"Dete se zaceni, poplavi, to dovodi i do smrti" Četiri bebe umrle su u Beogradu od velikog kašlja: Sa ovim simptomima odmah kod lekara!

Nije ništa glupo rekao kako je to najveći pomor za vreme korone bio upravo po staračkim domovima?!?? Stari i nejaki moraju da se čuvaju, ta novorođenčad kako su se zarazila? Ti penzosi isto?
Evoluiraju ljudi a ne bakterije i virusi.
Najgluplja stvar koju čovek može da uradi je da pije antibiotike zbog virusa.
Antibiotici uništavaju bakterije.

Бебе су умрле од великог кашља. Некада се умирало и од безазленијих болести, али ово је 21. век.
Бебе нису биле вакцинисане.
Умире се сваки дан овде од ''безазлених болести''... ето, обновио си градиво из реалног живота

Не знам што ви сајентифик фантазери себе ''прогресивно научно лажете'' у земљи трећег света о неком ''здрављу и прогресу Србистана'' 21вом веку...?

Evoluiraju ljudi a ne bakterije i virusi.
Najgluplja stvar koju čovek može da uradi je da pije antibiotike zbog virusa.
Antibiotici uništavaju bakterije.
To je ono sto me je u Srbiji veoma iznenadilo. Davanje antibiotika za virusna oboljenja i sakom i kapom.
Kazu da je to preventivno. Od virusa oslabi imunitet, pa moze doci i do bakterijskih infekcija.
Ali to meni opet nema logike. U drugim drzavama se to ne radi i bas suprotno - savetuje se da se antibiotici daju samo u krajnjoj nuzdi.

Bebe su dakle umrle zbog neadekvatnog lečenja.
Kako zamišate da prevremeno rođeni blizanci budu vakcinisani?
Вероватно, да их убоду вакцином пре напуштања материце, чиме ће те срећне бебе одмах да добију имунитет, који још ниси ни стекли изласком и адаптацијом са светом из утробе, јер процес формирања свих ткива и механизама није ни стечен због недиференцијације стем ћелија, којима новорођенчад обилују у огромном обиму... :roll:

Не видим другу а ни хуману алтернативу такве ''модерне превенције'', мада би већа штета вероватно била од природне имунизације мајчиним млеком пуним белих крвних зрнаца и хормона који су ко за шта све потребни код дугогодишњег стицања имунитета нових људи...

Умире се сваки дан овде од ''безазлених болести''... ето, обновио си градиво из реалног живота

Не знам што ви сајентифик фантазери себе ''прогресивно научно лажете'' у земљи трећег света о неком ''здрављу и прогресу Србистана'' 21вом веку...?
Srbin priznaje samo srce i moždani za smrt, ostalo je "bolest".
Nego kud opet sa ovim nickom?

Nije ništa glupo rekao kako je to najveći pomor za vreme korone bio upravo po staračkim domovima?!?? Stari i nejaki moraju da se čuvaju, ta novorođenčad kako su se zarazila? Ti penzosi isto?
Ma nije ovo tema i koroni, jel ti kapiraš o čemu pišemo?

Srbin priznaje samo srce i moždani za smrt, ostalo je "bolest".
Nego kud opet sa ovim nickom?
Ми,кад смо били мали..овако нешто није постојало,
тај "Велики Кашаљ".
Ми смо добили 3 вакцине.против Колере,Куге уи туберкулозе,
ако се не варам.

Сад деци раде 10 вакцина и нормално..да то није добро :(

тај "Велики Кашаљ".
ако се не варам.

Велики кашаљ постоји дуго и сви смо вакцинисани,али епидемиолози кажу да је та вакцина мање ефикасна и да се зато дешава овакве ситуације,а има деце које се нису вакцинисала.

тај "Велики Кашаљ".
ако се не варам.

Dobio si i protiv velikog kašlja, zato ga i nije bilo.

Децу треба обавезно вакцинисати оним вакцинама против дечијих болести које су уведене док се медицина бавила здрављем људи.
Све остале вакцине из времена кад је сврха медицина постало стицање профита треба да буду опционе/добровољне/ствар избора.

Велики кашаљ постоји дуго и сви смо вакцинисани,али епидемиолози кажу да је та вакцина мање ефикасна и да се зато дешава овакве ситуације,а има деце које се нису вакцинисала.

Čak ni preležavanje velikog kašlja ne daje doživotni imunitet.

Vakcinacija protiv ove bolesti nikako ne može biti predmet bilo kakvih sporenja ali raspomamljeni antivakseri su se ostrvili na apsolutno sve vakcine.

Imate ih i ovde na forumu, jasno je koji je to kačamak umesto mozga, razmišljanja na nivou osoba sa posebnim potrebama

тај "Велики Кашаљ".
ако се не варам.

Ti da se žališ, tebi su vakcine očigledno naškodile

I kažeš baš protiv kuge si vakcinisan, svaka čast

Back