Frederick_
Elita
- Poruka
- 18.906
Zakljucak je da tvoj mozak ne radi.Zaključak je da vakcine ne rade.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zakljucak je da tvoj mozak ne radi.Zaključak je da vakcine ne rade.
Stojko kliče..... nešto....Zakljucak je da tvoj mozak ne radi.
Jedno dete je umrlo ove godine a troje prošle godine od veeeeeeelikog kašlja.Kakve crevene? Deca su umrla (neka su bila premlada pa nisu primili tu vakcinu) a mnoga su po bolnicama. Da li uopšte znaš o čemu ovde raspravljamo?
Čuj možda bi se neko i puko vakcinom da ima zdravstvo i platu od recimo 3-5.000 evra.Zakljucak je da tvoj mozak ne radi.
Znači vakcinisao si svoju decu ali lažeš i u crno zavijaš tuđu?Ne lupetaj
Ovde samo ti lupetaš gluposti, iz pakla.Znači vakcinisao si svoju decu ali lažeš i u crno zavijaš tuđu?
Pa jesu li sve cetiri bebe bile prevremeno rodjene?Znam da se vakcina 100% ne daje prevremeno rođenim blizancima.
Evoluiraju ljudi a ne bakterije i virusi.Nije ništa glupo rekao kako je to najveći pomor za vreme korone bio upravo po staračkim domovima?!?? Stari i nejaki moraju da se čuvaju, ta novorođenčad kako su se zarazila? Ti penzosi isto?
Ovde su svi doktori od ovih sa šesticama na pravnom do tesara i ugostitelja sa prosekom "dobar"Pa jesu li sve cetiri bebe bile prevremeno rodjene?
A prevremeno rodjene bebe se vakcinisu sa 2 meseca.
Ako se razvijaju kako treba.
Умире се сваки дан овде од ''безазлених болести''... ето, обновио си градиво из реалног животаБебе су умрле од великог кашља. Некада се умирало и од безазленијих болести, али ово је 21. век.
Бебе нису биле вакцинисане.
To je ono sto me je u Srbiji veoma iznenadilo. Davanje antibiotika za virusna oboljenja i sakom i kapom.Evoluiraju ljudi a ne bakterije i virusi.
Najgluplja stvar koju čovek može da uradi je da pije antibiotike zbog virusa.
Antibiotici uništavaju bakterije.
Вероватно, да их убоду вакцином пре напуштања материце, чиме ће те срећне бебе одмах да добију имунитет, који још ниси ни стекли изласком и адаптацијом са светом из утробе, јер процес формирања свих ткива и механизама није ни стечен због недиференцијације стем ћелија, којима новорођенчад обилују у огромном обиму...Bebe su dakle umrle zbog neadekvatnog lečenja.
Kako zamišate da prevremeno rođeni blizanci budu vakcinisani?
Po forumu Stojko kliče:Zakljucak je da tvoj mozak ne radi.
Da, ali ja nisam imao veliki kašalj jer su mi roditelji školovani i pametni, kao što ni moja deca nemaju veliki kašalj jer smo supruga i ja školovani i pametni. I nismo licemeri kao moj drugar buudala.Ovde samo ti lupetaš gluposti, iz pakla.
Srbin priznaje samo srce i moždani za smrt, ostalo je "bolest".Умире се сваки дан овде од ''безазлених болести''... ето, обновио си градиво из реалног живота
Не знам што ви сајентифик фантазери себе ''прогресивно научно лажете'' у земљи трећег света о неком ''здрављу и прогресу Србистана'' 21вом веку...?
Ma nije ovo tema i koroni, jel ti kapiraš o čemu pišemo?Nije ništa glupo rekao kako je to najveći pomor za vreme korone bio upravo po staračkim domovima?!?? Stari i nejaki moraju da se čuvaju, ta novorođenčad kako su se zarazila? Ti penzosi isto?
Ми,кад смо били мали..овако нешто није постојало,Srbin priznaje samo srce i moždani za smrt, ostalo je "bolest".
Nego kud opet sa ovim nickom?
Велики кашаљ постоји дуго и сви смо вакцинисани,али епидемиолози кажу да је та вакцина мање ефикасна и да се зато дешава овакве ситуације,а има деце које се нису вакцинисала.Ми,кад смо били мали..овако нешто није постојало,
тај "Велики Кашаљ".
Ми смо добили 3 вакцине.против Колере,Куге уи туберкулозе,
ако се не варам.
Сад деци раде 10 вакцина и нормално..да то није добро![]()
Dobio si i protiv velikog kašlja, zato ga i nije bilo.Ми,кад смо били мали..овако нешто није постојало,
тај "Велики Кашаљ".
ако се не варам.
Велики кашаљ постоји дуго и сви смо вакцинисани,али епидемиолози кажу да је та вакцина мање ефикасна и да се зато дешава овакве ситуације,а има деце које се нису вакцинисала.
Ми,кад смо били мали..овако нешто није постојало,
тај "Велики Кашаљ".
ако се не варам.