"Dete se zaceni, poplavi, to dovodi i do smrti" Četiri bebe umrle su u Beogradu od velikog kašlja: Sa ovim simptomima odmah kod lekara!

Da, ali ja nisam imao veliki kašalj jer su mi roditelji školovani i pametni, kao što ni moja deca nemaju veliki kašalj jer smo supruga i ja školovani i pametni. I nismo licemeri kao moj drugar buudala.
Sutra kada objave da kastriranje produžava život hoćete li se svi obrezati? 🤔

Ajde ja kontam da neko nije verovao vakcinama protiv kovida, ipak je to nešto novo i pitanje je kako i koliko je ispitano, ali vakcine protiv velikog kašlja se kod nas daju još od kad je završio drugi svetski rat, odavno su proverene i zna se da rade posao. Tolike generacije su primile tu vakcinu i nikom ništa nije falilo.
I ovi majmuni što serendaju na ovoj temi protiv vakcina su primili vakcinu protiv velikog kašlja i evo ih živih i zdravih, samo što su glupi ko q, tu nikakva vakcina ne pomaže.

Tragedija je što će neka deca da nastradaju ni kriva ni dužna, samo zato što su im roditelji idioti. :(

Što je najgore, najčešće će stradati deca čiji su roditelji možda i odgovorni ali jednostavno nisu stigli da ih vakcinišu jer su se zarazile u prva dva meseca.

Bebe može da zarazi majka, ako je kliconoša ali i okolina. Ko zna koliko ima kliconoša i po bolnicama, sada kada se pertusis razmahao možemo samo da nagađamo koliko je raširen.

Čak ni preležavanje velikog kašlja ne daje doživotni imunitet.

Vakcinacija protiv ove bolesti nikako ne može biti predmet bilo kakvih sporenja ali raspomamljeni antivakseri su se ostrvili na apsolutno sve vakcine.

Imate ih i ovde na forumu, jasno je koji je to kačamak umesto mozga, razmišljanja na nivou osoba sa posebnim potrebama
Spin sa veeeeelikim kašljem ide upravo posle akušerskog čedomorstva? Baš slučajno jelda?

Ajde ja kontam da neko nije verovao vakcinama protiv kovida, ipak je to nešto novo i pitanje je kako i koliko je ispitano, ali vakcine protiv velikog kašlja se kod nas daju još od kad je završio drugi svetski rat, odavno su proverene i zna se da rade posao. Tolike generacije su primile tu vakcinu i nikom ništa nije falilo.
I ovi majmuni što serendaju na ovoj temi protiv vakcina su primili vakcinu protiv velikog kašlja i evo ih živih i zdravih, samo što su glupi ko q, tu nikakva vakcina ne pomaže.
Primili u sfrj a ne u nekoj balkanskoj rupčagi gde lidl prodaje bajatu hranu na akciji.

Upravo to prijatelji, osladilo se debilima serendanje iz vremena korone pomislili da su pametniji od celog sveta.

Problem je što je nestala i generacija koja pamti kako se umiralo od magarećeg kašlja ili od ospica (male boginje)

Moja baba je pamtila i bila je prva u redu za svaku vakcinaciju na koju su pozivali, uvek redovno kod doktora, terapiju redovno pila i lepe godine dočekala.

Da sada vidi šta bulazne ovde neki ovde ne bi diskutovala nego bi motkom po leđima prevaspitavala sve koji ne znaju šta su zarazne bolesti u doba bez lekova i bez vakcina

Što je najgore, najčešće će stradati deca čiji su roditelji možda i odgovorni ali jednostavno nisu stigli da ih vakcinišu jer su se zarazile u prva dva meseca.

Bebe može da zarazi majka, ako je kliconoša ali i okolina. Ko zna koliko ima kliconoša i po bolnicama, sada kada se pertusis razmahao možemo samo da nagađamo koliko je raširen.
Sveukupno 400 pacijenata na 7 miliona srbalja.

Spin sa veeeeelikim kašljem ide upravo posle akušerskog čedomorstva? Baš slučajno jelda?

Nemaš pojma o čemu pričaš, veliki ili magareći kašalj je kosio decu do prve godine života kao snoplje a i starija deca su rikala kao magarci i po 6 meseci sa trajnim posledicama.

Nemaš pojma o čemu pričaš, veliki ili magareći kašalj je kosio decu do prve godine života kao snoplje a i starija deca su rikala kao magarci i po 6 meseci sa trajnim posledicama.
Pa što puštate bolesti iz laboratorija? Manite se ćorava posla! Neke bolesti nema po 50-100 godina i odjednom se pojavi.

Back