Kafić Demonstracija “sile” na forumu

bih ja to odavno i uradio ali , Sudije , sa kupljenim diplomama , i ne znanjem prave takve greske i resenja , da samo gubim novac.
izdat je stan , mladoj porodici sa dve devojcice i to najmanje sto je moguce a zato sto sam ranije , skoro svake godine morao da izbacujem stanare koji su ili unistavale stan _ komsije mi javljale ili nisu placali,
i stalno renoviranje.
a da se vratim i da zivim ovde , mislim da bih poludeo sa vasim diktatorom
Nije moj diktator, ja imam drugog.
Ne razumijem da li imaš regularne papire za stan ili?

Nije moj diktator, ja imam drugog.
Ne razumijem da li imaš regularne papire za stan ili?
Lapsi
rekoh da vec preko 30 goina , vodim bitku sa nepismenim sudijama sa kupljenim diplomama.
resenje koje je doneto iz vise rzloga se nije nikada ni moglo sprovesti i narocito posle smrti i majke.
napomenuo sam da sam krivicno i gonio tu sudijicu , koja i je konacno resenje , da nije mogla vise da radi u 4 opstinskom sudu , 2009 godine
ni to resenje mi nije dostavljeno preko konzulata, vec su odluku obesili macku o rep tj stavili na zid
po saznanju , proslo je godine i godine , gde je moglo da se i zahteva novac za njene gluposti.
da ne smaram , vise.
na danasnjim sastancima, gde nikako gradjanin ne moze doci do suda, moja malenkost koji i zna ( bejah nekada neko ko i je radio ....) morali su da mi omoguce sastanak .
pismeno sam ih obavestio da , sledeca instanca je Sud u Strazburu.

Nisam pobegla mars, već se ne setim da pogledam šta tamo ima novog.
A @Reefer se odomaćio kod nas, prihvatili smo ga kao svog po ovim kafanama što zevzečimo :lol:
Odlično se uklopio :mrgreen:
on , ma to ti je bre
kao papagaj ili kanarinac
a i kuva on tu domacu kafu , ustvari
njegova lepsa , pametnija , mladja , je i skuvala meni dobru kafu a on
ki dete sa mlekom
kuku lele , bre samo sramoti

nikako , borba sa vetrenjacama , ostavinska rasprava , 30 godina , idioti stalno prave greske , moja krivicna prijava protiv sudijice je , i konacna , jos 2009 , i nikada mi nije dostavljena u Kanadi.
Birokratija , ne mozes ti da vidis predsednika suda, sta ti mislis ko si i odakle.
marsovac i koji i zna zakone , i naterah ih da se vidimo sledece nedelje ,
I ultimatin sudijama sa kojima sam danas razgovarao - nepismene budale koji se kriju za zakona a koji i ne primenjuju, Zacudjeni da im predocavam , clanove zakonskih odredbi i ..sastanak.
Poneo danas u grad da i negde sameljem kafu , jer , ovo sto pijem po kafanama, restoranima je , obojena crna voda a ukusi....
moja me mami da se sto pre vratim , spremila mi, barem je na slici pita sa jabukama...

Pogledajte prilog 1799953
To se tvoja gospodja uželela već tebe izgleda pa te mami s tom pitom i kolačima :lol:
Nadam se da ćeš da rešiš te sudske zavrzlame, znam kako može da bude ...
I ne dozvoli Riferu da se mnogo pravi važan :mrgreen: to je jako bitno. :lol:

Moramo odmah nešto preduzeti po tom pitanju.

whiskey-cigar-wallpaper.jpg
moze li bre brez cigara.
opet sam poceo da kasljam od tih bre cigara ,
purnjate bre ki turci

Back