Dešavanja u Nišu

• Začetnik teme Začetnik teme ledi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sinoć je bio na bulevaru tj. parku Sv. Save koncert grupe ORTHODOX CELTS.
Bilo je zanimljivo i zabavno ali više porodično...

Da li ima neko informaciju o pomenutoj Tuborg Open Air žurki?

Poslednja izmena:
Koliko ja znam, autobusi za Tuborg Open Air Party polaze iz centra, verovatno sa autobuske stanice preko puta Ambasadora. Nećeš moći da ih promašiš, s obzirom na to da će biti oblepljeni reklamama za Tuborg.
Evo i info telefona, pa se raspitaj ako te još nešto zanima: 061 115 30 50.

Što se salse tiče, obrati se kwisku ili proveri na www.salsanis.com.

Festival piva je bilo nesto sto me sramota da pominjem.

Naravno, kao i uvek i za svaku manifestaciju, krenu megalomanske najave, obećaju nam spektakl a jedino što dobijemo je...debakl. Šta je bilo sa Adria Festom, šta je ispalo od Beer Festa, gde će se održati Nišville, da li će biti Filmskih ili da i to selimo na sever zemlje, jer je Palićki filmski festival već neosetno počeo da uzima primat...
Ima u ovom gradu (a i regionu) ljudi sa dobrim idejama, ljudi željnih da organizuju velika dešavanja, nedostaju, naravno, pare ali sponzora neće ni biti dok se ne uzmemo u pamet i prestanemo da otaljavamo stvari! Ne mora manifestacija da traje 5 dana, neka traje dva, ali neka nema propusta u organizaciji. To će ostaviti pozitivan utisak pa će i privući ljude spremne da ulože neke pare sledeće godine.

Ovo sam napisala na drugom forumu, ali da ne bih ponovo kucala - živeo copy/paste:)

A konkretno u vezi Beer Festa...Tri reflektora koja biju publici u oči, bez voditelja programa (većina ljudi nije imala pojma ko nastupa), klinci koji glume šutku u prašini, zabavni park gde mu mesto nije, pljeskavice sumnjivog kvaliteta i razvodnjeno pivo...
Prođe i to...
Sada me više zanima šta će se desiti sa Nišvilom jer će se izgleda održati na mestu gde se održao i Beer Fest. Na šta li će to da liči...?

Evo mojih impresija sa beer festa:

najavljen beer fest dobili smo vashar, ciganski vashar sa vrteskama i secernom vunom

najavljeno preko 20 standova sa nekoliko vrsta piva koje prvi put "dolaze" u Srbiju, dobili smo nekoliko standova sa nekoliko vrsta piva, tj vise je bilo vrsta sokova i energetskih napitaka

najavljena cena 50din svih piva na tocenje a pivo je bilo od 60 do 80 din, mozda i vise tj. skuplje nego da sam seo u kazandzijsko sokace i u lepoj atmosferi narucio tocheno pivce

to je moje,
da ne pominjem misljenje devojke i njene drugarice
#$!^! !@!^^@#^^^! !@#^%%!@*^%%%!

Žurkica je bila prilično dobra. Muzika je bila odlična, jedino mi je smetalo što je skoro svaka pesma bila o drogi - znači, moralo je da se čuje "droga", "ekstazi", "heroin" ili nešto treće (na engleskom, naravno).
Oooooogroman problem je bio parking - kada se sav prostor napunio na vrhu, ljudi su počeli da staju na sam put i napravili kolonu parkiranih automobila od kilometar i nešto i pretvorili put u jednosmernu ulicu. Bus je bio samo jedan, navodno je bio prepun, i jedva je stigao do vrha. U povratku se kao i pokvario...

Saint Ylia Summer Party sponsored by Tuborg beer

:hahaha::klap:

Uzgred, Filmski susreti održaće se od 21. do 27. avgusta na Letnjoj pozornici. Biće prikazano dvanaest filmova (od kojih je neke niška publika već imala priliku da vidi). U petak će biti objavljena tačna satnica filmova, a ulaznice će koštati oko 1400-1500 dinara za komplet, odnosno oko 200 dinara pojedinačno. Takođe, prodavaće se i tzv. ulaznice ˝za stajanje˝ koje su uvedene prošle godine.

Poslednja izmena:
da ne preteram al evo flajera

SAINT YLIA STORMMAKER SUMMER PARTY :worth::worth::worth:
sponsored by TUBORG Beer:klap:

11

Cena karte za Crvenu jabuku je 400 dinara, uzgred. :)

A sutra uveče (utorak, 19.08.) u amfiteatru na Keju - Alter Music Fest. Nastupaju Milan Bogdanović (solo nastup na gitari i izvođenje autorskih opesama), Neckbone, DJ Stank & DJ AM. Početak je u 21h, a ulaz je slobodan.

Pojedinacne karte će početi da se prodaju po otvaranju festivala i to po ceni od 250 dinara, a biće i karata "za stajanje", po ceni od 100 dinara, kao i prošle godine.
Prodaja kompleta karata je krenula u TON-u (Turistička organizacija Niša), a cena kompleta je 1400 dinara.

E-tvrdjava
04. - 06.09. Tvrđava, rovovi

Tvrdjava budućnosti

Wireless internet, prenos cele manifestacije uživo na internetu, komjuteri za slobodan rad, izložbe, promocije, 10 video bima, najbolji zvuk ikada u gradu, specijalne konstrukcije od lexana učiniće tvrdjavu početkom septembra mestom iz naučno-fantastičnih filmova.
www.e-tvrdjava.com

Poslednja izmena:
Da li tačno da Astral Projection (svetske legende Goa Trance-a) dolaze po 4ti put u Srbiju?
Pun je grad plakata ali nisam siguran da li je u pitanju Niš ili neki drugi grad?

Ovo u vezi e-tvrđave je extra! Videćemo da li će biti ili neće biti raspad kao beer fest...
nadam se da neće...

Back