marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.287
cuj , moreDođi, okupaj se, sredi se, namiriši pa da vidiš kakvu ću kafu da ti skuvam.
I obrij se, a ne kao onaj četnik da mi dođeš.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cuj , moreDođi, okupaj se, sredi se, namiriši pa da vidiš kakvu ću kafu da ti skuvam.
ma , reefer ima nesto , sta ja znam to na licuTica ima bradu i brkove? Nisam znala!
Stipso, kad kupuješ one jeftine kafe po supermarketima.![]()
pa , jel imas po koji sendvich da udelis...
Не волем,
никог лутко,
така ми је нарав,
као оџак стар и гарав,
пуно дима је кроз мене прошло...![]()
ustav republike Srbije koji garantuje svakom gradjaninu slobodu misljenja i govora je iznad njihovog pravilnika
Je li ovo kafana ili advokatska kancelarija, je li ŽivotaGarantuje se sloboda mišljenja i govora, ne sendvičarenje.
Mi koji slobodno mislimo i govorimo bi mogli da zgovnamo neku tužbicu.![]()
Je li ovo kafana ili advokatska kancelarija, je li Života![]()
Ne znam šta na ovu žestoku optužbu da kažemAlooo nema ništa zadžaba, kad može Sizif da banuje zarad keša i studneti da ruše muljaže Tiksiju, mogu i ja da zaradim koji evrić.![]()
Za uvaženog gosta izdaleka
Laaaaapsiiiiiiiiiiiiiiii, el ostalo u podrumu šta mišomora od prošle godine? Mogo bi to poturim sendvičarima ko majonez u prahu.![]()
Evo hitamDođi, okupaj se, sredi se, namiriši pa da vidiš kakvu ću kafu da ti skuvam.
Tica ima bradu i brkove? Nisam znala!
Kupio si običnu kafu, nisi uzeo one koje sam ti rekao, one kvalitetne. Ne laži narod, uaaaaaaa!pa i ona sto si rekao da je najbolja , kupih i ..ne moze se bre meriti sa kafom
ajde bre bezi
Pa da, nerma kafe u Srbiji, mora kanadska iz Lidla.jook vala
doneo sam svoju kahvu i ima stanarka da mi pronadje moj elektricni mlin .
sve su stavili u podrum, moje stvari
Beži dedo, vidiš da te neće ni tičica ni Lapsica. Jes' pito Simu?Али, када ти кажеш некоме стипса...![]()
Za uvaženog gosta izdaleka
Gde će ti duša Života![]()
A gde je to gostoprimstvoNe za gosta, za sendvičare![]()
Eno ga u ćacilendu. Probaj da prođeš bez partijske knjižice.A gde je to gostoprimstvo![]()
Joj koji si tiKupio si običnu kafu, nisi uzeo one koje sam ti rekao, one kvalitetne. Ne laži narod, uaaaaaaa!
Ма све је у реду, уместо да напишем да гласам за слике 1,3 и 4, ја написао 1,3 и 3
Kupio si običnu kafu, nisi uzeo one koje sam ti rekao, one kvalitetne. Ne laži narod, uaaaaaaa!
Pa da, nerma kafe u Srbiji, mora kanadska iz Lidla.![]()