Kataphraktoi
Domaćin
- Poruka
- 4.090
Pa bili su izbori 1945-te, kako nisu bili...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa bili su izbori 1945-te, kako nisu bili...
Suštinski SFRJ je bila samo uvećana NDH.K
Skoro kao NDH pod Pavelićem
Izvinjenje kolega.
Otprilike.Suštinski SFRJ je bila samo uvećana NDH.
Tvoje mišljenje je proizvod rada jednog nerazvijenog penisa.Po tvom mišljenju a tvoje mišljenje je proizvod rada jednog nerazvijenog mozga.Zato mu ne treba pridati nikakav značaj.
Pa da, postreljali opozicijuKako god okreneš, komunisti jesu pobedili na tim izborima, sa ili bez krađe imali su većinu.
A šta ti misliš, da je narod bio za kralja, ali eto, nisu smeli da glasaju protiv komunista u strahu od ____ _____ ____Imaš đon umesto obraza nesretniče.
Paradoks je da je ubijao i komuniste.Tačno je ono što kažu Brozovi fanovi da Broz ubio manje ljudi nego Staljin i manje nego Hitler ali mora se uzeti u obzir da je na prostorima kojima su upravljali Hitler i Staljin živeo neuporedivo veći broj ljudskh jedinki,.
A šta ti misliš, da je narod bio za kralja, ali eto, nisu smeli da glasaju protiv komunista u strahu od ____ _____ ____
Pa mislim da nije bilo baš tako.
Poenta je u tome da u vreme strahovlade Josipa Broza nije bilo izbora.1944 uspostavljen je teroristički režim.A šta ti misliš, da je narod bio za kralja, ali eto, nisu smeli da glasaju protiv komunista u strahu od ____ _____ ____
Како се не згадиш сам себи? Колико јуче си пљувао комунисте а сад дочекасмо да им држиш страну.A šta ti misliš, da je narod bio za kralja, ali eto, nisu smeli da glasaju protiv komunista u strahu od ____ _____ ____
Na stranu što je taj Srđan Cvetković prilično mutan lik, slažem se da sve te komuniste koji su streljali protivnike treba pod hitno izvesti pred sud.Pogledajte prilog 1399023
Ovo je dokument koji bi u svakoj normalnoj zemlji predstavljao epohalno otkriće i mnoge učesnike zločina izvela pred lice pravde. U Srbiji je prošlo sasvim nezapaženo. To je najveće otkriće Državne komisije za tajne grobnice. Likvidacije na desetine hiljada ljudi posle Drugog svetskog rata nisu učinjene na reč, nisu rađene iz anarhične osvete već po detaljnom planu koji je podrazumevao kvote i striktnu metodologiju sa preciznom evidencijom. Ovo dokazuju mnoge knjige streljanih za svaki okrug i spiskovi streljanih za svako selo u Srbiji koji su radili organi OZN-e. Uglavnom, na osnovu njih urađen je detaljan popis žrtava za sada njih 59.912, koji je dostupan na internetu - kaže nekadašnji sekretar Komisije istoričar dr Srđan Cvetković.
Upadaš u raspravu a ne znaš ni o čemu se radi.Како се не згадиш сам себи? Колико јуче си пљувао комунисте а сад дочекасмо да им држиш страну.
Čak i da je to tačno, reci mi kakve to ima veze sa tvrdnjom u naslovu teme...Poenta je u tome da u vreme strahovlade Josipa Broza nije bilo izbora.1944 uspostavljen je teroristički režim.
Laž je tvoja tvrdnja da se Broz borio protiv boljševizma.Upadaš u raspravu a ne znaš ni o čemu se radi.
Boli me patka i za četnike i za komuniste, nego velim da niko u ECHR ne pominje Tita u kontekstu u kom ga pominje autor teme, da se o njega nešto trebaju ograđivati stranke, i slične nebuloze i izmišljotine.
Prvo moraš da ispratiš raspravu, pa onda da se uključiš, ovako samo ispadneš glup.
Manji nego ovi Naši...Elitom ne možemo nazvati bilo koga iz ekipe koju su doveli na vlast da suzbiju i potpuno ponište rezultate borbi srpskog naroda.
Bitange i razbojnici.
To im je ime.
Pa nije ga baš gotivio niti zgotovio...Laž je tvoja tvrdnja da se Broz borio protiv boljševizma.
Obično se te diktature koje su uspostavljene tokom 20 veka nazivaju jednopartijskim diktaturima.Postojanje jedne partije jeste njhiova karakteristika ali suštinski s retkim kratkotrajniim izuzecima uvek su to bile lične diktature.One su imale te ideološke oblande u vidu kulta države (Italija),kulta rase (Nemačke) ili na marskizmu zasnovanih ideologija ali suštinski sv su imale karakter ličnih diktatura.Partija fašistička,nacistika,komunistička bila je samo oruđe u rukama diktatora,Paradoks je da je ubijao i komuniste.
Više nego Draža
Duhovito.Na stranu što je taj Srđan Cvetković prilično mutan lik, slažem se da sve te komuniste koji su streljali protivnike treba pod hitno izvesti pred sud.
Количина безобразлука који просипаш превазилази све глупости икада написане на овом форуму.Upadaš u raspravu a ne znaš ni o čemu se radi.
Boli me patka i za četnike i za komuniste, nego velim da niko u ECHR ne pominje Tita u kontekstu u kom ga pominje autor teme, da se o njega nešto trebaju ograđivati stranke, i slične nebuloze i izmišljotine.
Prvo moraš da ispratiš raspravu, pa onda da se uključiš, ovako samo ispadneš glup.
Ти мислиш? Мишљење плаћеног политичког ударника?A šta ti misliš, da je narod bio za kralja, ali eto, nisu smeli da glasaju protiv komunista u strahu od ____ _____ ____
Isti.Manji nego ovi Naši...![]()
Prejudican zaključak... to je demagogija,.. propaganda .Evropski sud za ljudska prava presudio je da države imaju pravo da zabrane stranke koje se ne distanciraju od bivsih komunistickih partija koje su zagovarale boljševizam https://exit.al/en/echr-states-may-...not-dissociate-from-former-communist-parties/
To znači da Srbija ima pravo da zabrani stranke koje se ne distanciraju od Josipa Broza. Distanciranje od Saveza komunista Jugoslavije podrazumeva distanciranje od Broza.
Vidiš kako se odmah povučeš kad vidiš da sam u pravu. Niko u ECHR ne pominje Tita, kao što rekoh, a vidim da si i ti to NAJZAD shvatio.Количина безобразлука који просипаш превазилази све глупости икада написане на овом форуму.
Из твојих уписа на било којој теми јасно је о коме се ради.
Ти мислиш? Мишљење плаћеног политичког ударника?
То не постоји.
Pominje boljševizam.Vidiš kako se odmah povučeš kad vidiš da sam u pravu. Niko u ECHR ne pominje Tita, kao što rekoh, a vidim da si i ti to NAJZAD shvatio.