Dešavanja u Nišu

• Začetnik teme Začetnik teme ledi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta znam, ispada da je bolji provod u Nišu zimi kada rade svi ˝indoor˝ klubovi, pa tematske večeri, pa žurke...možeš da izabereš gde ćeš da odeš.

U toku leta sve se svede na Press, Reku & splav (mislim, ako se onaj mali plutajući objekat može nazvati splavom:mrgreen:). Već sam negde spomenula da mi Press nekako ne leži zbog statičnosti ljudi koji tamo izlaze, a na splav nemam želju da često idem jer moraš da se pošteno namučiš da uhvatiš koji dašak vazduha.

I šta, ostaje Reka? A vremena se promenila, pa više ne zna čovek da li su oni klinci što izlaze makar srednjoškolci. Meni lično deluju kao da imaju po 13-14 godina. Verovatno i imaju...
Baš sinoć posle lutanja po gradu, dolutah i do Reke. Čak se i iznenadih malo činjenicom da je odnos starijih i mlađih bio u korist ovih prvih (mada je bilo dosta kasno, u toku večeri je pretpostavljam bila drugačija situacija) i da je DJ posle ispucanih house pesama prešao na blaži retro. A i pivo im nije skupo. :cool:
E sad to je bilo sinoć (mada ovo za pivo važi konstantno:lol:) a za večeras je najavljena high school party. Hvala, ali ne hvala. Da ne preterujemo. Nismo više tako mladi. :mrgreen:

A i Bajaga pravi koncert na Trgu od 20h, tako da će biti jednostavno odlučiti kuda večeras...

Lady, potpuno si u pravu.
Ja sam samo dzvirnuo u Reku i nije bilo ni gužve a kamoli žurke oko 24.00 h.

Provod je daleko bolji od oktobra do marta ali po meni naj naj u novembru i decembru.
Puno indoor žurki.

Nešto najavljuju u tvrđavi. Vredi li.
Od srede 09.06. narednih 5-6 dana.
Ima i retro veče i house techno i sl.

btw najviše mrzim statičnost ljudi koji idu na žurke.
A bre eno ti "kazandžijsko" ili kladionica pa sedi do mile volje!
Šteta samo što je više takvih nego onih koji bi malo da pokrenu telo... i da uživaju u muzici...

Najava salsa dešavanja u Nišu za ovu nedelju:
- četvrtak (09.07.2008) - salsa veče u Fabio's-u uz DJ Mickey-a i Latino bend
- subota (12.07.2008) - velika salsa žurka u Banovini u organizaciji Dirty Dancing tima, uz besplatan čas salse

Više detalja o salsa dešavanjima u Nišu na www.salsanis.com. Vidimo se na žurkama!

A jer mora da se zna Salsa da bi se išlo na salsa žurku,
može li neki čas pre same večeri kao što je bilo planirano za prošli petak u Banovini

Da Dirty Dancing 2 je coolishe... iako sam više u electro progressive house fazonu...

Naravno da ne mora da se zna salsa, bitno je samo da postoji volja za opustanjem i dobrim zezanjem jer na ovim zurkama skoro svi igraju, a i salsa nije teksa za ucenje :)

Sto se tice ucenja salse, u subotu u Banovini, od 21-22h se prvo organizuje javni cas salse (pogledajte http://www.salsanis.com/galerija-slika kako bi ste videli kako je do sada bilo). Generalno, jos uvek nema previse ljudi koji koji znaju da igraju salsu, ali su ti ljudi veoma raspolozni da to pokazu drugima. Ja, licno, u toku veceri odigram sa 6-7 devojaka iz mog kluba i pokazem salsu jos 6-7 puta.

Na www.youtube.com/salsanis mozete pogledati i kako je bilo na prethodnim zurkama, a na www.salsanis.com sve o salsa desavanjima (sto starim sto novim).

Sto se tice electroa, ja sam iz generacije onih koji su posecivali prvi, drugi i treci EXIT i Dance arena mi je bila vrh, kao i Main stage kada su nastupali Kaos night (ultra hard dnb all night long :)), DJ Marky (best jungle dnb) i ostali, ali sam vremenom poceo da slusam i latino i skontao da je i to mnogo interesantno :D.

