mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.452
To su oni što se grebu za sve živo što je džabe, može i vakcina i 3000 din nema veze što se pretvori u ribolikog majmuna kroz neku godinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно да се одлично сећам шта је и како било.
И даље бих да ми неко да медицинско објашњење зашто невакцинисани не могу после 17 часова у кафану?
А да не причамо да нико нема објашњење, зашто се најоштрије цензурисала као ”антиваксерска”, Римска декларација, коју је потписало хиљаде медицинара и научника, и која је поступање власти за време короне дефинисала као злочин против човечности, иако се у њој вакцине ни не помињу?
Da,mi sada imamo više virusa u cirkulaciji stomačni virus, adenovirus, rotavirus,covid,grip, veliki kašalj,pa će doći male boginje i opet tu imamo slab odziv za imunizaciju jer roditelji na žalost svašta čitaju na internetu i na žalost ima pedijatra koji su protiv vakcine protiv malih boginja i protiv HPV vakcina.
Да... сигурно ништа од осталих инхалаторних органа не инхибира топлотом и влагом - само нос...Inhalacija pomaže samo kada vam je nos začepljen.
Slažem se.Lako bi mi sa virusima, problem je što mi imamo ogroman broj budala u cirkulaciji i što te budale imaju pristup društvenim mrežama
Да, природна имунизација инхалацијом и витаминима, као одувек што је била
Имате их јако много...Lako bi mi sa virusima, problem je što mi imamo ogroman broj budala u cirkulaciji i što te budale imaju pristup društvenim mrežama
А шта се одувек у медицини пре короне користило за инхалирање Нешо, може ли нам твоја стручност указати?
Јел и тај Радовановић неки пензос, који је ко и сваки хронични пацијент навуко хипохондрију од свега?Moramo da se suočimo sa tim da je za veliki kašalj manje uspešna vakcina i da ćemo zbog toga tu bolest imati godinama“, rekao je Radovanović za televiziju N1.
Prema njegovim rečima, u toku je sezona infekcija disajnih organa, a još dugi niz godina postojaće različiti virusi koji će kružiti u većoj meri nego inače.
Inhalacija se služi isključivo za ublažavanje simptoma prehlade i sinusitisa.А шта се одувек у медицини пре короне користило за инхалирање Нешо, може ли нам твоја стручност указати?
Па ти прво рече да се сви сећамо како је све у корони било lovely jubbly?Sve što si napisao ima osnova, ne negiram uopšte da je bilo imbecilnih postupaka u SVAKOJ zemlji, od Kine, preko Rusije i cele Evrope, do USA i Australije
Ali nećemo se valjda u 21. veku vraćati na gašenje ugljevlja i bajanje kao metode lečenja.
Generacije su primale pertusis vakcinu, bolest praktično nestala, šta sada treba da se vratimo u 19. vek i da deca umiru ko dobar dan.
Чудно, неки су је и лечили појачаном инхалацијом... код мене у фамилији у Босни нпрInhalacija se služi isključivo za ublažavanje simptoma prehlade i sinusitisa.
Па ти прво рече да се сви сећамо како је све у корони било lovely jubbly?
Сад ипак признајеш да је било имбецилних поступака?
А било их је мало и превише. Главни медицински стручњаци нам постали ”офтамолози” изтузле и после се чудимо што људи немају поверење у званичну причу из медија.
Зато и кажем да се страху људи од вакцина више допринели распомамљени ваксери него распомамљени антиваксери.
Мада ја гашење угљевља и бајање не бих олако одбацивао![]()
Не знам на ког тачно ”секташа” мислиш, има их ове колико хоћешNemam problem, slobodno ti primenjuj "medicinu" ovog sektaša ako je to tvoj izbor.
Korona je bila haos globalnih razmera i svi su pravili greške ali prošlo je i to. Međutim, odakle opravdanje da se sada negira kompletna medicina, sve vakcine, zaboravili smo izgleda brzo neke lekcije.
Сад и тај доктор испаде антиваксер јер „сви знамо” да се болест вратила због антиваксера.Inače lekar koji ju je pregledao rekao nam je kako je to iskorenjena bolest koja se ponovo vratila a da je razlog tome i to što su sadašnje vakcine lošije od onih starih pa organizam slabije ili uoopšte ne reaguje.
није од пре неколико годинаLečenje nije inhalacija
Немој опет ра речеш, јер ни онда ниси тачно реко,kao što sam rekao služi isključivo za ublažavanje simptoma prehlade i sinusitisa da se može lakše disati to je cela svrha inhalacije.
Да, то је ваша нова медицина качења на увозне машинеDruga stvar je FLU fejs maska sa koja se koristi kod pacijenta koji imaju manji nivo kiseonika u krvi na primer 91 a normalna je od 94 do 99%,ako padne na 89% onda se pacijent stavi na invazivni respirator.
Баш је дете доживело респираторну инвазију, ко и сви ми са њимаDete je stavljeno na invazivni respirator jer na žalost ne može samostalno da diše od kašlja.
Мање су убитачне по болест и болеснике, можда затоМогуће је и то да су лошије.
А могуће је да се вратила и пензионерска и дефетистичка хипохондрија ковид преживелих, психички оболелих медицинских људи, који само причају и размишљају о болестима и масовним смртима по цео данКао што је могуће да се неке заразне болести који су нестале врате.
И то је логично само на први поглед. Види рецимо Голф, производи се пола вијека, али Голф 1 и Голф 6 исти модел, али ни налик. Капиши?Nikako ne moze isto da bude.vakcine koje se koriste vise od veka i vakcine koje se prodaju sam da bi se sto vise prodale.
Што се тиче буудале, стара народна: Нема будале до школоване будале.Da, ali ja nisam imao veliki kašalj jer su mi roditelji školovani i pametni, kao što ni moja deca nemaju veliki kašalj jer smo supruga i ja školovani i pametni. I nismo licemeri kao moj drugar buudala.
Normalno.И то је логично само на први поглед. Види рецимо Голф, производи се пола вијека, али Голф 1 и Голф 6 исти модел, али ни налик. Капиши?