- Poruka
- 200.873
sis... dup... ma neee, daj neki lepšiji, kao onaj stari.Meni se svidjaa i ko tebe pita sta zelis
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sis... dup... ma neee, daj neki lepšiji, kao onaj stari.Meni se svidjaa i ko tebe pita sta zelis
![]()
I ja u isto vreme... ležem.Ustajem u 4, 40 uvijek! I vikendom.
Volim ujutro da ,,leškarim,, pijem kafu, virim na Krstu, tuširam se, oblačim i na posao.
Evo sada sam na poslu. Radim sama u kancelariji, pa mogu da vršljam po Krstarici.
Ti? Radiš?
Ovaj je sada najbolji kad ti kazemsis... dup... ma neee, daj neki lepšiji, kao onaj stari.![]()
Ovaj je sada najbolji kad ti kazem![]()
Šta li tebe drži toliko budnim?I ja u isto vreme... ležem.![]()
Mladost ludost, energija, hrana, piće, seks, muzika... jednog dana ćeš i ti tako. Eventualno.Šta li tebe drži toliko budnim?![]()
Pricam ti pricuMladost ludost, energija, hrana, piće, seks, muzika... jednog dana ćeš i ti tako. Eventualno.
Za ono sto zelis valja se svojski potruditipa ok,ako još malo zapnemo biće ko 80-ih
![]()
A on ti nešto stariji, u njegovo vreme se u školi učilo samo slikovno pismo.![]()
Ne zuri sa cestitkama, da se kladimo ko ce pre biti ti ili jaКад је постала баба?!?
Честитам!!!....![]()
E, moj mistik...Шта ћу вам ја када сте неспособни да схватите проблем !
Бришите ...
Ne zuri sa cestitkama, da se kladimo ko ce pre biti ti ili ja![]()
Kod tebe dileme nema oko togaМи мушкарци не знамо да ли смо деде, јер не знамо да ли имамо још деце...![]()
Kod tebe dileme nema oko toga
Deda-pro![]()
Babo, ne diraj dedu!Kod tebe dileme nema oko toga
Deda-pro![]()
I ti ćeš, ako se probudiš na vrijeme!Mladost ludost, energija, hrana, piće, seks, muzika... jednog dana ćeš i ti tako. Eventualno.
Babo, ne diraj dedu!![]()
Ako nisi shvatila, posle svega navedenog ja legnem na vreme i nakon toga ustanem na vreme.I ti ćeš, ako se probudiš na vrijeme!![]()
Koji ste vi...Babo ne baksuziraj mi.![]()
![]()