Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
A Pilipenda djavole jedan
Pronašla![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Pilipenda djavole jedan
Pronašla![]()

kad je vis nako ko od majke rodjenu, pa lijepu i putenu, desi se da zaboravimStavi pravu stvar na pravo mjesto

A ona? Zaboravi li se ona ili se otrijezni u momentu?kad je vis nako ko od majke rodjenu, pa lijepu i putenu, desi se da zaboravim![]()
Nemam i ta bagra je pred istekom roka trajnja, kao što im je i država bila. Trulež.ljubis im ispod repa...
mislim to sto i jos imate od jugoslovena
Nezdravo, neuredno i jeftino.

Sve si omašila. A tek najbitnije, ukusno.Nezdravo, neuredno i jeftino.
Holesterol?

No, no!Kod hrane je najbitnije da je ukusna.
brojutro![]()

Tako je i kod žene najbitnije da ima dobru sis... pardon, dušuKod hrane je najbitnije da je ukusna.
brojutro![]()

Ja bih radije da se umažem sa onim marsijevim buffalo sosom.
Kod muškaraca suprotno. Ako je mekan ko duša, džaba mu nabildovana sisa!Tako je i kod žene najbitnije da ima dobru sis... pardon, dušu![]()
No, no!
I DVOJE JAJA I HRENOVKA MOGU BITI UKUSNI KADA SE LIJEPO SERVIRAJU.
![]()
No, no!![]()
Evo Žile, doručak za tebe!Nemoj mi taj no no od ranog jutra nego daj da se jede ukusno, može i lepo servirano.![]()

U ovom slučaju oba jajeta su ženska, vidiš kako su smotale hrenovku!
Nešto smo jutros.....!!! Onako, naopako?!Ne hvala, jeo sam u utorak i to mi je dosta.![]()

Iznervirala me moderacija, proći će.Nešto smo jutros.....!!! Onako, naopako?!![]()

neeeeee ... ne pokazuj mi to .. evo zmirim

neeeeee ... ne pokazuj mi to .. evo zmirim![]()

Opa, od jutros se uči za prijemni!Nemoj ni da gledaš, za botovanje samo sendviči.![]()