam bio u Novom Sadu.Brzi voz.Čarolija od vožnje. Prosto žao ćovjeku da napusti voz.U Novom Sadu nije zavladala keromanija.
Ovo je moja omiljena partizanska pesma.Tajna se krije u boldovanom.
Konjuh planinom
Konjuh planinom,vjetar šumi, bruji.
Javori i jele, borovi i breze
Svijaju se jedno do drugoga.
Noč je crno svu zemlju zavila.
Konjuh stenje, ruši se kamenje.
Mrtvoga drugara, husinjskog rudara
Sahranjuje četa proletera.
Kiše jesenje po grobu su lile.
Bure snježne kosti mu raznjele.
Iz krvi rumene husinjskog rudara,
Crvena je šuma izlistala.
Konjuh planinom vjetar šumi, bruji.
A na vrh planine zastava se vije,
Crvena od krvi proletera
Pljujući sopstvenu istoriju pljuješ sebe zapravo.Ludi Hranislav iz filma "Tito i ja"
Bilo ko.
Komšija ja teško dajem loše ocene,.. ali sedi JedanLudi Hranislav iz filma "Tito i ja"
Bilo ko.
Sistem humaniji od ovog današnjegInače tu su rusku pesmu banditi ukrali i prepevali.
Kao i Marš Sibirskih Strelaca
Lopovska banda
Jes, al to nije moja, nego bamditska istorija.Pljujući sopstvenu istoriju pljuješ sebe zapravo.
Treba mozak...
Rusi nemaju problem da poštuju Crvenu Armiju, Englezi nemaju problem da poštuju svoju ekspanziju...
Samo mi imamo problem da blatimo sistem koji je povećao životni standard u svakom smislu
Budi malo EnglezJes, al to nije moja, nego bamditska istorija.
Bitange i Alibaba
Rekao si komšo da nemaš vremena.Komšija ja teško dajem loše ocene,.. ali sedi Jedan.
Ja sam ozbiljno pitao, a ti nemoj da brzopleto odgovaraš![]()
Ne bih rekao da su Bosanci sposobni da se nekome nametnu kao gospodari.Pre ćeš Bosanca sresti sa lopatom u rukama ili pored mešalice za beton.Neki drugi ...vi Bosanci ste ko vatra - dobre sluge a loši gospodari
nikad zahvalni a sami se guzlate u sisteme
i kod komunista i kod Turaka i kod Rimljana...
sad NATO perjanica koliko hoćeš...
spremaju se polako koferi za kinesko službovanje...
Ubiješ čoveka i useliš se u njegovu kuću.Mnogo humano.Sistem humaniji od ovog današnjeg