Festival piva je bilo nesto sto me sramota da pominjem.
Naravno, kao i uvek i za svaku manifestaciju, krenu megalomanske najave, obećaju nam spektakl a jedino što dobijemo je...debakl. Šta je bilo sa Adria Festom, šta je ispalo od Beer Festa, gde će se održati Nišville, da li će biti Filmskih ili da i to selimo na sever zemlje, jer je Palićki filmski festival već neosetno počeo da uzima primat...
Ima u ovom gradu (a i regionu) ljudi sa dobrim idejama, ljudi željnih da organizuju velika dešavanja, nedostaju, naravno, pare ali sponzora neće ni biti dok se ne uzmemo u pamet i prestanemo da otaljavamo stvari! Ne mora manifestacija da traje 5 dana, neka traje dva, ali neka nema propusta u organizaciji. To će ostaviti pozitivan utisak pa će i privući ljude spremne da ulože neke pare sledeće godine.
Ovo sam napisala na drugom forumu, ali da ne bih ponovo kucala - živeo copy/paste
A konkretno u vezi Beer Festa...Tri reflektora koja biju publici u oči, bez voditelja programa (većina ljudi nije imala pojma ko nastupa), klinci koji glume šutku u prašini, zabavni park gde mu mesto nije, pljeskavice sumnjivog kvaliteta i razvodnjeno pivo...
Prođe i to...
Sada me više zanima šta će se desiti sa Nišvilom jer će se izgleda održati na mestu gde se održao i Beer Fest. Na šta li će to da liči...?