buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.943
A knjige streljanih Srba bez suda?Sistem humaniji od ovog današnjeg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A knjige streljanih Srba bez suda?Sistem humaniji od ovog današnjeg
Мислим да је то титова и грешка комуниста која се рефлектовала на деценије касније. Подела једног народа на више њих, са узором на СССРTito je ujedinio narode na ovim prostorima i napravio mini EU... ali to navodno nije valjalo pa smo odlučili da se rastanemo, uz naravno ubijanje, pa da svi samostalno odemo u EU kako bi opet bili zajedno. Patologija balkanskog tipa.
Niko u ECHR ne pominje Broza ni u kakvom stranačkom kontekstu. To što si ti umislio samo je tvoj problem.Na tvoju veliku žalost, Evropski sud za ljudski prava savetuje Srbiju da zabrani stranke koje se ne distanciraju od Broza.
To je isto netačno.Pa da.Broz je bio demokrata.Izabran na demokratskim izborim.
Da je Milan Grol bio na vlasti posle 1945, Jugoslavija bi bila jedan od osnivača Evropske zajednice za ugalj i čelik koja je bila kamen temeljac EU https://european-union.europa.eu/principles-countries-history/history-eu/1945-59_enKratko ću nisam pri vremenu.. pa kad budem..
Hajde da stavimo po strani ličnost Broza.. već samo uređenje, ekonomiju, socijalnu politiku, prosvetu,..
Inače ostavite sa strane te kvazi i poluinformacije... da Joška podržava Vučića, podržavao je i Tadića dok je bio vlast.
Mislim na sistem ... Samoupravljanje vs "demokratija,"...
Da li bi neko iz tadašnje Elite bio bolji od Tita ?
Da li bi neki drugi sistem bio bolji od njegovog ? U tim okolnostima i u tom vremenu.
Ja sam argumentovano objasnio kako Evropski sud za ljudska prava savetuje Srbiju da zabrani stranke koje se ne distanciraju od Broza. Ti nisi oborio moju argumentaciju.Niko u ECHR ne pominje Broza ni u kakvom stranačkom kontekstu. To što si ti umislio samo je tvoj problem.
Imao si priliku da dokažeš suprotno, ali bio je to samo jedan velikiiii
Pogledajte prilog 1399009
Elitom ne možemo nazvati bilo koga iz ekipe koju su doveli na vlast da suzbiju i potpuno ponište rezultate borbi srpskog naroda.Da je Milan Grol bio na vlasti posle 1945, Jugoslavija bi bila jedan od osnivača Evropske zajednice za ugalj i čelik koja je bila kamen temeljac EU https://european-union.europa.eu/principles-countries-history/history-eu/1945-59_en
Petra je izabrao srpski parlament biran na višestranačkim izborima.Broz se samoproglasio predsednikom.U vreme monarhovanja Petrovog održavani su slobodni izbori i postojala je sloboda govora.Petra je narod preko parlamenta mogao i da detronizuje.To je isto netačno.
Pa ima li nešto tačno da vi napišete na ovoj temi, narode moi.
Nije ni Kralj Petar izabran na demokratskim izborima, pa niko danas od Marinike ne traži da se distancira od Kralja Petra.
Nigde se ne pominje Broz.Ja sam argumentovano objasnio kako Evropski sud za ljudska prava savetuje Srbiju da zabrani stranke koje se ne distanciraju od Broza. Ti nisi oborio moju argumentaciju.
Izgubio si. Poraz.
Pominje se boljševizam.Nigde se ne pominje Broz.
Da ti ne čitaš neki drugi dokument, božemeoprosti
Pa bili su izbori 1945-te, kako nisu bili...Petra je izabrao srpski parlament biran na višestranačkim izborima.Broz se samoproglasio predsednikom.U vreme monarhovanja Petrovog održavani su slobodni izbori i postojala je sloboda govora.Petra je narod preko parlamenta mogao i da detronizuje.
U vreme Brozove strahovlade nisu održani izbori.Nije postojala sloboda govora.Broza narod niti je birao niti je mogao da ga smeni.Nisu postojali takvi mehanizmi.O nečem takvom nije ni smelo da se govori.Strahovlada,teror karakteristike su Brozove vlasti.
Pa bili su izbori 1945-te, kako nisu bili...
Pa cela rasprava se i vodi oko toga... autor teme je naveo pogešnu informaciju da ECHR nešto priča o Titu konkretno i izdaje neke nepostojeće smernice o njemu.Pominje se boljševizam.
Nije gouvno no se pas posra.
Džaba se praviš na blesavo
Kako god okreneš, komunisti jesu pobedili na tim izborima, sa ili bez krađe imali su većinu.
Tita izbaci, ali Vučića obavezno ubaci.Razlike između Hitlera,Staljina,Tita,Pol Pota i drugih su isključivo u simbolima.
Imaš đon umesto obraza nesretniče.Pa bili su izbori 1945-te, kako nisu bili...
Da li je marksizam-lenjinizam isto sto i boljševizam? Da, jeste. Da li je Broz zagovarao marksizam-lenjinizam? Da, jeste. Da li je Evropski sud za ljudska prava rekao da treba zabraniti stranke koje se ne distanciraju od partija koje su zagovarale marksizam-lenjinizam? Da, jeste.Nigde se ne pominje Broz.
Da ti ne čitaš neki drugi dokument, božemeoprosti
Vučić nikako ne pripada tom društvu.Možda ili verovatno jeste lopov ali bio bi uljez u društvu sa Brozom ,Staljinom,Hitlerom i drugim diktatorima.Tita izbaci, ali Vučića obavezno ubaci.
Ne. Složio bi se savršeno.Vučić nikako ne pripada tom društvu.Možda ili verovatno jeste lopov ali bio bi uljez u društvu sa Brozom ,Staljinom,Hitlerom i drugim diktatorima.
Po tvom mišljenju a tvoje mišljenje je proizvod rada jednog nerazvijenog mozga.Zato mu ne treba pridati nikakav značaj.Ne. Složio bi se savršeno.
Podaci koje ja imam govore suprotno.Broz je od 1945 iz Bosne u Srbiju preselio više od pola miliona Srba.