buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.019
Znači džaba ste se bockali?Ne sasvim, jer niko ne zna kako mu je organizam reagovao. Kolika je uspešnost i dužina trajanja zaštite. Ali to je suviše ozbiljna tema za tebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači džaba ste se bockali?Ne sasvim, jer niko ne zna kako mu je organizam reagovao. Kolika je uspešnost i dužina trajanja zaštite. Ali to je suviše ozbiljna tema za tebe.
Па тако, да знамо да респираторне болести зими оне без имунитета лако покосе, поготову новорођенчад и старије људе...Kako li se osećate vi koji propagirate neprimanje vakcina kad čujete da su deca umrla zbog toga?
Не знам за твој АфД, али десничарске странке углавном подржавају антиваксерство и још неке друге теорије завера.pa ljudi prilikom interneta mogu da citaju o antivakserstvu chak i u njemachkoj
Poenta je ne dozvoliti im promovisanje antivakserstva npr u jutarnom programu ili generalno u tv emisijama
Али ово није тема о вакцинама већ о имунизација беба који ни немају имунитет кад се роде, и које редовно умиру зими кад се рађају болесни од ко зна који болести...Не знам за твој АфД, али десничарске странке углавном подржавају антиваксерство и још неке друге теорије завера.
Међутим, ево ја сам на овом форуму етикетиран као нациста, а уредно сам се вакцинисао и поред стравичне антивакс пропаганде која је долазила са запада као и одавде.
Чак ни руска вакцина није успела да сломије српско антиваксерство, они су у једном тренутну оцрнили Путина и прогласили га за глобалистичког рептила и слугу запада. Кинезе су игнорисали.
Какви су то русофили, ако су тада мрзели Русију због Спутњик вакцине, а онда све то заборавили када је почео рат.
Што је најгоре антиваксери мисле да запад хоће да сатре свој сопствени народ, а они се и тек како брину о народу, док овде Вучић хоће да нас сатре, уместо да проглашава ванредно стање због загађења ваздуха и да апелује преко својих служби да људи не излазе напоље без адекватних маски, као и да користе пречишћиваче за ваздух. Макар због деце ... ако је сендвичарима стало до најмлађе популације.
Овде се еколошки проблеми крију, али се зато ове замлате типа Несторовић промовишу како би људима замазали очи и скренули пажњу на небитне ствари.
Znači bežao si sa časova.Znači džaba ste se bockali?
Simplmajndovi ne mogu da razmišljaju dalje od okvira koji im se zada.Али ово није тема о вакцинама већ о имунизација беба који ни немају имунитет кад се роде, и које редовно умиру зими кад се рађају болесни од ко зна који болести...
Умиру бебе цео људски век кад се роде слабе, шта има да се криве курта и Мурта за људску нерећу која је део овог живота одувек...
Модерна времена су инфантоморталитет смањили до максимума, али лек за смрт још није нађен, нити ће бити
ne mogu da upisu skolu ako nemaju potvrdu vakcinisanja.Kao što se to radi u svetu, ali se to poštuje- nema upisa u vrtić i školu za nevakcinisane. Niko ih ne tera, ali onda ne mogu u društvo.
Na papiru.ne mogu da upisu skolu ako nemaju potvrdu vakcinisanja.
Koi će im moy kad vakcina ne garantuje ništa?ne mogu da upisu skolu ako nemaju potvrdu vakcinisanja.
Хоум скулинг за њих и мирна Бачка...ne mogu da upisu skolu ako nemaju potvrdu vakcinisanja.
Бебе су умрле од великог кашља. Некада се умирало и од безазленијих болести, али ово је 21. век.Али ово није тема о вакцинама већ о имунизација беба који ни немају имунитет кад се роде, и које редовно умиру зими кад се рађају болесни од ко зна који болести...
Умиру бебе цео људски век кад се роде слабе, шта има да се криве курта и Мурта за људску нерећу која је део овог живота одувек...
Модерна времена су инфантоморталитет смањили до максимума, али лек за смрт још није нађен, нити ће бити
„Majka deteta bila je vrlo isključiva po pitanju vakcinacije i kada smo pitali za vakcinu protiv pertussisa, rekla je da dete nije vakcinisano, što nas je sve ostavilo u šoku. Dali smo maksimum da spasimo svu decu, ali građani, posebno roditelji treba da znaju da je u pitanju opasna bakterija koja dovodi do smrti, naročito kod novorođenčadi, ali i starije dece koja nisu imunizovana. Posebno je teško ako dete ima još dodatnih zdravstvenih problema, kao blizanci, koji su bili na našoj intenzivnoj nezi, a koji su prevremeno rođeni, jedno je preminulo od velikog kašlja, drugo je na respiratoru, u veoma teškom stanju“
A ti si kao išao pa se bodeš za tri crvene?Veliki kašalj je neko pustio iz laboratorije? Ti nisi išao u školu?
Roditelji krivi i za akušersko nasilje?Kako li se osećate vi koji propagirate neprimanje vakcina kad čujete da su deca umrla zbog toga?
Je l?Nisu.
Umrla su zbog lošeg lečenja
Takvi kao ti se prvi ugase. Sreća našaJa sam vakcinisan protiv velikog kašlja, moja deca su vakcinisana protiv velikog kašlja. Dovoljno pametno da nisam čitalac Trećeg oka poput vas propagatora smrti.
Išao sam i znam sve prednosti vakcina, Bogu hvala.A ti si kao išao pa se bodeš za tri crvene?
Pogrešio si temu.Roditelji krivi i za akušersko nasilje?
U kom smislu, ceniš da pišem sa nekog drugog sveta?Takvi kao ti se prvi ugase. Sreća naša![]()