Sve u svemu, vredi doci i videti kako to izgleda, jer ko god da je bio na nekoj od zurki, uvek se ponovo vracao, bas zbog pozitivne atmosfere i dobrog zezanja. U cetvrtak se moze videti kako to izgleda u Fabiosu a u subotu i uciti i igrati do mile volje!

Vidimo se na zurkama!

beerfest2008ry1.jpg

III FESTIVAL PIVA
Niš, prostor Gradske tvrđave, od 27. do 31. jula 2008. godine.

Tri stejdža, odlična muzika (samo na Main Stage-u nastupiće:
u sredu ATHEIST RAP - RINGIŠPIL - HIDROGEN - 5% KRITIČNE MASE, u četvrtak MILIĆ VUKAŠINOVIĆ - RAGMAN - BORIS I HOSEN FEFER - DOK 7, u petak BAND X - tribute AC/DC - NOVEMBAR - BLACK GEORG - REVOLUTION - NKK, u subotu DŽA ILI BU - FOREVER STORM - ART DILER - DIVERT - MAMA ROCK i u nedelju IRISH STEW - TOTALNI KLOSARI - POLIESTER SCHOK - GLAD a završnica večeri rezervisana je za gostujući italijanski bend ORCHESTRA DI RITMI MODERNI), poznati Dj-evi, niz akcija i pratećih manifestacija, pivo, pivo i još piva...Pa malo li je? :)

Vidimo se tamo!

...malo sam se zbunila oko dana u nedelji...:)

Tri stejdža, odlična muzika (samo na Main Stage-u nastupiće:
u nedelju ATHEIST RAP - RINGIŠPIL - HIDROGEN - 5% KRITIČNE MASE, u ponedeljak MILIĆ VUKAŠINOVIĆ - RAGMAN - BORIS I HOSEN FEFER - DOK 7, u utorak BAND X - tribute AC/DC - NOVEMBAR - BLACK GEORG - REVOLUTION - NKK, u sredu DŽA ILI BU - FOREVER STORM - ART DILER - DIVERT - MAMA ROCK i u četvrtak IRISH STEW - TOTALNI KLOSARI - POLIESTER SCHOK - GLAD a završnica večeri rezervisana je za gostujući italijanski bend ORCHESTRA DI RITMI MODERNI), poznati Dj-evi, niz akcija i pratećih manifestacija, pivo, pivo i još piva...Pa malo li je? :)

Vidimo se tamo!

Dakle, opet samo ja pišem na ovoj temi, ali j.bg neko i to mora da radi...

Tuborg Open Sky žurka koja je trebalo da se održi sinoć na Kameničkom visu, pomerena je za subotu, 02. avgust. Ulaz je slobodan, a iz centra grada biće organizovan besplatan prevoz do lokacije na kojoj se žurka održava i to u 22:00, 23:30 i 01:00. Povratak je od 03:00. Inače, nastupaju Sylvie, Funky Junkie, Zarez i Vladika (guitar), Ivča (sax) i VJing by Chelsea girls.

Druga informacija je da Cubismo nastupa u sredu 06. avgusta u kafeu Stage (ili ti bivši kafe Pozornica) u Tvrđavi. Cena karte je 400 dinara.

DRUGI FESTIVAL VINA pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Srbije i grada Niša održaće se u Niškoj Banji 22. i 23. avgusta. Ulaz je slobodan, a program je sledeći:

Petak, 22. avgust:
- Peđa Simonović Jazz trio u 16h
- KUD Hum u 18h
- Carne Cruda – USA/Latin, Funk od 22h

Subota, 23. avgust:
- Monodrama „Besane noći Dragiše Cvetkovića“
- Plan 9

Festival će promovisati kvalitetna vina i očekuje se učešće 20-ak izlagača i to nekih od najvećih vinarskih kuća.

Ledi, treba mi vishe informacija u vezi zurke na kamenickom visu.
Zvuci VEEEEOOOOOMAAAA interesantno.

Konkretno me zanima odakle polaze autobusi...

POZ!

Vidimo se tamo.

P.S. Festival piva je bilo nesto sto me sramota da pominjem.

Back