Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.065
Evo imate moj potpis, čim mi uplatite tih 4000€.
скип...гребатору ! ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo imate moj potpis, čim mi uplatite tih 4000€.
Alooo nema ništa zadžaba, kad može Sizif da banuje zarad keša i studneti da ruše muljaže Tiksiju, mogu i ja da zaradim koji evrić.скип...гребатору ! ...![]()
Tužba! Za klevetu!Alooo nema ništa zadžaba, kad može Sizif da banuje zarad keša i studneti da ruše muljaže Tiksiju, mogu i ja da zaradim koji evrić.![]()
Ladno bi mogao u sam vrh DS ili kod đilasa, jelda?Рифке , ти си VIP гребатор !!! ...![]()
Kaže se: mislim natebe u krevetu. Sve si pogrešno napisala.Tužba! Za klevetu!
A i ti, nemoj više braniti studente upropasti onu stvar!Много ми је занимљива лапси, када се бави правом... ко неспретне жене у фудбалу ...![]()
Baš pojma nemaš, eto je tebi kao pravnica, mene zanima za nešto drugo.Много ми је занимљива лапси, када се бави правом... ко неспретне жене у фудбалу ...![]()
Ne brini, studenti teraju sve politikante.A i ti, nemoj više braniti studente upropasti onu stvar!
ludak si bre tiLudak, kaže u Kanadi raste bolja kafa nego u Srbiji.![]()
Pa da, kod nas nema iz Kolumbije, samo iz Švecke, Finske i Islanda.ludak si bre ti
ic ne znas da u Kanadi ima svega pa i marsovaca
a kafa je Kolumbijska i sto ono rece eticka , sto znaci da nema robova --- ak ti znas sta je to.
ajde cuti i kupi dobru neku kafu i ratluk i kiselu vodu , za drugi put
i sto jes , nas tu naj naj , kaze
ima , svasta stavljaju u kafu iPa da, kod nas nema iz Kolumbije, samo iz Švecke, Finske i Islanda.![]()
iz iskustva , iz iskustvaUčiš marsovca šta je domaća kafa
Vidim fino ti njega ovde tretiraš, poneo čovek kafu sa sobom![]()
ma , hajdeМного ми је занимљива лапси, када се бави правом... ко неспретне жене у фудбалу ...![]()
Stipso, kad kupuješ one jeftine kafe po supermarketima.iz iskustva , iz iskustva
20/21 ,,,,ma sto tih vasih kaHva sam isprobavao , ma kisela , ne mirisi na kafu , talog i soljice prljave.
e sada , imam problem da sameljem kafu
stanarka jos nije sisla u podrum gde je sklonila moje stvari da i pronadje mlin za kafu.
i niko , sada vise ne melje kafu , pa da lepo zamirise kada se melje.
reefer je kriv....
Slažem se u potpunosti, a mnogo je i do navike koju I kakvu kafu piješ.iz iskustva , iz iskustva
20/21 ,,,,ma sto tih vasih kaHva sam isprobavao , ma kisela , ne mirisi na kafu , talog i soljice prljave.
e sada , imam problem da sameljem kafu
stanarka jos nije sisla u podrum gde je sklonila moje stvari da i pronadje mlin za kafu.
i niko , sada vise ne melje kafu , pa da lepo zamirise kada se melje.
reefer je kriv....
Au, nisam ništa u toku ovdeMarsi je imao prtobleme sa sudom, ovi sa jednom drugom ustanovom.![]()
Dođi, okupaj se, sredi se, namiriši pa da vidiš kakvu ću kafu da ti skuvam.Slažem se u potpunosti, a mnogo je i do navike koju I kakvu kafu piješ.
Sećam se mirisa mlevene kafe iz detinjstva, kad su to moji roditelji tako radili.
Rifer jeste kriv tu se slažemo![]()
Tica ima bradu i brkove? Nisam znala!Dođi, okupaj se, sredi se, namiriši pa da vidiš kakvu ću kafu da ti skuvam.
I obrij se, a ne kao onaj četnik da mi dođeš.![]()
pa i ona sto si rekao da je najbolja , kupih i ..ne moze se bre meriti sa kafomStipso, kad kupuješ one jeftine kafe po supermarketima.![]()
Kubi Arabiku. Kafa bez dodataka. Bio.pa i ona sto si rekao da je najbolja , kupih i ..ne moze se bre meriti sa kafom
ajde bre bezi
ma , blago se vama ko vas vodi ovde.Au, nisam ništa u toku ovde![]()
jook valaKubi Arabiku. Kafa bez dodataka. Bio.