buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.946
Pominje se.U toj poruci se Josip Broz ne pominje.
Imaš li neki drugi pokušaj u rukavu, ili da zaključimo raspravu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pominje se.U toj poruci se Josip Broz ne pominje.
UdbašicaLička baba kad ti JA kažem, da mi umrete i ti i ovaj Marlon Grol ako lažem
Pa da.Broz je bio demokrata.Izabran na demokratskim izborim.Zato mu se zahvalni narod zahvaljivao iz duše svoje ovakvim stihovimaDaj da čujemo gde to ECHR priča o Brozu.... imaš li neki izvor
Hitlera i dan danas krive svi normalni ljudi
Zamisli koliko mora da bude retardiran neko ko ne krivi Hitlera.
Ritual je reč koja označava skup radnji koje se izvršavaju prema definisanim redosledu i pravilimaNe možeš dva put da praviš sotonistički ritual obeležavanja početka NWO
Lička baba, glupa i glasnaUdbašica
Vidiš ti, malnekaza....Hitler je kriv za rat i holokaust. Ali nije kriv za tvoje izbore koje napravis u zivotu.
Kao sto nije ni Tito kriv.
Ovde, koliko vidim, retardi krive Tita za to sto su glupi i ne umeju da izaberu vlast![]()
UdbašicaLička baba, glupa i glasna
Prestanak čitanja...Hitler je kriv za rat i holokaust.
A što onda nisi radio u gradjevinsku firmu nego si trčo u UDBU izBosne?Za Tita bila je rezervisana ljubičica plava.Bela je pripala Edvardu
Procvetala ljubicica bela na jastuku Edvarda Kardelja
Pa miriše kako Edvard diše
Ranković,Đilas Kidrič,Moša Pijade i brojni drugi zaslužni drugovi i drugarice ostali su uskraćeni i za najobičnije ljubičice kakve viđamo po našim livadama.
Da li je marksizam-lenjinizam isto sto i boljševizam? Da, jeste. Da li je Broz zagovarao marksizam-lenjinizam? Da, jeste. Da li je Evropski sud za ljudska prava rekao da treba zabraniti stranke koje se ne distanciraju od partija koje su zagovarale marksizam-lenjinizam? Da, jeste.U toj poruci se Josip Broz ne pominje.
Radio sam u RSUP na u resoru javne bezbednosti.Resor DB bio je odeljen iako je formalno pripadao istom sekretarijatu ali u bitnom u potpunosti odeljen.UDBA skraćeno od Uprava Državne Bezbednosti rasformirana je posle Brijunskog plenuma još 1966 godine.A što onda nisi radio u gradjevinsku firmu nego si trčo u UDBU izBosne?
Stojkov : Sve mere al u titu mi ne diraj !Da li je marksizam-lenjinizam isto sto i boljševizam? Da, jeste. Da li je Broz zagovarao marksizam-lenjinizam? Da, jeste. Da li je Evropski sud za ljudska prava rekao da treba zabraniti stranke koje se ne distanciraju od partija koje su zagovarale marksizam-lenjinizam? Da, jeste.
Na tvoju veliku žalost, Evropski sud za ljudski prava savetuje Srbiju da zabrani stranke koje se ne distanciraju od Broza.
Sve mere al u titu mi ne diraj !
Ni Hitlera, vidis da ga cuva i voli ko nikogStojkov : Sve mere al u titu mi ne diraj !
Hitler je bio KORISNI IDIOTNi Hitlera, vidis da ga cuva i voli ko nikog![]()
Da li je Broz zagovarao marksizam-lenjinizam?
Gruban: Ne valja Tita, radio ja u UDBU i tamo pisao gluposti, nisam bio lud to tad da kažemStojkov : Sve mere al u titu mi ne diraj !
I Hapsbug je isto bio.Hitler je bio KORISNI IDIOT
aj malo uključi mozak
Zašto bi Amerika za onolike žrtve osudila 8 nacista a 1500 SS-ovaca prebacila za Argnetinu?
Mengele je do kraja života komadao tudju decu.
Sad ti Amerika traži da se na fejsu bluruju deca
Ima manijaka, znate...
nije šija nego vratRadio sam u RSUP na u resoru javne bezbednosti.Resor DB bio je odeljen iako je formalno pripadao istom sekretarijatu ali u bitnom u potpunosti odeljen.UDBA skraćeno od Uprava Državne Bezbednosti rasformirana je posle Brijunskog plenuma još 1966 godine.
Da budem iskren meni žao jedino Benita MusolinijaI Hapsbug je isto bio.
Samo što je plus ostavljen da raskomadava srbske zemlje i pravi nove nacije