Kafić Demonstracija “sile” na forumu

bih ja to odavno i uradio ali , Sudije , sa kupljenim diplomama , i ne znanjem prave takve greske i resenja , da samo gubim novac.
izdat je stan , mladoj porodici sa dve devojcice i to najmanje sto je moguce a zato sto sam ranije , skoro svake godine morao da izbacujem stanare koji su ili unistavale stan _ komsije mi javljale ili nisu placali,
i stalno renoviranje.
a da se vratim i da zivim ovde , mislim da bih poludeo sa vasim diktatorom
Nije moj diktator, ja imam drugog.
Ne razumijem da li imaš regularne papire za stan ili?

jes vala ,
lepe mlade devojke onda reefer se uvukao
i sta vise kaze
e ajde marsovac da vidis pricicu koja je pobegla iz one kafane
Nisam pobegla mars, već se ne setim da pogledam šta tamo ima novog.
A @Reefer se odomaćio kod nas, prihvatili smo ga kao svog po ovim kafanama što zevzečimo :lol:
Odlično se uklopio :mrgreen:

Nije moj diktator, ja imam drugog.
Ne razumijem da li imaš regularne papire za stan ili?
Lapsi
rekoh da vec preko 30 goina , vodim bitku sa nepismenim sudijama sa kupljenim diplomama.
resenje koje je doneto iz vise rzloga se nije nikada ni moglo sprovesti i narocito posle smrti i majke.
napomenuo sam da sam krivicno i gonio tu sudijicu , koja i je konacno resenje , da nije mogla vise da radi u 4 opstinskom sudu , 2009 godine
ni to resenje mi nije dostavljeno preko konzulata, vec su odluku obesili macku o rep tj stavili na zid
po saznanju , proslo je godine i godine , gde je moglo da se i zahteva novac za njene gluposti.
da ne smaram , vise.
na danasnjim sastancima, gde nikako gradjanin ne moze doci do suda, moja malenkost koji i zna ( bejah nekada neko ko i je radio ....) morali su da mi omoguce sastanak .
pismeno sam ih obavestio da , sledeca instanca je Sud u Strazburu.

Nisam pobegla mars, već se ne setim da pogledam šta tamo ima novog.
A @Reefer se odomaćio kod nas, prihvatili smo ga kao svog po ovim kafanama što zevzečimo :lol:
Odlično se uklopio :mrgreen:
on , ma to ti je bre
kao papagaj ili kanarinac
a i kuva on tu domacu kafu , ustvari
njegova lepsa , pametnija , mladja , je i skuvala meni dobru kafu a on
ki dete sa mlekom
kuku lele , bre samo sramoti

nikako , borba sa vetrenjacama , ostavinska rasprava , 30 godina , idioti stalno prave greske , moja krivicna prijava protiv sudijice je , i konacna , jos 2009 , i nikada mi nije dostavljena u Kanadi.
Birokratija , ne mozes ti da vidis predsednika suda, sta ti mislis ko si i odakle.
marsovac i koji i zna zakone , i naterah ih da se vidimo sledece nedelje ,
I ultimatin sudijama sa kojima sam danas razgovarao - nepismene budale koji se kriju za zakona a koji i ne primenjuju, Zacudjeni da im predocavam , clanove zakonskih odredbi i ..sastanak.
Poneo danas u grad da i negde sameljem kafu , jer , ovo sto pijem po kafanama, restoranima je , obojena crna voda a ukusi....
moja me mami da se sto pre vratim , spremila mi, barem je na slici pita sa jabukama...

Pogledajte prilog 1799953
To se tvoja gospodja uželela već tebe izgleda pa te mami s tom pitom i kolačima :lol:
Nadam se da ćeš da rešiš te sudske zavrzlame, znam kako može da bude ...
I ne dozvoli Riferu da se mnogo pravi važan :mrgreen: to je jako bitno. :lol:

Moramo odmah nešto preduzeti po tom pitanju.

whiskey-cigar-wallpaper.jpg
moze li bre brez cigara.
opet sam poceo da kasljam od tih bre cigara ,
purnjate bre ki turci

pa bre , dokle ces ti
sva zemlja u Serbiji je premerena , izmerena upisan u TurCkim ..
tako da si ti tuRcak
i u mracno moje vreme , mi smo i pili pravu kafu i rahatluk i kiselu i divanili.
a ti...
nauci da mi skuvas pravu Tursku kahvu a i da rahatluk , ide sa orasima.
za nas tisutchljetne i zimske marsovce
E jesi naivan, to je bila domaća kafa. :lol:

zloupotrebljava Sizif

konstantno

evo i dokaza .

Na politici ima 4-5 moderatora a mene konstantno banuje i maltretira samo jedan. On.

Na kraju mi je isposlovao i permanentni ban i dozivotno mi je zabranjeno pisanje tamo.

A inace sam clan i aktivan ucesnik tog foruma jos od 2003 znaci preko 22 godine.

Razlog njegove mrznje prema meni je to sto je on vojnik NATO globalista sorosevaca , a ja sam srpski patriota i rusofil.

Pogledajte prilog 1799764

Pogledajte prilog 1799765

Pogledajte prilog 1799766

Крију се иза Правилника !

Шта је Правилник, ако се не поштује Закон и Устав Србије ???

Правилник К. није саставни део Регулативе Србије -

Poslednja izmena:
Крију се иза Правилника !

Шта је Правилник, ако се не поштује Закон и Устав Србије ???

Ништа није у Регулативи Србије -

tako je

ustav republike Srbije koji garantuje svakom gradjaninu slobodu misljenja i govora je iznad njihovog pravilnika

Tu ima elemenata za jednu finu tuzbu

tako je

ustav republike Srbije koji garantuje svakom gradjaninu slobodu misljenja i govora je iznad njihovog pravilnika

Tu ima elemenata za jednu finu tuzbu

Скупи 50-так људи па да им рокнемо колективну тужбу !

треба нам 4000Е за адвоката - мање од 100Е сваком ! ...

Back