Detitoizacija (2)

Josip Broz Tito, njegov lik i delo, za Srbe je bio

• Potpuno pozitivan

glasova: 27 19,7%
  • Uglavnom pozitivan

glasova: 15 10,9%
  • Neutralan

glasova: 4 2,9%
  • Uglavnom negativan

glasova: 23 16,8%
  • Potpuno negativan

glasova: 68 49,6%

• Ukupno glasova
    137
Laž je tvoja tvrdnja da se Broz borio protiv boljševizma.

Tvoj odgovor je besmislen jer poenta je u tome. da Srbija treba da uskladi svoje zakone sa onim sto savetuje Evropski sud za ljudska prava.
Milan Grol kao istorijska ličnost je jedan šarlatan i teška lopina
I moja baba može da pokrene proizvodnju al da joj budžet pokriva troškove a ona da uzima samo profit
Zato se po firmama maltretiraju radnici - oni su trošak za dobijeni kredit, manjak takoreći

Pa ste vi izBosne, najbitniji Srbi u p.m., trčali na HR sveućilište umesto na BG univerzitet, JEL TAKO?

napisao sam sveućilište jer Hrvati pišu Č a kažu Ć a ja po Vuku
Nejmam Zićrija statistićke podatke o tome a ne volim nagađaT.Ne volim spekuliraT ha ja.Ne izgleda mi kao verovatno da su Srbi više išli studiraT u zege nego u bege.Jednadžba,gmazovi,kut,vjerojatnost,obujam,strojarstvo ... valjalo se prilagodiT na svu tu terminologiju ha ja

Na tvoju veliku žalost, broj državnika na sahrani nema veze sa diskusijom da li je preminuli vladar bio pozitivan ili negativan čovek. Broj državnika na sahrani ukazuje kakav je politički interes u tom trenutku.
A da se uvatimo za statistiku malo?

U ratom opustošenoj i izbombardovanoj zemlji sa masom invalida i istraumiranog naroda od 1945-1975 vlast izgradi od Djerdapa pa do Jadrana i od Vardara pa do Triglava...

a sad...
od 2000-2023... par asfaltiranja džade, jedan most na Adi, par solitera na SavaMali... DO JAJA!
A sve to za 8X veći kredit???

Milan Grol je u svakom pogledu bio bolji čovek od Josipa Broza.
1692782682412.jpeg

A da se uvatimo za statistiku malo?

U ratom opustošenoj i izbombardovanoj zemčlji sa masom invalida i istraumiranog naroda od 1945-1975 vlast izgradi od Djerdapa pa do Jadrana i od Vardara pa do Triglava...

a sad...
od 2000-2023... par asfaltiranja džade, jedan most na Adi, par solitera na SavaMali... DO JAJA!
A sve to za 8X veći kredit???
Pravo pitanje nije da li je Broz bio bolji od Vučića nego da li je Broz bio zlo.

Da, Broz je bio zlo.

Tokom SFRJ dodje Lička baba u Beograd pa iska BESPLATNO ZUBALO što joj nije gotovo preko Doma Zdravlja a prošlo 14 dana?
Traži drug načelnik da joj se pravda nepismenoj al glasnoj...

Danas skupiš pare za donji deo kod privatnika a dok skupiš pare za gornji deo a donji ti se pohabao

a da ne pričamo da su komunističke plombe trajale doživotno a ne 5 meseci kao ove demokratske
pazi, može i do 7 meseci da traju ako jedeš milkšejk, poparu i palentu al da ne naidješ na nešto tvrdo
čvarke zaboravi

1692783166935.png

Tokom SFRJ dodje Lička baba u Beograd pa iska BESPLATNO ZUBALO što joj nije gotovo preko Doma Zdravlja a prošlo 14 dana?
Traži drug načelnik da joj se pravda...

Danas skupiš pare za donji deo kod privatnika a dok skupiš pare za gornji deo a donji ti se pohabao

a da ne pričamo da su komunističke plombe trajale doživotno a ne 5 meseci kao ove demokratske
pazi, može i do 7 meseci da traju ako jedeš milkšejk, poparu i palentu al da ne naidješ na nešto tvrdo

Pogledajte prilog 1398979
Jes kabise zezali.

To jedino neke udbašice preko generaštabske štele.

Slepadije jok

Back