Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.217
Na žalost ima puno antivaksera.
Ali deca se moraju vakcinisati protiv svake opasne zarazne bolesti.
Ali deca se moraju vakcinisati protiv svake opasne zarazne bolesti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sutra kada objave da kastriranje produžava život hoćete li se svi obrezati?Da, ali ja nisam imao veliki kašalj jer su mi roditelji školovani i pametni, kao što ni moja deca nemaju veliki kašalj jer smo supruga i ja školovani i pametni. I nismo licemeri kao moj drugar buudala.
Tragedija je što će neka deca da nastradaju ni kriva ni dužna, samo zato što su im roditelji idioti.![]()
Spin sa veeeeelikim kašljem ide upravo posle akušerskog čedomorstva? Baš slučajno jelda?Čak ni preležavanje velikog kašlja ne daje doživotni imunitet.
Vakcinacija protiv ove bolesti nikako ne može biti predmet bilo kakvih sporenja ali raspomamljeni antivakseri su se ostrvili na apsolutno sve vakcine.
Imate ih i ovde na forumu, jasno je koji je to kačamak umesto mozga, razmišljanja na nivou osoba sa posebnim potrebama
Kakve veze ima kastriranje sa obrezivanjem?Sutra kada objave da kastriranje produžava život hoćete li se svi obrezati?![]()

I još će da smanje profit farmakomafiji sramota!Tragedija je što će neka deca da nastradaju ni kriva ni dužna, samo zato što su im roditelji idioti.![]()
To možda za tebe, ali problem sa velikim kašljem traje mesecima, dugo i predugo.Spin sa veeeeelikim kašljem ide upravo posle akušerskog čedomorstva? Baš slučajno jelda?
Primili u sfrj a ne u nekoj balkanskoj rupčagi gde lidl prodaje bajatu hranu na akciji.Ajde ja kontam da neko nije verovao vakcinama protiv kovida, ipak je to nešto novo i pitanje je kako i koliko je ispitano, ali vakcine protiv velikog kašlja se kod nas daju još od kad je završio drugi svetski rat, odavno su proverene i zna se da rade posao. Tolike generacije su primile tu vakcinu i nikom ništa nije falilo.
I ovi majmuni što serendaju na ovoj temi protiv vakcina su primili vakcinu protiv velikog kašlja i evo ih živih i zdravih, samo što su glupi ko q, tu nikakva vakcina ne pomaže.
Твој си утрефио Фредију, а мој нека га...Srbin priznaje samo srce i moždani za smrt, ostalo je "bolest".
Nego kud opet sa ovim nickom?
Ajde ja kontam da neko nije verovao vakcinama protiv kovida, ipak je to nešto novo i pitanje je kako i koliko je ispitano, ali vakcine protiv velikog kašlja se kod nas daju još od kad je završio drugi svetski rat, odavno su proverene i zna se da rade posao. Tolike generacije su primile tu vakcinu i nikom ništa nije falilo.
I ovi majmuni što serendaju na ovoj temi protiv vakcina su primili vakcinu protiv velikog kašlja i evo ih živih i zdravih, samo što su glupi ko q, tu nikakva vakcina ne pomaže.
Sveukupno 400 pacijenata na 7 miliona srbalja.Što je najgore, najčešće će stradati deca čiji su roditelji možda i odgovorni ali jednostavno nisu stigli da ih vakcinišu jer su se zarazile u prva dva meseca.
Bebe može da zarazi majka, ako je kliconoša ali i okolina. Ko zna koliko ima kliconoša i po bolnicama, sada kada se pertusis razmahao možemo samo da nagađamo koliko je raširen.
Puno.Sveukupno 400 pacijenata na 7 miliona srbalja.
Ufff pa jeste išli da se ubodete preventivno?To možda za tebe, ali problem sa velikim kašljem traje mesecima, dugo i predugo.
Spin sa veeeeelikim kašljem ide upravo posle akušerskog čedomorstva? Baš slučajno jelda?
To nije vakcina koja se daje odraslim ljudima, a većina nas odraslih ju je primila još kao bebe, i ti si je primio, sreća pa te tada niko ništa nije pitao.Ufff pa jeste išli da se ubodete preventivno?![]()
Vama vakserima je sve opasno što ne živite pod zemljom?Epidemija velikog kašlja je veoma opasna i letalna.
Naravno, mene su roditelji vakcinisali kad sam bio beba, i mi našu decu isto tako. To je suština vakcina.Ufff pa jeste išli da se ubodete preventivno?![]()
Sveukupno 400 pacijenata na 7 miliona srbalja.
Pa što puštate bolesti iz laboratorija? Manite se ćorava posla! Neke bolesti nema po 50-100 godina i odjednom se pojavi.Nemaš pojma o čemu pričaš, veliki ili magareći kašalj je kosio decu do prve godine života kao snoplje a i starija deca su rikala kao magarci i po 6 meseci sa trajnim posledicama.
Tebe,Teletabisa i Baš kao ne zanima etiologija nego teorija zavere.Vama vakserima je sve opasno što ne živite pod zemljom?![]()